Valla bugun hepimizin modu dustu yineKızlar çok stresli bigündüVeson cnm inşallah güsel haberler verirsin bize allahtan ümit kesilmez . İçim çok skıldı bugün bebimde
Abdest al cnm icin ferahlar.bilmiom ki cnm bi sıkıntım var boğucak gibi sıkuo
Kız aşılama yaptı Yağlı suyu ne yapsın ama yakıyı yapıştır bence de.Canim cok tesekkur ederim destegin icin bakalim herseyin hayirlisi olsun. Canim hayirli olsun asilaman ve yakin yagli suyuda unutma heeeben bu defa senden cok umutluyim cnm
Aynen Allahtan Ümit kesilmez dilerse Ölüyü diriltir Hayırlısı sen niye sıkkınsın cnm ?Kızlar çok stresli bigündüVeson cnm inşallah güsel haberler verirsin bize allahtan ümit kesilmez . İçim çok skıldı bugün bebimde
Okudum ufledim seni canimBirde bugun dua sırası bende niye kimse okumadı
Asilamadan sonra gun asiri iliski olmuyomuKız aşılama yaptı Yağlı suyu ne yapsın ama yakıyı yapıştır bence de.E-brulim inşallah bu sefer tutar
Icindekiler gider belki o oturmasin yaki yeterAsilamadan sonra gun asiri iliski olmuyomuyagli su o yuzden
Oluyo mu? Ben hiç aşılama olmadım o zaman Yağlı suya otursun :))Asilamadan sonra gun asiri iliski olmuyomuyagli su o yuzden
Ayy eniste kusura bakmaGülmekten gözleri yaşaran ikon koymuş birkaç tane sonra da ablana yazmak istedin sanırım Yazmış
Aynen ben de öyle yazdım rezil oldum :))Ayy eniste kusura bakma
Endokrin ne ? Ben adetin 3.gunu prolaktine bakilirken onada baktirmayi dusunuyorumCnm valla ben de kendimden şüpheleniyorum açlık şekerim 95 çıkıyo endokrine gidecektim bugun kaldı sende git bi olmadı ama o aletlerede güvenme yanlışta ölçüyolar bidaha ölçüm yapmuemek yedikten 2 saat sonra bide açken ölç cnm
Bisi olmaz gulmustur :) bende sakin teyzemlere görünme gel diye kardesime msj atarken teyzeme atmistimAynen ben de öyle yazdım rezil oldum :))
Endokrin sadece hormonlara bakan bir bölüm sadece kadın hormonları değil hertürlü hormon.kadı doğum dahiliye cildiye gibi bir bölüm o daEndokrin ne ? Ben adetin 3.gunu prolaktine bakilirken onada baktirmayi dusunuyorum
Ne biliyim hiç iyi haber yok ya ben bu ay bayağ sarsıldım cnm ya aşılama yaptırdığım ay bile böle beklentim olmamıştı daha gusul abdesti de alamadım namazıma başlayamadım. Bi başlasam toparlarım die düşünüyorum hsg çekilmeyeceğim.zaten ocakta tüp bebek yaptırıcam boşuna birde ona para vermiyim dedim. Çok karışık kafam hiç bukadar kötü olmamıştım.adak adamıştım ben bayağ oldu hamile kalırsam durumu olmayan birine tüp bebek yaptırcaktım. Bi kadına umut olmak istedim... Rabbim inş bana ocağa kadar kısmet ederde kendim için değil bir başkası için harcarım bu parayı .......Aynen Allahtan Ümit kesilmez dilerse Ölüyü diriltir Hayırlısı sen niye sıkkınsın cnm ?
Ay seninki de çok komik olmuşBisi olmaz gulmustur :) bende sakin teyzemlere görünme gel diye kardesime msj atarken teyzeme atmistim
Cnm hiç bozma morelini hepimiz güzel haberler vereceğiz inşallah çok güzel düşünmüşsün Rabbim gönlüne göre versin inşallahNe biliyim hiç iyi haber yok ya ben bu ay bayağ sarsıldım cnm ya aşılama yaptırdığım ay bile böle beklentim olmamıştı daha gusul abdesti de alamadım namazıma başlayamadım. Bi başlasam toparlarım die düşünüyorum hsg çekilmeyeceğim.zaten ocakta tüp bebek yaptırıcam boşuna birde ona para vermiyim dedim. Çok karışık kafam hiç bukadar kötü olmamıştım.adak adamıştım ben bayağ oldu hamile kalırsam durumu olmayan birine tüp bebek yaptırcaktım. Bi kadına umut olmak istedim... Rabbim inş bana ocağa kadar kısmet ederde kendim için değil bir başkası için harcarım bu parayı .......
Canım ihmale gelmez mutlaka kontrol ettir. İnşallah temiz çıkar, Rabbim şifa versin.Walla kp 140 ustunden korkun dedi bi ölçtük 162 .. cok belli biraz diyet yapayim diger ay prolaktine bakinca sekerede baktirayimhayy Allahim yaa kan vermeye korkar oldum yine be cikcak diye
Endokrinoloji bölümü cnm metoboliZma hormonlar şeker vs hepsine bakıyoEndokrin ne ? Ben adetin 3.gunu prolaktine bakilirken onada baktirmayi dusunuyorum
Sağ ol ALLAH razı olsun :) hayırlısı gülüm, benim içime sanki tüp bebek yaptırmak zorunda kalacağız gibi doğuyor ya bakalım nasip :)Canim cok tesekkur ederim destegin icin bakalim herseyin hayirlisi olsun. Canim hayirli olsun asilaman ve yakin yagli suyuda unutma heeeben bu defa senden cok umutluyim cnm
İnşallah gülüm, Rabbimden dileğim hepimizin yüzünü bebek haberleriyle güldürmesi.Kız aşılama yaptı Yağlı suyu ne yapsın ama yakıyı yapıştır bence de.E-brulim inşallah bu sefer tutar
Karamsarlığa kapılma canım, kalk bir abdest al kendine gel. Biraz dua et için ferahlar. Bizimde evlatlarımız olacak inşallah, şüphesiz Rabbimin imtihanı boş yere değildir. İnşallah adağını da tez vakitte gerçekleştirme fırsatın olur. ALLAH kerim...Ne biliyim hiç iyi haber yok ya ben bu ay bayağ sarsıldım cnm ya aşılama yaptırdığım ay bile böle beklentim olmamıştı daha gusul abdesti de alamadım namazıma başlayamadım. Bi başlasam toparlarım die düşünüyorum hsg çekilmeyeceğim.zaten ocakta tüp bebek yaptırıcam boşuna birde ona para vermiyim dedim. Çok karışık kafam hiç bukadar kötü olmamıştım.adak adamıştım ben bayağ oldu hamile kalırsam durumu olmayan birine tüp bebek yaptırcaktım. Bi kadına umut olmak istedim... Rabbim inş bana ocağa kadar kısmet ederde kendim için değil bir başkası için harcarım bu parayı .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?