Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

doktor hamilelik şüphem olduğumda baktırmuştı onada 9ekimde ama bişi demedi çıkmadı herhal şeker meker

Şeker değeri kaçtan itibaren yüksek oluyor bir bilgim yok ama korktuğuna göre değerin yüksek. Bir doktora görün canım, ALLAH korusun yoktur inşallah bir şey.

Ebrucum hayirli olsun canim asilaman yakin .. rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah ..
Sağ ol ALLAH razı olsun, cümlemize nasip olur inşallah canım.

Birde bugun dua sırası bende niye kimse okumadı
Birazdan okuyacağım canım :) Rabbim kabul edip seni meleğine kavuşturur inşallah.

Walla kp 140 ustunden korkun dedi bi ölçtük 162 .. cok belli biraz diyet yapayim diger ay prolaktine bakinca sekerede baktirayim hayy Allahim yaa kan vermeye korkar oldum yine be cikcak diye

Walla kp 140 ustunden korkun dedi bi ölçtük 162 .. cok belli biraz diyet yapayim diger ay prolaktine bakinca sekerede baktirayim hayy Allahim yaa kan vermeye korkar oldum yine be cikcak diye
Cnm valla ben de kendimden şüpheleniyorum açlık şekerim 95 çıkıyo endokrine gidecektim bugun kaldı sende git bi olmadı ama o aletlerede güvenme yanlışta ölçüyolar bidaha ölçüm yapmuemek yedikten 2 saat sonra bide açken ölç cnm

Canim cok tesekkur ederim destegin icin bakalim herseyin hayirlisi olsun. Canim hayirli olsun asilaman ve yakin yagli suyuda unutma heee ben bu defa senden cok umutluyim cnm

Evet cnm ben gecen gittim aile hek olcturdum 86 cikti aclik kan sekerim. Senin ki biraz yuksek cnm ama o aletlere cokda guven olmaz bi dahiliyeye git cnm. Bu tedavilerde sekerde onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…