Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Endokrin ne ? Ben adetin 3.gunu prolaktine bakilirken onada baktirmayi dusunuyorum

Endokrin ne ? Ben adetin 3.gunu prolaktine bakilirken onada baktirmayi dusunuyorum
Endokrin sadece hormonlara bakan bir bölüm sadece kadın hormonları değil hertürlü hormon.kadı doğum dahiliye cildiye gibi bir bölüm o da

Aynen Allahtan Ümit kesilmez dilerse Ölüyü diriltir Hayırlısı sen niye sıkkınsın cnm ?
Ne biliyim hiç iyi haber yok ya ben bu ay bayağ sarsıldım cnm ya aşılama yaptırdığım ay bile böle beklentim olmamıştı daha gusul abdesti de alamadım namazıma başlayamadım. Bi başlasam toparlarım die düşünüyorum hsg çekilmeyeceğim.zaten ocakta tüp bebek yaptırıcam boşuna birde ona para vermiyim dedim. Çok karışık kafam hiç bukadar kötü olmamıştım.adak adamıştım ben bayağ oldu hamile kalırsam durumu olmayan birine tüp bebek yaptırcaktım. Bi kadına umut olmak istedim... Rabbim inş bana ocağa kadar kısmet ederde kendim için değil bir başkası için harcarım bu parayı .......

Cnm hiç bozma morelini hepimiz güzel haberler vereceğiz inşallah çok güzel düşünmüşsün Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Walla kp 140 ustunden korkun dedi bi ölçtük 162 .. cok belli biraz diyet yapayim diger ay prolaktine bakinca sekerede baktirayim hayy Allahim yaa kan vermeye korkar oldum yine be cikcak diye
Canım ihmale gelmez mutlaka kontrol ettir. İnşallah temiz çıkar, Rabbim şifa versin.

Duanı da okudum gülüm, Rabbim tez vakitte müjdeni duymayı nasip etsin.

Canim cok tesekkur ederim destegin icin bakalim herseyin hayirlisi olsun. Canim hayirli olsun asilaman ve yakin yagli suyuda unutma heee ben bu defa senden cok umutluyim cnm
Sağ ol ALLAH razı olsun :) hayırlısı gülüm, benim içime sanki tüp bebek yaptırmak zorunda kalacağız gibi doğuyor ya bakalım nasip :)

Hakiki zeytinyağını burada bulmak biraz zor gülüm o yüzden yağlı su işi yatar :)))

Kız aşılama yaptı Yağlı suyu ne yapsın ama yakıyı yapıştır bence de. E-brulim inşallah bu sefer tutar
İnşallah gülüm, Rabbimden dileğim hepimizin yüzünü bebek haberleriyle güldürmesi.

Karamsarlığa kapılma canım, kalk bir abdest al kendine gel. Biraz dua et için ferahlar. Bizimde evlatlarımız olacak inşallah, şüphesiz Rabbimin imtihanı boş yere değildir. İnşallah adağını da tez vakitte gerçekleştirme fırsatın olur. ALLAH kerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…