Amin inşallah kuzumDualarımız kabulü için ayete'l kürsi...
Eki Görüntüle 1667704
Dua listemiz:
25.10.:altunn
26.10.:pink love (Kübra) 15
27.10.:E-brulim (Ebru)
28.10.:Veson (Tuğba)
29.10.: @deeploneliness (Özlem)
30.10.:LeYLa_21 (Leyla) 20
31.10.: H HLYELA (Hülya)
01.11.:Al_pi (Büşra)
02.11.:DESIGNER27 (Sema)
03.11.:-TubiSh- (Tuğba)
04.11.: M M_atruska
05.11.: @lisaa04
06.11.:minnta (Fulya)
07.11.:Saye- (Hatice)
08.11.: C cornella
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
Canım nickimle niyet edin şimdiden inşallah dualarımız kabul olur
AynenBu ovulasyon testine sirf iki cizgi cikiyor diye heveslenmeye basladim
Canım bende 21 okurum, benim de ismim Kübra:)Dualarımız kabulü için 313 ayete'l kürsi...
Dua listemiz:
25.10.:altunn - 21
26.10.:pink love (Kübra) - 21
27.10.:E-brulim (Ebru) - 21
28.10.:Veson (Tuğba) - 21
29.10.: @deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.:LeYLa_21 (Leyla) - 21
31.10.: H HLYELA (Hülya) - 21
01.11.:Al_pi (Büşra) - 21
02.11.:DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.:-TubiSh- (Tuğba) - 21
04.11.: M M_atruska - 21
05.11.: @lisaa04 - 21
06.11.:minnta (Fulya) - 21
07.11.:Saye- (Hatice) - 20
08.11.: C cornella - 20
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
Iki tuğbamın vardı şimdi iki kübramız oldu :)Canım bende 21 okurum, benim de ismim Kübra:)
Geçmiş olsun gülüm :)kızlar iyi geceler herkesler gitmiş galiba ben nöbetçiyim ancak girebildim
bende serophene kullandım canım hafif değil o daBenimde 11.gunum canim ama yumurta buyumemisbu serephone klomenden daha hafif bisey galiba. Ins iyi cikar sonucumuz cnm ya stresten dislerimi sikmisim cenem nasil agriyor varya farknda degilim
canım benim haberi ilk okuduğumda çok heyecanlandım çok sevindim Allah inşallah hayırlı sağlıklıysa nasip etsin sana bu gebeliği üzülme vardır bi hayır biz hep burdayızKızlar Dr dan geliyorum haberler kötü kocaman ama düzensiz bir kese görüldü ve içinde ne yolk sac ne de benek var Dr büyük Olasılık geçen aydan hamile kalmışsın dedi morelim çok bozuk kimsem yok Yanımda sarılacak bir arkadaşım bile yok eşim de yokne olur dua edin
bi kaç kere tekrar ettirir canım iki güne bi evet en az yüzde 70 olması lazımDuzensizse ikiye katlanmaz degil mi ? 2 gun sonra bi daha mi test ?
kızının ellerine sağlık ömrü uzun inşallah. hepimize hayırlı haberler getirsin
canım onlar verdiğin gün bakarlar ama sonucu sonra alırsın bizimde öyle oldu merak etme hayırlısı olur inşallah. hastanenin labaratuvarı iyiyse nerde verdiği çok önemli olmaz canım Allah gönlüne göre versin.Arkadaslar size birsey soracağım. Biz bugun sperm testi verdik. 1de mesai bitiyor sonuc cikmaz dediler bunlar spermi pzt kdr mi bekletirler sizce. O kdr ilkeldiki sperm analizi esimle hic icimize sinmedi cok yuksekte ciksa inanmam dusuk ciksada inanmam.kabi verdiler eline wc git .birde ozel hastane guya . Ben gercekten herseyi dusunmekten cok yoruldum. Birde cikinca arkadasimizin bebisine ciciler aldik hepsi o kdar guzelki. Insan heveslenmeden edemiyor uzuldum ikidebir gözlerim doluyor esime belli etmemeye calisiyorum.gecen sene bu tarihte benim kinam vardi ne kadar mutlu ne kdr heyecanliydim simdi ise bambaska bir gun....
bence testi bi tekrar ettir ve usg baktır dış gebelik ihtimaline yada kimyasal mı ona göre takip edilmeli canımBenimde 8 ekimde adet olmam lazımdı olmadım 9nda test yaptırdım 0 çıktı
sonra ben 14ünde test yaptım hafif bi çizgi vardı. 19.nda test yaptırdım acilde 0.100 çıktı . pazartesi ve salı hafif pembemsi bir kanamam vardı yumurta akı gibi sarı bi akıntımda var. çarşamba sadece sarı akıntı vardı perşembe ve cuma kahverengi lekelenme tarzında kanamam oldu hatta perşembe sabahı ilk gördüğümde adet olucam sandım ama olmadım . bugünde o pembeye dönmüş akıntı şeklinde sadece peçeteye silince görünüo ve sağ kasğımda fena bir ağrım var korkuyorum boş dış kimyasal gebelik ve kist olmasından
ebrulim canım aşilaman hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun canım gönlün gibi güzel evlatların olsun inşallahHayır olsun inşallah
Pazartesi güzel haberler alacaksın Allah'ın izniyle. Hem eşinin sonucu hemde yumoşlarının büyüdüğü haberini. İçini ferah tut, Rabbim dualarımızın karşılığını verecek. Vesona bende üzüldüm ama %100 belli olmadığı için umudum var, inşallah hayırlısı olur.
Evet canım yapıldı, yakımı da yapıştırdım Allah'tan hayırlısını diliyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
pco olanlar ovülasyon testinde şanslı canım sürekli silikte olsa çift çizgi görürsün lh yüksek oluncaGeçmiş olsun kuzuyacnm yok ya ben pco yum onda bile benim bahtima tek çizgi cikar
Allah kabul etsin canım 21 tane okuyoruz hepimiz inşallahDualarımız kabulü için 313 ayete'l kürsi...
Dua listemiz:
25.10.:altunn - 21
26.10.:pink love (Kübra) - 21
27.10.:E-brulim (Ebru) - 21
28.10.:Veson (Tuğba) - 21
29.10.: @deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.:LeYLa_21 (Leyla) - 21
31.10.: H HLYELA (Hülya) - 21
01.11.:Al_pi (Büşra) - 21
02.11.:DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.:-TubiSh- (Tuğba) - 21
04.11.: M M_atruska - 21
05.11.: @lisaa04 - 21
06.11.:minnta (Fulya) - 21
07.11.:Saye- (Hatice) - 20
08.11.: C cornella - 20
yarın sabah geçecek inşallah canımGeçmiş olsun gülüm :)
Sen hemşiremisin haticecim?yarın sabah geçecek inşallah canımnasılsın bakalım
canım acil tıp teknikeriyim paramedik diğer adı 112 deyimSen hemşiremisin haticecim?
Anladım canım.. Kolay gelsin sanacanım acil tıp teknikeriyim paramedik diğer adı 112 deyim
teşekkür ederim canım sen neler yapıyorsunAnladım canım.. Kolay gelsin sana
Haylaz bir kızım var onu uyutmaya çalışıyorum... Hala uyumadı sinirlerim geriliyor valla...teşekkür ederim canım sen neler yapıyorsun
Benim doktor eşime hiç bişey yapmadı.bana tahlilleri yaptı klomen çatlatma iğnesi başka bişey yok.. Çocuk var diye eşime bakma gereği duymadımı acaba?
Benim doktor eşime hiç bişey yapmadı.bana tahlilleri yaptı klomen çatlatma iğnesi başka bişey yok.. Çocuk var diye eşime bakma gereği duymadımı acaba?
Veson kaç yaşındasın cnm?
Ben de üç kayıp olunca inceledilerBenim doktor eşime hiç bişey yapmadı.bana tahlilleri yaptı klomen çatlatma iğnesi başka bişey yok.. Çocuk var diye eşime bakma gereği duymadımı acaba?
Çok saol cnm güzel dileklerin içinbende serophene kullandım canım hafif değil o da
canım benim haberi ilk okuduğumda çok heyecanlandım çok sevindim Allah inşallah hayırlı sağlıklıysa nasip etsin sana bu gebeliği üzülme vardır bi hayır biz hep burdayız
bi kaç kere tekrar ettirir canım iki güne bi evet en az yüzde 70 olması lazım
kızının ellerine sağlık ömrü uzun inşallah. hepimize hayırlı haberler getirsin
canım onlar verdiğin gün bakarlar ama sonucu sonra alırsın bizimde öyle oldu merak etme hayırlısı olur inşallah. hastanenin labaratuvarı iyiyse nerde verdiği çok önemli olmaz canım Allah gönlüne göre versin.
bence testi bi tekrar ettir ve usg baktır dış gebelik ihtimaline yada kimyasal mı ona göre takip edilmeli canım
ebrulim canım aşilaman hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun canım gönlün gibi güzel evlatların olsun inşallah
pco olanlar ovülasyon testinde şanslı canım sürekli silikte olsa çift çizgi görürsün lh yüksek olunca
Allah kabul etsin canım 21 tane okuyoruz hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?