Aminnn neye niyet neye kismet isteALLAH kabul etsin
Kızlar test pozitifama foto için saklama alanı kalmamış biraz foto silmem Lazım birazdan yollarım
Silik değil demi kızlar
Bu ay ilk defa zeytinyağlı su yakı kullandım
Önce çok sevinmiştim resmi görünce sonraki sayfalarda üzüldüm canım ya...Hayırlısı olsun hakkında...İnşallah herşey yolunda gider.Kızlar Dr dan geliyorum haberler kötü kocaman ama düzensiz bir kese görüldü ve içinde ne yolk sac ne de benek var Dr büyük Olasılık geçen aydan hamile kalmışsın dedi morelim çok bozuk kimsem yok Yanımda sarılacak bir arkadaşım bile yok eşim de yokne olur dua edin
İnşallah bidaha yaşamazsın canım...Boş gebelik cnm bir sene önce de aynısını yaşadım
Yüreğine sağlık tatlı miniğin canım...Yeni dua listemiz
1.altunn
2.pink love
3.E-brulim
4.veson
5. @deeploneliness
6.LeYLa_21
7. @HLYELA
8.Al_pi
9.DESIGNER27
10.-TubiSh-
11. @Saadetim33
12. @lisaa04
13. @minnta
14. @hsevda
15. C cornella kurayı kızım besmele Çekerek çekti hayırlı olsun
Önce çok sevinmiştim resmi görünce sonraki sayfalarda üzüldüm canım ya...Hayırlısı olsun hakkında...İnşallah herşey yolunda gider.
İnşallah bidaha yaşamazsın canım...
Yüreğine sağlık tatlı miniğin canım...
E-brulim canım aşılaman hayırlı olsun tatlım.dua sayısınıda bana ne kadar verirseniz okumaya çalışırım canım...
Sağ ol canım :)
Karınca duası da çok güzel, evinin bereketi rızkı için okumuş oldun :)Aminnn neye niyet neye kismet iste
Sağ ol ALLAH razı olsun gülüm.Önce çok sevinmiştim resmi görünce sonraki sayfalarda üzüldüm canım ya...Hayırlısı olsun hakkında...İnşallah herşey yolunda gider.
İnşallah bidaha yaşamazsın canım...
Yüreğine sağlık tatlı miniğin canım...
E-brulim canım aşılaman hayırlı olsun tatlım.dua sayısınıda bana ne kadar verirseniz okumaya çalışırım canım...
rica ederim cnmSağ ol canım :)
Âmin ecmain canım..Allah Razı olsun cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını versin inşallah
Şimdilik ben 20 alsam azmı olur?paylaşım da üstüme düşeni yaparım canım..Sağ ol canım :)
Karınca duası da çok güzel, evinin bereketi rızkı için okumuş oldun :)
Sağ ol ALLAH razı olsun gülüm.
Isteyen istediği kadar dua alsın, geri kalanını paylaştırırız.
Evet cnm hsg çektirmekten kurtuldumkızlar iyi akşamlar. ben bugun nöbetteydım o yuzden ugrayamadım. kura cekılmış sonuncu olmusum
Veson üzülme cnm en azından gebe kalabılıyorsun. kk dan bır arkm var. dış gebelık gecırmıstı 2 yılın sonunda. doktor en azından hamıle kalabılıyorsun demişti.ve bır sure sonra şimdiki kızına hamıle kalmıstı.
her şer in sonunda vardır bir hayr.
Canım internetim bitti haftaya yenilenecek çok sık giremiyorumYeni dua listemiz
1.altunn
2.pink love
3.E-brulim
4.veson
5. @deeploneliness
6.LeYLa_21
7. @HLYELA
8.Al_pi
9.DESIGNER27
10.-TubiSh-
11. @Saadetim33
12. @lisaa04
13. @minnta
14. @hsevda
15. C cornella kurayı kızım besmele Çekerek çekti hayırlı olsun
san a birşey soracağım sence progesteron 24 te kanamam olabilir mi her an lekelenmem başlayacak korkusu oluyorŞimdi kızlar herkes kaçtane alıyor ben ayetel kürsi dimi en son ben 50 tane okurum ...
Cnm ayetel kürsi ye karar verildi gönlünden ne koparsaCanım internetim bitti haftaya yenilenecek çok sık giremiyorumDuaya ne zaman başlayacağız bir de neyi okuyoruz kararlaştı mı
Yarın senden başlıyoruzCanım internetim bitti haftaya yenilenecek çok sık giremiyorumDuaya ne zaman başlayacağız bir de neyi okuyoruz kararlaştı mı
Inşallah cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını verdin inşallah hepimize sağlıklı gebelikler versinVeson ah canım ya, ben geçmişi okudum önce hamilesin diye sevindim fakat belirsizlik olması üzücü inşallah sorunsuz bir gebeliktir boşuna üzülmüş oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?