Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cnm

san a birşey soracağım sence progesteron 24 te kanamam olabilir mi her an lekelenmem başlayacak korkusu oluyor
Cnm24 çok güsel bideğer şaşırdım ben zaten sen 24 değince kimyasalda felan 2.5 3 felan oluyo şaşılacak şey

Bazen kesenin yanında boş bir kese oluyomuş ya inşallah senin öle bişiy çıkar cnm
Pazartesi hcg Değeri bize ne OLDUĞUNU söyleyecek az biraz.geçen sefere boş gebelikte yeterli Artış olmadı Dr iki güne bir en az yüzde 66 artmalı dedi

Ne bileyim cnm ben artık hiçbir şey bilmiyorum kafam çok Karışık sadece şunu biliyorum yolunda gitmeyen Şeyler var hayırlısu
Umarım her şey yolunda olması gerektiği gibi ilerler ve hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın:)

Cnm sen karyotip yaptırmışmıydın eşin ve sana
Bunu daha önce de duydum Yum ile spermin uyumuna mı bakıyorlar ne Valla bizden kan aldılar ikimize genetik de bakıldı ben de iki faktör Heterozigot denildi eşime birşey demediler bu uyum mu oluyor karyotip

Bunu daha önce de duydum Yum ile spermin uyumuna mı bakıyorlar ne Valla bizden kan aldılar ikimize genetik de bakıldı ben de iki faktör Heterozigot denildi eşime birşey demediler bu uyum mu oluyor karyotip
Pıhtılaşma faktörlerine bakmışlar sende birde eşin ve sana kromozom analizi yapıldımı cnm dur foto çekiyim ben sana

Benim doktor eşime hiç bişey yapmadı.bana tahlilleri yaptı klomen çatlatma iğnesi başka bişey yok.. Çocuk var diye eşime bakma gereği duymadımı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…