Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar duamız bugün sona erdi, yarın yeniden başlıyoruz inşallah. Çoğunluk ayetel kürsi yi okumak istediği için ona karar kılalım, yoksa karar veremeyeceğiz bu da bizim için boş yere zaman kaybı demek...

minnta ve H HLYELA dan ses çıkmadı, yarına kadar bekleyelim, haber gelmezse onları listeden çıkaralım mı?

313 ayetel kürsi okunacak, kim ne kadar almak istiyorsa söylesin, geri kalanları isteyenlere pay ederiz.

Cnm gelmezlerse mecburen çıkarırız listeden annesi hastaydı fulyanın bence ondan gelemiyo/(

Canim yaaa ne kadar iyisin. Cok buyuk sevaba girersin varya . Allah razi olsun senden canim.....

Kızlar internetten ismi azam duasına baktım, bir kaç sayfada değişik gösteriyor. ALLAH rızası için şuna bir bakın doğru olan bu mu?

http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/
Canim bende yasin kit. Ondada varmis dun tesadufen gordum internette okuduğumdan farkli ve cok daha uzundu bende sasirdim. Bu linke bakmadim daha bi bakayim yasin kitabindakiyle aynimi. Bu arada cnm o zmn yagli su yatar deidgin gibi hayirlisi olsun canim bence tup bebise gerek kalmayacak

Ben 15 alirim canim

Sağolasın canım, sana zahmet bir bakarsın müsait olduğunda, yanlış bir şey okumayayım :)

Seni yaradana kurban, ne güzel konuşuyorsun öyle Inşallah gerek kalmaz gülüm, Rabbim bekletmeden verir meleklerimizi.

Ebrucum bu linkteki ile kitaptaki ayni dua degil. :/ resim yukklemeye caliscam bak canim

Tamam canım sağ ol
Ay canim yaaa ben yanlis bakmisim ismi azam duasinin fazileti yaziyor altındada karinca duasi varmis bende o dua sandim bu linkteki ile dogru yani kitaptaki ben yanlis bakmisim. Dun ismi azam diye karinca duasi okumusum

Allah senden de razı olsunn cnm rabbim hayallerimi gerçekleştirir inşallah okadar çok istiyorumkş birine umut olmayı...
Insallahh canim insallahh. Gercekten cok guzel dusunmussun. Bir anne adayina verebilecegin enn guzel nimet...

Insallahh canim. Melek gell gell gell

Ay canim yaaa ben yanlis bakmisim ismi azam duasinin fazileti yaziyor altındada karinca duasi varmis bende o dua sandim bu linkteki ile dogru yani kitaptaki ben yanlis bakmisim. Dun ismi azam diye karinca duasi okumusum
ALLAH kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…