Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar test pozitif ama foto için saklama alanı kalmamış biraz foto silmem Lazım birazdan yollarım

Silik değil demi kızlar
Bu ay ilk defa zeytinyağlı su yakı kullandım

Önce çok sevinmiştim resmi görünce sonraki sayfalarda üzüldüm canım ya...Hayırlısı olsun hakkında...İnşallah herşey yolunda gider.
Boş gebelik cnm bir sene önce de aynısını yaşadım
İnşallah bidaha yaşamazsın canım...
Yüreğine sağlık tatlı miniğin canım...
E-brulim canım aşılaman hayırlı olsun tatlım.dua sayısınıda bana ne kadar verirseniz okumaya çalışırım canım...

Kizlar pekmezle sut karistirilir mi sizce ? Bazilari sakincali diyor

buda imamı azam duası karınca duasının yanındaki

Eklentiler

• IMG_20151024_203942.webp
    8 KB · Görüntüleme: 43
Allah Razı olsun cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını versin inşallah

Sağ ol canım :)

Aminnn neye niyet neye kismet iste
Karınca duası da çok güzel, evinin bereketi rızkı için okumuş oldun :)

Sağ ol ALLAH razı olsun gülüm.
Isteyen istediği kadar dua alsın, geri kalanını paylaştırırız.

kızlar iyi akşamlar. ben bugun nöbetteydım o yuzden ugrayamadım. kura cekılmış sonuncu olmusum
Veson üzülme cnm en azından gebe kalabılıyorsun. kk dan bır arkm var. dış gebelık gecırmıstı 2 yılın sonunda. doktor en azından hamıle kalabılıyorsun demişti.ve bır sure sonra şimdiki kızına hamıle kalmıstı.
her şer in sonunda vardır bir hayr.

Allah Razı olsun cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını versin inşallah
Âmin ecmain canım..
Şimdilik ben 20 alsam azmı olur?paylaşım da üstüme düşeni yaparım canım..

Evet cnm hsg çektirmekten kurtuldum

Duayi okuyan herkesten allah razi olsun canlar.. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin .. herkes 21 alsa 315 yapiyor zaten iki kisi 20 alsin 313 olur .. ben 21 alirim .. pazartesi baslayalim yarin minntadan da ses cikar belki ..

Veson ah canım ya, ben geçmişi okudum önce hamilesin diye sevindim fakat belirsizlik olması üzücü inşallah sorunsuz bir gebeliktir boşuna üzülmüş oluruz.

Veson ah canım ya, ben geçmişi okudum önce hamilesin diye sevindim fakat belirsizlik olması üzücü inşallah sorunsuz bir gebeliktir boşuna üzülmüş oluruz.
Inşallah cnm Rabbim Herşeyin hayırlısını verdin inşallah hepimize sağlıklı gebelikler versin

Veson canım benim teyzemin bebeği hiç belli değildi karnı çok büyüktü ona " su ikizi" olduğunu söylediler belki öyledir seninki de

kızlar fransız kaldım ben bu dua işine. şimdi ben hangı duayı, kaç tane, ne zaman okuyacagım. çok soru sordum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…