Yok risk yok kürtajla sonşandırılıyorGecen ay cok umutlanmistin demekki gecen ay oldu .. tehlikesi varmi bos gebeligin dis gebelikte var biliyorum da .. ara soyle bilgilendir gelme birsey olursa soylerim gelirsin de.. annen gelecekti hani simdi gelebilse .. bizdeki de boyle bir sans cift cizgiyi goren mutluluktan ucuyor biz 3 aylik olmadan sevinemiyoruz
bilmiyorum ümidim çok az keseyi ben de gördüm yamuk yumuk birşeydi ve içi de boş Hayırlısı sonucu alayım Dr la belki irtibata geçerim sonra da eşime durumu anlatırımCanim acida sevincte huzunde birlikte olacagiz ki surec cabuk atlatilsin .. üzüldük ama sen üzme kendini hayirlisi bakalim ne olacak
Hayirli sonuclar olsun insallah canim..Yok risk yok kürtajla sonşandırılıyorsonuçları alayım pazartesi tekrar hcg bakılacak artışa göre az buçuk anlaşılır kürtaj Olacağım zaman zaten tek olamam birileri gelir Herşeyin Hayırlısı işte bizlerin sevinci kursağında kalıyor üç ay olmadan çatala
Kiz pazartesine kadar icinde mi yasayacaksin .. Zor olur senin icin ama yinede sen bilirsin o üzülmesin derken sen iki kat üzüleceksinBi
bilmiyorum ümidim çok az keseyi ben de gördüm yamuk yumuk birşeydi ve içi de boş Hayırlısı sonucu alayım Dr la belki irtibata geçerim sonra da eşime durumu anlatırım
canim Allah yardimcin olsun doktor ne soyledi sana bos gebelik ihtimali mi var?bende austosdan bos gebelikden kurtja oldum amma bende kese buuyordu sadece yolk izi olmadi 9 cu hafyaedek beklemek istedk amma kendiliynden acilis basladi zaten. bu senin 2ci bos gebelik mi?ya peki doktorlar bunu tekrarlanma ihtimlaini cok az oldugunu soyluyorlar?ufffBi
bilmiyorum ümidim çok az keseyi ben de gördüm yamuk yumuk birşeydi ve içi de boş Hayırlısı sonucu alayım Dr la belki irtibata geçerim sonra da eşime durumu anlatırım
birde bence bekle bir az belki de gelen hafta gorncek yolk izi kurtaja gitme hemencanim Allah yardimcin olsun doktor ne soyledi sana bos gebelik ihtimali mi var?bende austosdan bos gebelikden kurtja oldum amma bende kese buuyordu sadece yolk izi olmadi 9 cu hafyaedek beklemek istedk amma kendiliynden acilis basladi zaten. bu senin 2ci bos gebelik mi?ya peki doktorlar bunu tekrarlanma ihtimlaini cok az oldugunu soyluyorlar?ufff
Yok zaten hemen gitmem .ben de tekrarlama riski yok diye biliyordumbirde bence bekle bir az belki de gelen hafta gorncek yolk izi kurtaja gitme hemen
amin canim amin bende hamile kalmadan 1ay once normaldan cok az bir adet gordm hep aklima o takildi birde adetden once sari lekelnme olmusdu amma doktorm onu adet gibi hesapladi simdi sen yazdgini okdum benzerdi sanki /hsg deyerin nasil peki yukarimi?Yok zaten hemen gitmem .ben de tekrarlama riski yok diye biliyordumgeçen sene yaşadım aynı şeyi.benim durum biraz Karışık geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve regl oldum regl yaklaşık 6 gün sürdü bu ay akışına bıraktım ve bugüntest pozitif çıktı Dr gittim.dr muayeneden önce kese görülmez daha günün bile geçmemiş gözüküyor bugün 28. Gün ama en azından rahim duvarına falan bakarız dedi dedi sonra üstten bir baktı kese ama düzensiz şüphelendi alttan baktı çok net düzensiz ve boş bir kese idi yani dr bile şaşkındı üzerine gördüm sanırım.rabbim Herşeyin hayırlısını versin
kizinda da ustune gormustun dimi .. senin kanallar bayagi acik sanirim Allah Allah .. sonu guzel olsun sana zarari olmasinda gerisi kolay ..Yok zaten hemen gitmem .ben de tekrarlama riski yok diye biliyordumgeçen sene yaşadım aynı şeyi.benim durum biraz Karışık geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ve regl oldum regl yaklaşık 6 gün sürdü bu ay akışına bıraktım ve bugüntest pozitif çıktı Dr gittim.dr muayeneden önce kese görülmez daha günün bile geçmemiş gözüküyor bugün 28. Gün ama en azından rahim duvarına falan bakarız dedi dedi sonra üstten bir baktı kese ama düzensiz şüphelendi alttan baktı çok net düzensiz ve boş bir kese idi yani dr bile şaşkındı üzerine gördüm sanırım.rabbim Herşeyin hayırlısını versin
Henüz sonucu almadımamin canim amin bende hamile kalmadan 1ay once normaldan cok az bir adet gordm hep aklima o takildi birde adetden once sari lekelnme olmusdu amma doktorm onu adet gibi hesapladi simdi sen yazdgini okdum benzerdi sanki /hsg deyerin nasil peki yukarimi?
Allah yardimcin olsun insallah cok zor bilyorm amma belkide guzel haber gelicek insallahHenüz sonucu almadım
Yok cnm o başka idi rahim içi hematom yani rahim içinde kanama oldu zaten o kanama bu seferki den çok farklı idi düzensizdi ama bu resmen regl gibi oldu hiç şüphelenmedim sadece çok sulu oldu su gibi gitti ben onu geçen ay kullandığım aspirine bağlamıştımkizinda da ustune gormustun dimi .. senin kanallar bayagi acik sanirim Allah Allah .. sonu guzel olsun sana zarari olmasinda gerisi kolay ..
Duzensizse ikiye katlanmaz degil mi ? 2 gun sonra bi daha mi test ?Hcg 321 progesteron 24
Aslında beta güsel progesteron çok güsel neden böyleki acabaHcg 321 progesteron 24
Aynen boş gebelikte yetersiz Artış olur pazartesi tekrar test Hayırlısı kızlar şimdi daha iyiyim duaya devamDuzensizse ikiye katlanmaz degil mi ? 2 gun sonra bi daha mi test ?
Bilmiyorum cnm üzerine görmeyi hep duyardım Başıma geldi aslında geçen aydan hamile kaldı isem değer hiç de iyi değilAslında beta güsel progesteron çok güsel neden böyleki acaba
Deger cok dusuk canim benim ayni gun 400 kusur cikiyordu ki senin gecen aydansa bayagi yuksek olmasi lazimdi.. Rabbim hayirlisini nasip etsin rabbim nasip etmisse her turlu olur zatenHcg 321 progesteron 24
Aynen öyle o kadar büyük kese değer 1500 den fazla Olmalı idi yolunda giymeyen birşeyler var orası kesin hayırlısuDeger cok dusuk canim benim ayni gun 400 kusur cikiyordu ki senin gecen aydansa bayagi yuksek olmasi lazimdi.. Rabbim hayirlisini nasip etsin rabbim nasip etmisse her turlu olur zaten
Cnm bu gebelik geçen aydan ise senin adetten sonra ateşin nasıl düştü progesteron düştüki ateşinde düştü yani çok çelişkili ateş ölçmesen tamam dicemde hergün ateş ölçüyosunAynen öyle o kadar büyük kese değer 1500 den fazla Olmalı idi yolunda giymeyen birşeyler var orası kesin hayırlısu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?