Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

anamm kıyamam nasıl oldu nasıl öğrendin . inşallah deldir yaa

Bugün regl 28 Dr a gittim dedi kese görülmez ama rahim duvarına falan bakalım dedi bir baktı kese ama düzensiz ve içi boş regl kısa mı sürdü dedi yok dedim Bayağı regl oldum hatta ovulasyon takibi yapıyorum bu ay tekrar yumurtladım Dr şaşırdı ama o keseye değer 1500 lerde Olmalı idi değer 321 bilmiyorum kafam çok Karışık pazartesi tekrar test gerçekten duaya ihtiyacım var

ana kese var ha inş boş deildir cnm ya dualarımız seninle

Benimde 8 ekimde adet olmam lazımdı olmadım 9nda test yaptırdım 0 çıktı
sonra ben 14ünde test yaptım hafif bi çizgi vardı. 19.nda test yaptırdım acilde 0.100 çıktı . pazartesi ve salı hafif pembemsi bir kanamam vardı yumurta akı gibi sarı bi akıntımda var. çarşamba sadece sarı akıntı vardı perşembe ve cuma kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu hatta perşembe sabahı ilk gördüğümde adet olucam sandım ama olmadım . bugünde o pembeye dönmüş akıntı şeklinde sadece peçeteye silince görünüo ve sağ kasğımda fena bir ağrım var korkuyorum boş dış kimyasal gebelik ve kist olmasından

Eklentiler

• IMG_20151024_150044.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
benimde 17. gün korkmaya başladım şimdi napsamki

Kuzum eşin o an ki şaşkınlıkla ne dediğini bilememiştir. Rabbim hayırlısını versin, eğer sağlıklı ise bebeğin seninle olsun.

Hsg ye gerek kalmadı... Belki bu senin için gerçekten bir işarettir.

ALLAH razı olsun gülüm, meleğin bize uğur getirsin inşallah.

Canım bildiğim kadarıyla yarım saat içinde yapıyorlar sperm analizini, bekleyeceklerini sanmıyorum.
Kendimizi yine salmaya başladık, güçlü olmamız gerekiyor.
Büyük ihtimalle ayetel kürsi ile başlayacağız canım.

içimde bi sıkıntı var kızlar hayır olsun

Bilmiyirumki cnm yaa adam iyle dedi pzt cikar diye ama labaratuvardaki beye sorucam bugunmu calistiniz diye biraz ukalalik olcak ama aklimda soru kalmasin.valla canim yaa özellikle ben yine karalari baglamaya basladim vesonda böyle olunca. .. sen ne yaptin cnm yapildimi asilama

içimde bi sıkıntı var kızlar hayır olsun
Hayır olsun inşallah

Pazartesi güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle. Hem eşinin sonucu hemde yumoşlarının büyüdüğü haberini. İçini ferah tut, Rabbim dualarımızın karşılığını verecek. Vesona bende üzüldüm ama %100 belli olmadığı için umudum var, inşallah hayırlısı olur.

Evet canım yapıldı, yakımı da yapıştırdım Allah'tan hayırlısını diliyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Kizlar hic sekerinizi ölçtürdünüz mü. Benim kp seker hastasi o ölçüm yaparken bende yaptim sabah kahvalti yapmistim saat 5 gibi ölçtük 162 çıktı.. ben ne zamandir supheleniyordum simdi boyle cikinca korktum açıkcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…