İşte tam da bu soruyu kendime sorup dürüyorum geçen ay Döllenme oldu ise ateş neden düştü de tekrR ovulasyon günü Yükseldi yok bu ay döllendi ise bu kese ne idiCnm bu gebelik geçen aydan ise senin adetten sonra ateşin nasıl düştü progesteron düştüki ateşinde düştü yani çok çelişkili ateş ölçmesen tamam dicemde hergün ateş ölçüyosun
İnşallah artar canım, Rabbim hayırlısını versin. Bu ay kimyasal bile yaşamaya razıyım demiştinKan verdim progesteron ve hcg pazartesi tekrar Artış için kontrole çağırdı sevincim kursağımda kaldısonuçlar öğlene doğru
Bence söyle canım ama tabi yine sen bilirsin, sana en çok o destek olur.Eşime Söyleyeyim mi ??? Kafam çok Karışık o da çok üzülecek
Onu söyleyen designer di cnm ama ben de Endişe ediyordum kimyasal bile yaşayamıyorum kanallar tıkalı mı diye demekki değilmiş eşime söyledim haberi varİnşallah artar canım, Rabbim hayırlısını versin. Bu ay kimyasal bile yaşamaya razıyım demiştinbelki de bu sana Rabbimin hsg ye ihtiyacının olmadığı göstergesidir?
Bence söyle canım ama tabi yine sen bilirsin, sana en çok o destek olur.
Evet canım birbirimize dua ediyoruz, dua belli olunca kura çekeceğiz ona göre okumalara başlayacağız.Evet canım büyük bir zevkle.birbirimize dua mı ediyoruz
Canım Alpi ne güzel söylemiş derdimizi kederimizi, üzüntümüzü sevincimizi hep beraber paylaşarak bu süreci atlatacağız. Birbirimize destek olup dua edeceğiz ki bu zor süreç daha da zorlaşmasın.Sizleri de üzdüm arkadaşlar Hakkınızı helal edin dua etmekten başka yapacak birşey yok Rabbim kendine doğru açılan elleri boş çevirmez inşallah rabbim hepimizi güldürsün inşallah
Designer söyledi ama sende onayladın diye hatırlıyorum, benim aklımda yanlış kalmış demek ki.Onu söyleyen designer di cnm ama ben de Endişe ediyordum kimyasal bile yaşayamıyorum kanallar tıkalı mı diye demekki değilmiş eşime söyledim haberi var
Döyledim cnmVeson canim yaaa cok uzuldum ve sasirdim.Alah hayirkisini versin. Ama bence esine söyle en azindan sinuclar kesinlesince söyle
Rabbimin takdiriVeson canim yaaa cok uzuldum ve sasirdim.Alah hayirkisini versin. Ama bence esine söyle en azindan sinuclar kesinlesince söyle
Canim kan sonucu yanlis olabilirmi kese girunmesi icin bin kusur olmasi lazim degilmi? Kese gorundugune sone beya hcg degerin daha yuksek bence :/ cidden karisik bir durum Allah yardimcin olsun canimİşte tam da bu soruyu kendime sorup dürüyorum geçen ay Döllenme oldu ise ateş neden düştü de tekrR ovulasyon günü Yükseldi yok bu ay döllendi ise bu kese ne idi
Hayirli olsun insallah. Cnm hangi duayi okucaz ?
Evet gerçekten Karışık keşke usg fotosu alsa idim o şokta aklına gelmiyor ki insanın gerçekten kese idi yani yamuk yumuk birşeydi Bayağı büyük ona bakarak değer gerçekten çok düşük Rabbim bu karmaşayı çözsün inşallsjCanim kan sonucu yanlis olabilirmi kese girunmesi icin bin kusur olmasi lazim degilmi? Kese gorundugune sone beya hcg degerin daha yuksek bence :/ cidden karisik bir durum Allah yardimcin olsun canim
Sanırım ayetle kürsiHayirli olsun insallah. Cnm hangi duayi okucaz ?
oo yerim okızı ben
hayırdır tubişim ?Evet gerçekten Karışık keşke usg fotosu alsa idim o şokta aklına gelmiyor ki insanın gerçekten kese idi yani yamuk yumuk birşeydi Bayağı büyük ona bakarak değer gerçekten çok düşük Rabbim bu karmaşayı çözsün inşallsj
Cnm sanırım boş gebelik geçiriyorum ne olur dua et pazartesi tekrar hcg artışına bakılacakhayırdır tubişim ?
Gercekten insan dr dayken bir cok seyi dusunemiyor cnm ya. Dualarimdasin cnm Allah yardimcin olsun insallah.Evet gerçekten Karışık keşke usg fotosu alsa idim o şokta aklına gelmiyor ki insanın gerçekten kese idi yani yamuk yumuk birşeydi Bayağı büyük ona bakarak değer gerçekten çok düşük Rabbim bu karmaşayı çözsün inşallsj
anamm kıyamam nasıl oldu nasıl öğrendin . inşallah deldir yaaCnm sanırım boş gebelik geçiriyorum ne olur dua et pazartesi tekrar hcg artışına bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?