Aynen canimSağ ol canım :)
Karınca duası da çok güzel, evinin bereketi rızkı için okumuş oldun :)
Sağ ol ALLAH razı olsun gülüm.
Isteyen istediği kadar dua alsın, geri kalanını paylaştırırız.
Neredesin pinkcim...ayyyy gidip şu testi yapayım..sema gitmeden yorumlasın bana...çişim yeni geldi...Aynen canimvernele tarih yazılı etiket yapıştırdım bakalim ne kdr gidecek test ediyorum kendimi
Bende 20 okurum 21 de olur cnmKızlar ben 15 okurum demiştim ama 20-21 de okurum sorun degil
Burdayim cnm nasilsinNeredesin pinkcim...ayyyy gidip şu testi yapayım..sema gitmeden yorumlasın bana...çişim yeni geldi...
Valla artik kararlastiralim herkes okurum diyor farketmez diyor sonuca varilmiyorBende 20 okurum 21 de olur cnm
Yaptım canım da çay falan içtim.sıvı alımı var ikinci çizgi çok zayıf çıktı.yarında gündüz sıvı almadan 3te yapayım.. Keşke gebelik testi olsaydı.Burdayim cnm nasilsinhadi yap bakalim cift cizgi cikiyorya keske hcg olsa
Semacım baksana böyle ince ikinci çizgi ya...sağlıklımı acaba böyleŞimdi listeyi yeniden yayınlayın kızlar bölüşelim eşit işte olsun bitsin pazartesi başlayalımm
Canim keske 3te yapsaydin misafir varmiata wc gircen pit oit damlaycan hemen foto cekerdin sonra yorumlardinYaptım canım da çay falan içtim.sıvı alımı var ikinci çizgi çok zayıf çıktı.yarında gündüz sıvı almadan 3te yapayım.. Keşke gebelik testi olsaydı.
Semacım baksana böyle ince ikinci çizgi ya...sağlıklımı acaba böyle
İşte böle olunca insanı yanıltıyor cnm çünkü çatladıktan sonrada silikleşmeye başlıyor. Sen bugecede çalışma yap en iyisi yarın 3 te testi tekrarla bakalım yineYaptım canım da çay falan içtim.sıvı alımı var ikinci çizgi çok zayıf çıktı.yarında gündüz sıvı almadan 3te yapayım.. Keşke gebelik testi olsaydı.
Semacım baksana böyle ince ikinci çizgi ya...sağlıklımı acaba böyle
Bu ovulasyon testine sirf iki cizgi cikiyor diye heveslenmeye basladimİşte böle olunca insanı yanıltıyor cnm çünkü çatladıktan sonrada silikleşmeye başlıyor. Sen bugecede çalışma yap en iyisi yarın 3 te testi tekrarla bakalım yine
Hahahhah yerim seni kız evet sırf burda görüyoz çizgiyi biz inşşş hcg dede göreceğiz:) sen kullandınmı hiç bunu bide inofolic içiyomusun sen cnmBu ovulasyon testine sirf iki cizgi cikiyor diye heveslenmeye basladim
Insallahhh insallahh canim yaaHahahhah yerim seni kız evet sırf burda görüyoz çizgiyi biz inşşş hcg dede göreceğiz:) sen kullandınmı hiç bunu bide inofolic içiyomusun sen cnm
Keşke ya... İnşallah pinkcim inşallah.. Ağzın bal yesin canım..Canim keske 3te yapsaydin misafir varmiata wc gircen pit oit damlaycan hemen foto cekerdin sonra yorumlardinneyse artikkk insallah gebelik testinde boyle olacak
Bugün 13.gün daha çatlamaz diye düşünüyorum semacım ya...döngüm 32gün.. Erken çatlarmı sence cnm?zaten dün gece çocuk hastaydı onu uyutuyorum diye kendim uyumuşum.çalışmada yapamadık..İşte böle olunca insanı yanıltıyor cnm çünkü çatladıktan sonrada silikleşmeye başlıyor. Sen bugecede çalışma yap en iyisi yarın 3 te testi tekrarla bakalım yine
Sende yap tatlım...Bu ovulasyon testine sirf iki cizgi cikiyor diye heveslenmeye basladim
Inan bizde anlamadik dahaKızlar hergün 20 ayetel kursi mi okunacak pazartesiden çok anlamadım yeniyim ya
Herkes 21 okusun canım..Kızlar hergün 20 ayetel kursi mi okunacak pazartesiden çok anlamadım yeniyim ya
Geçmiş olsun kuzuyaKeşke ya... İnşallah pinkcim inşallah.. Ağzın bal yesin canım..
Bugün 13.gün daha çatlamaz diye düşünüyorum semacım ya...döngüm 32gün.. Erken çatlarmı sence cnm?zaten dün gece çocuk hastaydı onu uyutuyorum diye kendim uyumuşum.çalışmada yapamadık..
Sende yap tatlım...
Yahu ben pco değilim ben bilem aldımm kullanmaya başladım ilaç değilki inofolic insülin direncini düzenleyip yumurta kalitesini arttırıyor dolayısı ile pco yu iyileştiriyor cnm kesinlikle kullanmalısın sen:)Insallahhh insallahh canim yaaben hic kullanmadim cnim bende pco varya yaniltir bu tedavideykende zaten usg kontrolu oldugu icin gerek duymadim hic cnm tek tek mi satılıyor bu yok cnm dr sana gerek yok istiyosan al dedi bende ecz gitmeye usendim birde hic bir yan etkisi olmayan ilac bana dokunuyor almadim ama bu ay olmazsa alacagim obur ay icin. Birde ari poleni hapi bulmaya calisiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?