n yarın birinci kişiden başlayıp ayete'l-Kürsi'yi okuyacaksın cnm en az 20 olursa iyi olur ama sorun değil zorlama yok okuyabildiğin kadarkızlar fransız kaldım ben bu dua işine. şimdi ben hangı duayı, kaç tane, ne zaman okuyacagım. çok soru sordum galiba
Cnm o da ne?Veson canım benim teyzemin bebeği hiç belli değildi karnı çok büyüktü ona " su ikizi" olduğunu söylediler belki öyledir seninki de
Kesedeki suyun fazla olması bu sebeple kese normaşinden büyük oluyorCnm o da ne?
Cnm24 çok güsel bideğer şaşırdım ben zaten sen 24 değince kimyasalda felan 2.5 3 felan oluyo şaşılacak şeyCnm
san a birşey soracağım sence progesteron 24 te kanamam olabilir mi her an lekelenmem başlayacak korkusu oluyor
Yarı
n yarın birinci kişiden başlayıp ayete'l-Kürsi'yi okuyacaksın cnm en az 20 olursa iyi olur ama sorun değil zorlama yok okuyabildiğin kadar
Ne bileyim cnm ben artık hiçbir şey bilmiyorum kafam çok Karışık sadece şunu biliyorum yolunda gitmeyen Şeyler var hayırlısuKesedeki suyun fazla olması bu sebeple kese normaşinden büyük oluyor
Anladım cnmCnm24 çok güsel bideğer şaşırdım ben zaten sen 24 değince kimyasalda felan 2.5 3 felan oluyo şaşılacak şey
Bazen kesenin yanında boş bir kese oluyomuş ya inşallah senin öle bişiy çıkar cnmAnladım cnm
Pazartesi hcg Değeri bize ne OLDUĞUNU söyleyecek az biraz.geçen sefere boş gebelikte yeterli Artış olmadı Dr iki güne bir en az yüzde 66 artmalı dediBazen kesenin yanında boş bir kese oluyomuş ya inşallah senin öle bişiy çıkar cnm
Umarım her şey yolunda olması gerektiği gibi ilerler ve hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın:)Ne bileyim cnm ben artık hiçbir şey bilmiyorum kafam çok Karışık sadece şunu biliyorum yolunda gitmeyen Şeyler var hayırlısu
Evt cnm inşallah güsel haberler alırsınPazartesi hcg Değeri bize ne OLDUĞUNU söyleyecek az biraz.geçen sefere boş gebelikte yeterli Artış olmadı Dr iki güne bir en az yüzde 66 artmalı dedi
Umarım her şey yolunda olması gerektiği gibi ilerler ve hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın:)
AminEvt cnm inşallah güsel haberler alırsın
Cnm sen karyotip yaptırmışmıydın eşin ve sana
Bunu daha önce de duydum Yum ile spermin uyumuna mı bakıyorlar ne Valla bizden kan aldılar ikimize genetik de bakıldı ben de iki faktör Heterozigot denildi eşime birşey demediler bu uyum mu oluyor karyotipCnm sen karyotip yaptırmışmıydın eşin ve sana
Semacım ya bugün misafir vardı saat 3te yapamadım. Biraz sonra yapsam doğru olurmuki?offfffCnm sen karyotip yaptırmışmıydın eşin ve sana
Yap bakalım cnm hemenSemacım ya bugün misafir vardı saat 3te yapamadım. Biraz sonra yapsam doğru olurmuki?offfff
Pıhtılaşma faktörlerine bakmışlar sende birde eşin ve sana kromozom analizi yapıldımı cnm dur foto çekiyim ben sanaBunu daha önce de duydum Yum ile spermin uyumuna mı bakıyorlar ne Valla bizden kan aldılar ikimize genetik de bakıldı ben de iki faktör Heterozigot denildi eşime birşey demediler bu uyum mu oluyor karyotip
Stres oldum çişim gelmiyor iyimiYap bakalım cnm hemen
Benim doktor eşime hiç bişey yapmadı.bana tahlilleri yaptı klomen çatlatma iğnesi başka bişey yok.. Çocuk var diye eşime bakma gereği duymadımı acaba?Bunu daha önce de duydum Yum ile spermin uyumuna mı bakıyorlar ne Valla bizden kan aldılar ikimize genetik de bakıldı ben de iki faktör Heterozigot denildi eşime birşey demediler bu uyum mu oluyor karyotip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?