Ebrucum hayirli olsun canim asilaman yakin .. rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah ..Canım büyük ihtimalle ayetel kürsi okuyacağız, kararlaştıralım herkese tekrar haber edeceğiz.
amin inşallah seninde hayırlı olur inşallahCnm stres yapma Rabbim Herşeyin Hayırlısı ı versin
okudum kız allah kabul etsin yoksun diye yazmadımBirde bugun dua sırası bende niye kimse okumadı
doktor hamilelik şüphem olduğumda baktırmuştı onada 9ekimde ama bişi demedi çıkmadı herhal şeker mekerKizlar hic sekerinizi ölçtürdünüz mü. Benim kp seker hastasi o ölçüm yaparken bende yaptim sabah kahvalti yapmistim saat 5 gibi ölçtük 162 çıktı.. ben ne zamandir supheleniyordum simdi boyle cikinca korktum açıkcasi
Cnm duanı okudum Rabbim kabul etsin inşallahBirde bugun dua sırası bende niye kimse okumadı
Şeker değeri kaçtan itibaren yüksek oluyor bir bilgim yok ama korktuğuna göre değerin yüksek. Bir doktora görün canım, ALLAH korusun yoktur inşallah bir şey.Kizlar hic sekerinizi ölçtürdünüz mü. Benim kp seker hastasi o ölçüm yaparken bende yaptim sabah kahvalti yapmistim saat 5 gibi ölçtük 162 çıktı.. ben ne zamandir supheleniyordum simdi boyle cikinca korktum açıkcasi
Sağ ol ALLAH razı olsun, cümlemize nasip olur inşallah canım.Ebrucum hayirli olsun canim asilaman yakin .. rabbim hayirli evlat nasip etsin insallah ..
Birazdan okuyacağım canım :) Rabbim kabul edip seni meleğine kavuşturur inşallah.Birde bugun dua sırası bende niye kimse okumadı
hay allah iyiliğini versin ... bi haberde benden kuzenimin kızı olmuş çocuk askerde kızla nikah yapmışlar geçen ay nisandada düğünü varmış ツSabah heyecandan ablama diye enişteme hamileyim diye mesaj atmışım
ALLAH iyiliğini versin gülüm güldürdün beni, Rabbim de seni güldürsün inşallahSabah heyecandan ablama diye enişteme hamileyim diye mesaj atmışım
Hayırlı olsun :)hay allah iyiliğini vermesin ... bi haberde benden kuzenimin kızı olmuş çocuk askerde kızla nikah yapmışlar geçen ay nisandada düğünü varmış ツ
salasın annem yeni söledi şaştım kaldım ayol bu ne hız milletteHayırlı olsun :)
Enisten ne dediSabah heyecandan ablama diye enişteme hamileyim diye mesaj atmışım
Walla kp 140 ustunden korkun dedi bi ölçtük 162 .. cok belli biraz diyet yapayim diger ay prolaktine bakinca sekerede baktirayimŞeker değeri kaçtan itibaren yüksek oluyor bir bilgim yok ama korktuğuna göre değerin yüksek. Bir doktora görün canım, ALLAH korusun yoktur inşallah bir şey.
Sağ ol ALLAH razı olsun, cümlemize nasip olur inşallah canım.
Birazdan okuyacağım canım :) Rabbim kabul edip seni meleğine kavuşturur inşallah.
Cnm valla ben de kendimden şüpheleniyorum açlık şekerim 95 çıkıyo endokrine gidecektim bugun kaldı sende git bi olmadı ama o aletlerede güvenme yanlışta ölçüyolar bidaha ölçüm yapmuemek yedikten 2 saat sonra bide açken ölç cnmWalla kp 140 ustunden korkun dedi bi ölçtük 162 .. cok belli biraz diyet yapayim diger ay prolaktine bakinca sekerede baktirayimhayy Allahim yaa kan vermeye korkar oldum yine be cikcak diye
Hay allahSabah heyecandan ablama diye enişteme hamileyim diye mesaj atmışım
Canim cok tesekkur ederim destegin icin bakalim herseyin hayirlisi olsun. Canim hayirli olsun asilaman ve yakin yagli suyuda unutma heeeHayır olsun inşallah
Pazartesi güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle. Hem eşinin sonucu hemde yumoşlarının büyüdüğü haberini. İçini ferah tut, Rabbim dualarımızın karşılığını verecek. Vesona bende üzüldüm ama %100 belli olmadığı için umudum var, inşallah hayırlısı olur.
Evet canım yapıldı, yakımı da yapıştırdım Allah'tan hayırlısını diliyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Gülmekten gözleri yaşaran ikon koymuş birkaç tane sonra da ablana yazmak istedin sanırım YazmışEnisten ne dediayy guldurdun beni yaa benimde öyle vakalarim coktur
Evet cnm ben gecen gittim aile hek olcturdum 86 cikti aclik kan sekerim. Senin ki biraz yuksek cnm ama o aletlere cokda guven olmaz bi dahiliyeye git cnm. Bu tedavilerde sekerde onemliKizlar hic sekerinizi ölçtürdünüz mü. Benim kp seker hastasi o ölçüm yaparken bende yaptim sabah kahvalti yapmistim saat 5 gibi ölçtük 162 çıktı.. ben ne zamandir supheleniyordum simdi boyle cikinca korktum açıkcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?