Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

amin inşallah canım

altunn canim duani okudum Allah kabul etsin ..

E-brulim ben 125 adet okumuştum herkes kaçar adet okuycak devam edeyimmi okunaya 313 e tamamlıyayımmı yoksa bir tane daha ekliyeyip hediye mi eylileyiyim

Allah kolaylık versin canım annelik dünyanın en güzel aynı zamanda en zor mesleği galiba sorumluluğu çok büyük geleceği şekillendiriyorsunuz
Allah razı olsun gülüm.. Gerçekten çok zor ama bir anne demesi yetiyor insana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım..

altunn canım duanı okudum.Rabbim kabul etsin tez vakitte bebişini göndersin...

E-brulim ben 125 adet okumuştum herkes kaçar adet okuycak devam edeyimmi okunaya 313 e tamamlıyayımmı yoksa bir tane daha ekliyeyip hediye mi eylileyiyim
Senin okuduğunu tüm topice bağışlayalım bence tuğbacım.bu şekilde 21 21 diye devam edelim...Allâh kabul etsin inşallah

Günaydın hayırlı pazarlar canlarım

ebrulim canım aşilaman hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun canım gönlün gibi güzel evlatların olsun inşallah

Allah kabul etsin canım 21 tane okuyoruz hepimiz inşallah
Sağ ol ALLAH razı olsun canım, Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Evet canım şimdilik 21 adet okuyoruz sonra eksik kalırsa isteyenlere paylaştıracağız.

yarın sabah geçecek inşallah canım nasılsın bakalım
Gülüm nasıl yorulduysam bayılmışım akşam :) şükür iyiyim bende... İşin çok zor kız, nöbetçilik, haftasonu çalışmak... ALLAH yardımcın olsun.

Canım bende Leylayla aynı düşüncedeyim, sen o 125'i okuduğunda sıralama belli değildi... O 125'i istersen kendi niyetine bağışla?

Oy ALLAH sana bağışlasın bitanem, uzun ömürler versin meleğine :)

DESIGNER27 semosum help me canım benim bugün bembeyaz yumurta akı gibi akıntım var (peçetede gördüm), geçen aşılamalarda hiç böyle olmamıştı hatta normal zamanda yani yumurtladığımda bile böyle yoğun akıntım olmuyor... Acaba ben yeni mi yumurtluyorum Sende aşılama yaptırdığın için bilirsin belki?

Amin bitanem...darısı başınıza olsun inşallah...

Dualarımız kabulü için 313 ayete'l kürsi...

Dua listemiz:
25.10.: altunn (Kübra) - 21
26.10.: pink love (Kübra) - 21
27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
28.10.: Veson (Tuğba) - 21
29.10.: deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
31.10.: HLYELA (Hülya) - 21
01.11.: Al_pi (Büşra) - 21 okundu
02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21
04.11.: Saadetim33 - 21
05.11.: lisaa04 - 21
06.11.: minnta (Fulya) - 21
07.11.: hsevda (Hatice) - 20
08.11.: cornella - 20

Okunan sayı: 63
Eksik: 250

Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
Saye- gülüm yanlış söylemişim az önce... sana 20 yazmışım :) ama 21 de okuyabilirsin ona göre başkasından düşerim :)

Mutlu pazarlar kızlar.saatler geri alınmış bizde uykuda kaldık :) Altunn canım 21 duayı okudum allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…