Canım duani okudum Allah kabul etsin ben aksamla yatsı arasında okuyorum geneldeBirde bugun dua sırası bende niye kimse okumadı
Oluyor canim yaa. oldugu gunden bi gun sonra gun asiri ikiskiye devam. Bizim dr böyle yapiyordu en azindanOluyo mu? Ben hiç aşılama olmadım o zaman Yağlı suya otursun :))
Cnm gelmezlerse mecburen çıkarırız listeden annesi hastaydı fulyanın bence ondan gelemiyo/(Kızlar duamız bugün sona erdi, yarın yeniden başlıyoruz inşallah. Çoğunluk ayetel kürsi yi okumak istediği için ona karar kılalım, yoksa karar veremeyeceğiz bu da bizim için boş yere zaman kaybı demek...
minnta ve H HLYELA dan ses çıkmadı, yarına kadar bekleyelim, haber gelmezse onları listeden çıkaralım mı?
313 ayetel kürsi okunacak, kim ne kadar almak istiyorsa söylesin, geri kalanları isteyenlere pay ederiz.
Bugun degil zaten cnm sonraki ilişkiden icin dedimIcindekiler gider belki o oturmasin yaki yeter
Canim yaaa ne kadar iyisin. Cok buyuk sevaba girersin varya . Allah razi olsun senden canim.....Ne biliyim hiç iyi haber yok ya ben bu ay bayağ sarsıldım cnm ya aşılama yaptırdığım ay bile böle beklentim olmamıştı daha gusul abdesti de alamadım namazıma başlayamadım. Bi başlasam toparlarım die düşünüyorum hsg çekilmeyeceğim.zaten ocakta tüp bebek yaptırıcam boşuna birde ona para vermiyim dedim. Çok karışık kafam hiç bukadar kötü olmamıştım.adak adamıştım ben bayağ oldu hamile kalırsam durumu olmayan birine tüp bebek yaptırcaktım. Bi kadına umut olmak istedim... Rabbim inş bana ocağa kadar kısmet ederde kendim için değil bir başkası için harcarım bu parayı .......
Canim bende yasin kit. Ondada varmis dun tesadufen gordum internette okuduğumdan farkli ve cok daha uzundu bende sasirdim. Bu linke bakmadim daha bi bakayim yasin kitabindakiyle aynimi. Bu arada cnm o zmn yagli su yatar deidgin gibi hayirlisi olsun canimKızlar internetten ismi azam duasına baktım, bir kaç sayfada değişik gösteriyor. ALLAH rızası için şuna bir bakın doğru olan bu mu?
http://www.ibadet.tv/ismi-azam-duasi-ve-anlami/
İnşallah annesi iyidirCnm gelmezlerse mecburen çıkarırız listeden annesi hastaydı fulyanın bence ondan gelemiyo/(
Ben 15 alirim canimKızlar duamız bugün sona erdi, yarın yeniden başlıyoruz inşallah. Çoğunluk ayetel kürsi yi okumak istediği için ona karar kılalım, yoksa karar veremeyeceğiz bu da bizim için boş yere zaman kaybı demek...
minnta ve H HLYELA dan ses çıkmadı, yarına kadar bekleyelim, haber gelmezse onları listeden çıkaralım mı?
313 ayetel kürsi okunacak, kim ne kadar almak istiyorsa söylesin, geri kalanları isteyenlere pay ederiz.
Sağolasın canım, sana zahmet bir bakarsın müsait olduğunda, yanlış bir şey okumayayım :)Canim bende yasin kit. Ondada varmis dun tesadufen gordum internette okuduğumdan farkli ve cok daha uzundu bende sasirdim. Bu linke bakmadim daha bi bakayim yasin kitabindakiyle aynimi. Bu arada cnm o zmn yagli su yatar deidgin gibi hayirlisi olsun canimbence tup bebise gerek kalmayacak
Tamam canım sağ olEbrucum bu linkteki ile kitaptaki ayni dua degil. :/ resim yukklemeye caliscam bak canim
Allah senden de razı olsunn cnm rabbim hayallerimi gerçekleştirir inşallah okadar çok istiyorumkş birine umut olmayı...Canim yaaa ne kadar iyisin. Cok buyuk sevaba girersin varya . Allah razi olsun senden canim.....
bnmde içimde bi sıkıntı vardı bugünKızlar çok stresli bigündü @Veson cnm inşallah güsel haberler verirsin bize allahtan ümit kesilmez . İçim çok skıldı bugünbebimde
Ay canim yaaa ben yanlis bakmisim ismi azam duasinin fazileti yaziyor altındada karinca duasi varmis bende o dua sandim bu linkteki ile dogru yani kitaptaki ben yanlis bakmisim. Dun ismi azam diye karinca duasi okumusumTamam canım sağ ol
Insallahh canim insallahh. Gercekten cok guzel dusunmussun. Bir anne adayina verebilecegin enn guzel nimet...Allah senden de razı olsunn cnm rabbim hayallerimi gerçekleştirir inşallah okadar çok istiyorumkş birine umut olmayı...
Insallahh canim. Melek gell gell gellSağolasın canım, sana zahmet bir bakarsın müsait olduğunda, yanlış bir şey okumayayım :)
Seni yaradana kurban, ne güzel konuşuyorsun öyleInşallah gerek kalmaz gülüm, Rabbim bekletmeden verir meleklerimizi.
ALLAH kabul etsinAy canim yaaa ben yanlis bakmisim ismi azam duasinin fazileti yaziyor altındada karinca duasi varmis bende o dua sandim bu linkteki ile dogru yani kitaptaki ben yanlis bakmisim. Dun ismi azam diye karinca duasi okumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?