- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Keşke ya... İnşallah pinkcim inşallah.. Ağzın bal yesin canım..
Bugün 13.gün daha çatlamaz diye düşünüyorum semacım ya...döngüm 32gün.. Erken çatlarmı sence cnm?zaten dün gece çocuk hastaydı onu uyutuyorum diye kendim uyumuşum.çalışmada yapamadık..
Sende yap tatlım...[/QU.
Cnm daha çatlamaz ama bellide olmaz:) sen bugece mutlaka çalışma yapp
Aynen cnm ama gecti artik ya adet okursam hemen baslicam. Dr bana sisman yagli ve kilki hastalara veriyoruz sen pcolusun ama fıstık gibisin dediYahu ben pco değilim ben bilem aldımm kullanmaya başladım ilaç değilki inofolic insülin direncini düzenleyip yumurta kalitesini arttırıyor dolayısı ile pco yu iyileştiriyor cnm kesinlikle kullanmalısın sen:)
Olsun cnm ya şekerin nasıl ölçtürdünmü hiçAynen cnm ama gecti artik ya adet okursam hemen baslicam. Dr bana sisman yagli ve kilki hastalara veriyoruz sen pcolusun ama fıstık gibisin dediçürük fistik . Biraz pisman oldum almadigima
Evet cnm sekerim 86 . Insulin direncimde normale yakin suan hatırlamıyorum. Aslinda bana bide seker ilaci verse pcoda cok faydasi oluyorda ben artik eminim benim dr yavasOlsun cnm ya şekerin nasıl ölçtürdünmü hiç
Offff çok illet bişiy o:-(((Popom cok agriyor basurum azdi zikimin koku
Benim 95 valla pco değilim ama şekerim sınırda benim 58 kiloyum çok zayıftım ama aldım bayağEvet cnm sekerim 86 . Insulin direncimde normale yakin suan hatırlamıyorum. Aslinda bana bide seker ilaci verse pcoda cok faydasi oluyorda ben artik eminim benim dr yavas
İnşallah hepimiz hcg testinde çift çizgiyi görürüz canım... Kızımda eşimin ısrarıyla test yapmıştım.ikinci çizgi silik çıkınca inanamadım sevinçten çıldırmıştım..Allâh hepinize ve banada tekrar o duyguyu yaşatsın gülüm...Geçmiş olsun kuzuyacnm yok ya ben pco yum onda bile benim bahtima tek çizgi cikar
Bu gece çalışmam lazım dimi?Daha çatlamaz ama bellide olmaz ozaman sen bugece mutlaka
Geçmiş olsun canımPopom cok agriyor basurum azdi zikimin koku
Hemde çok illetOffff çok illet bişiy o:-(((
Bende kızıma 54 kiloyla hamile kalmıştım.şuan 51 kiloyumBenim 95 valla pco değilim ama şekerim sınırda benim 58 kiloyum çok zayıftım ama aldım bayağ
Vermeye calis cnim 58 cok degilBenim 95 valla pco değilim ama şekerim sınırda benim 58 kiloyum çok zayıftım ama aldım bayağ
Valla hamile oldugunu ogrenmek Çıldırtacak bir duygudur heralde seninde yasadigin gibiİnşallah hepimiz hcg testinde çift çizgiyi görürüz canım... Kızımda eşimin ısrarıyla test yapmıştım.ikinci çizgi silik çıkınca inanamadım sevinçten çıldırmıştım..Allâh hepinize ve banada tekrar o duyguyu yaşatsın gülüm...
Bu gece çalışmam lazım dimi?
Geçmiş olsun canım
Ah pinkcim kız uyumadı daha... Mecbur uyumasını bekliyoruz...Valla hamile oldugunu ogrenmek Çıldırtacak bir duygudur heralde seninde yasadigin gibiinsallah birdaha ayni sevimci yasarsin cnm hadi git yagli suya otur sonrada calis
Bana yolla siz keyfinize bakinAh pinkcim kız uyumadı daha... Mecbur uyumasını bekliyoruz...
Bu gece evet çalışma yapp cnm mutlaka:)İnşallah hepimiz hcg testinde çift çizgiyi görürüz canım... Kızımda eşimin ısrarıyla test yapmıştım.ikinci çizgi silik çıkınca inanamadım sevinçten çıldırmıştım..Allâh hepinize ve banada tekrar o duyguyu yaşatsın gülüm...
Bu gece çalışmam lazım dimi?
Geçmiş olsun canım
Âmin ecmain canım..
Şimdilik ben 20 alsam azmı olur?paylaşım da üstüme düşeni yaparım canım..
Şimdi kızlar herkes kaçtane alıyor ben ayetel kürsi dimi en son ben 50 tane okurum ...
Duayi okuyan herkesten allah razi olsun canlar.. Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin .. herkes 21 alsa 315 yapiyor zaten iki kisi 20 alsin 313 olur .. ben 21 alirim .. pazartesi baslayalim yarin minntadan da ses cikar belki ..
Canım internetim bitti haftaya yenilenecek çok sık giremiyorumDuaya ne zaman başlayacağız bir de neyi okuyoruz kararlaştı mı
kızlar fransız kaldım ben bu dua işine. şimdi ben hangı duayı, kaç tane, ne zaman okuyacagım. çok soru sordum galiba
Aynen canimvernele tarih yazılı etiket yapıştırdım bakalim ne kdr gidecek test ediyorum kendimi
Kızlar ben 15 okurum demiştim ama 20-21 de okurum sorun degil
Bende 20 okurum 21 de olur cnm
Şimdi listeyi yeniden yayınlayın kızlar bölüşelim eşit işte olsun bitsin pazartesi başlayalımm
Kızlar listeyi birazdan paylaşıyoruz. Bilmeyen arkadaşlar için her gün (kuraya göre) bir arkadaşımıza 313 ayetel kürsi paylaşıp okuyacağız.Kızlar hergün 20 ayetel kursi mi okunacak pazartesiden çok anlamadım yeniyim ya
C cornella M M_atruska @lisaa04Dualarımız kabulü için ayete'l kürsi...
Eki Görüntüle 1667704
Dua listemiz:
25.10.:altunn
26.10.:pink love (Kübra) 15
27.10.:E-brulim (Ebru)
28.10.:Veson (Tuğba)
29.10.: @deeploneliness (Özlem)
30.10.:LeYLa_21 (Leyla) 20
31.10.: H HLYELA (Hülya)
01.11.:Al_pi (Büşra)
02.11.:DESIGNER27 (Sema)
03.11.:-TubiSh- (Tuğba)
04.11.: M M_atruska
05.11.: @lisaa04
06.11.:minnta (Fulya)
07.11.: @hsevda (Hatice)
08.11.: C cornella
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
Olur canım bana uyar :)Herkes 21 okusun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?