Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm bu gebelik geçen aydan ise senin adetten sonra ateşin nasıl düştü progesteron düştüki ateşinde düştü yani çok çelişkili ateş ölçmesen tamam dicemde hergün ateş ölçüyosun
İşte tam da bu soruyu kendime sorup dürüyorum geçen ay Döllenme oldu ise ateş neden düştü de tekrR ovulasyon günü Yükseldi yok bu ay döllendi ise bu kese ne idi

Kan verdim progesteron ve hcg pazartesi tekrar Artış için kontrole çağırdı sevincim kursağımda kaldı sonuçlar öğlene doğru
İnşallah artar canım, Rabbim hayırlısını versin. Bu ay kimyasal bile yaşamaya razıyım demiştin belki de bu sana Rabbimin hsg ye ihtiyacının olmadığı göstergesidir?

Eşime Söyleyeyim mi ??? Kafam çok Karışık o da çok üzülecek
Bence söyle canım ama tabi yine sen bilirsin, sana en çok o destek olur.

Onu söyleyen designer di cnm ama ben de Endişe ediyordum kimyasal bile yaşayamıyorum kanallar tıkalı mı diye demekki değilmiş eşime söyledim haberi var

Evet canım büyük bir zevkle.birbirimize dua mı ediyoruz
Evet canım birbirimize dua ediyoruz, dua belli olunca kura çekeceğiz ona göre okumalara başlayacağız.

Sizleri de üzdüm arkadaşlar Hakkınızı helal edin dua etmekten başka yapacak birşey yok Rabbim kendine doğru açılan elleri boş çevirmez inşallah rabbim hepimizi güldürsün inşallah
Canım Alpi ne güzel söylemiş derdimizi kederimizi, üzüntümüzü sevincimizi hep beraber paylaşarak bu süreci atlatacağız. Birbirimize destek olup dua edeceğiz ki bu zor süreç daha da zorlaşmasın.

Onu söyleyen designer di cnm ama ben de Endişe ediyordum kimyasal bile yaşayamıyorum kanallar tıkalı mı diye demekki değilmiş eşime söyledim haberi var
Designer söyledi ama sende onayladın diye hatırlıyorum, benim aklımda yanlış kalmış demek ki.
Şükürler olsun ki tüplerin tıkalı değil ve inşallah iki gün sonra değerin artmış olur.
Ne dedi eşin?

Üzülme dedi çok konuşmadı ben hamileyim dedim ama bebek yok boş gebelik dedim adam regl oldun mu diye soruyor adamın Kafası hala orda kaldı güleyim mi ağlayayım mı???
Evet. O öyle bir cümle kullandı ben de aynı kaygıları yaşadığımı söylemiştim yani tüplerin tıkalı olması konusunda sevindirici taraf hsg ye gerek kalmadı

Veson canim yaaa cok uzuldum ve sasirdim. Alah hayirkisini versin. Ama bence esine söyle en azindan sinuclar kesinlesince söyle

İşte tam da bu soruyu kendime sorup dürüyorum geçen ay Döllenme oldu ise ateş neden düştü de tekrR ovulasyon günü Yükseldi yok bu ay döllendi ise bu kese ne idi
Canim kan sonucu yanlis olabilirmi kese girunmesi icin bin kusur olmasi lazim degilmi? Kese gorundugune sone beya hcg degerin daha yuksek bence :/ cidden karisik bir durum Allah yardimcin olsun canim

Canim kan sonucu yanlis olabilirmi kese girunmesi icin bin kusur olmasi lazim degilmi? Kese gorundugune sone beya hcg degerin daha yuksek bence :/ cidden karisik bir durum Allah yardimcin olsun canim
Evet gerçekten Karışık keşke usg fotosu alsa idim o şokta aklına gelmiyor ki insanın gerçekten kese idi yani yamuk yumuk birşeydi Bayağı büyük ona bakarak değer gerçekten çok düşük Rabbim bu karmaşayı çözsün inşallsj

hayırdır tubişim ?

Gercekten insan dr dayken bir cok seyi dusunemiyor cnm ya. Dualarimdasin cnm Allah yardimcin olsun insallah.

Arkadaslar size birsey soracağım. Biz bugun sperm testi verdik. 1de mesai bitiyor sonuc cikmaz dediler bunlar spermi pzt kdr mi bekletirler sizce. O kdr ilkeldiki sperm analizi esimle hic icimize sinmedi cok yuksekte ciksa inanmam dusuk ciksada inanmam.kabi verdiler eline wc git .birde ozel hastane guya . Ben gercekten herseyi dusunmekten cok yoruldum. Birde cikinca arkadasimizin bebisine ciciler aldik hepsi o kdar guzelki. Insan heveslenmeden edemiyor uzuldum ikidebir gözlerim doluyor esime belli etmemeye calisiyorum. gecen sene bu tarihte benim kinam vardi ne kadar mutlu ne kdr heyecanliydim simdi ise bambaska bir gun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…