amin inşallah canımDualarımız kabulü için ayete'l kürsi...
Eki Görüntüle 1667704
Dua listemiz:
25.10.:altunn
26.10.: @pink love (Kübra) 15
27.10.:E-brulim (Ebru)
28.10.:Veson (Tuğba)
29.10.: @deeploneliness (Özlem)
30.10.:LeYLa_21 (Leyla) 20
31.10.: @HLYELA (Hülya)
01.11.:Al_pi (Büşra)
02.11.:DESIGNER27 (Sema)
03.11.:-TubiSh- (Tuğba)
04.11.: M M_atruska
05.11.: @lisaa04
06.11.: @minnta (Fulya)
07.11.:Saye- (Hatice)
08.11.: @cornella
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
Allah kolaylık versin canım annelik dünyanın en güzel aynı zamanda en zor mesleği galiba sorumluluğu çok büyük geleceği şekillendiriyorsunuzHaylaz bir kızım var onu uyutmaya çalışıyorum... Hala uyumadı sinirlerim geriliyor valla...
Dualarımız kabulü için 313 ayete'l kürsi...
Dua listemiz:
25.10.:altunn - 21
26.10.: @pink love (Kübra) - 21
27.10.:E-brulim (Ebru) - 21
28.10.:Veson (Tuğba) - 21
29.10.: @deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.:LeYLa_21 (Leyla) - 21
31.10.: @HLYELA (Hülya) - 21
01.11.:Al_pi (Büşra) - 21
02.11.:DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.:-TubiSh- (Tuğba) - 21
04.11.: M M_atruska - 21
05.11.: @lisaa04 - 21
06.11.: @minnta (Fulya) - 21
07.11.:Saye- (Hatice) - 20
08.11.: @cornella - 20
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun gülüm.. Gerçekten çok zor ama bir anne demesi yetiyor insana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım..Allah kolaylık versin canım annelik dünyanın en güzel aynı zamanda en zor mesleği galiba sorumluluğu çok büyük geleceği şekillendiriyorsunuz
Senin okuduğunu tüm topice bağışlayalım bence tuğbacım.bu şekilde 21 21 diye devam edelim...Allâh kabul etsin inşallahE-brulim ben 125 adet okumuştum herkes kaçar adet okuycak devam edeyimmi okunaya 313 e tamamlıyayımmı yoksa bir tane daha ekliyeyip hediye mi eylileyiyim
Sağ ol ALLAH razı olsun canım, Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.ebrulim canım aşilaman hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun canım gönlün gibi güzel evlatların olsun inşallah
Allah kabul etsin canım 21 tane okuyoruz hepimiz inşallah
Gülüm nasıl yorulduysam bayılmışım akşam :) şükür iyiyim bende... İşin çok zor kız, nöbetçilik, haftasonu çalışmak... ALLAH yardımcın olsun.yarın sabah geçecek inşallah canımnasılsın bakalım
Canım bende Leylayla aynı düşüncedeyim, sen o 125'i okuduğunda sıralama belli değildi... O 125'i istersen kendi niyetine bağışla?E-brulim ben 125 adet okumuştum herkes kaçar adet okuycak devam edeyimmi okunaya 313 e tamamlıyayımmı yoksa bir tane daha ekliyeyip hediye mi eylileyiyim
Oy ALLAH sana bağışlasın bitanem, uzun ömürler versin meleğine :)Allah razı olsun gülüm.. Gerçekten çok zor ama bir anne demesi yetiyor insana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım..
altunn canım duanı okudum.Rabbim kabul etsin tez vakitte bebişini göndersin...
Amin bitanem...darısı başınıza olsun inşallah...Günaydın hayırlı pazarlar canlarım
Sağ ol ALLAH razı olsun canım, Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Evet canım şimdilik 21 adet okuyoruz sonra eksik kalırsa isteyenlere paylaştıracağız.
Gülüm nasıl yorulduysam bayılmışım akşam :) şükür iyiyim bende... İşin çok zor kız, nöbetçilik, haftasonu çalışmak... ALLAH yardımcın olsun.
Canım bende Leylayla aynı düşüncedeyim, sen o 125'i okuduğunda sıralama belli değildi... O 125'i istersen kendi niyetine bağışla?
Oy ALLAH sana bağışlasın bitanem, uzun ömürler versin meleğine :)
Semoooş saatler geri alındı 1 saat fazladan uyudun zaten kalk artıkSemoş uyuyor daha topice gelmedi canım
Cnm tr de seçimlerden dolayı seçimlerden sonra saatler değişecek burda eski saate devamSemoooş saatler geri alındı 1 saat fazladan uyudun zaten kalk artık
Gülüm sen nasılsın? Gribi tamamiyle atlattın mı?
Cnm tr de seçimlerden dolayı seçimlerden sonra saatler değişecek burda eski saate devam
Mutlu pazarlar kızlar.saatler geri alınmış bizde uykuda kaldık :) Altunn canım 21 duayı okudum allah kabul etsin inşallah
Alınmadı kuzum seçimden sonra alınacak.akıllı telefon kurbanı olduk biz :)Alındı mı alınmadı mı?
Kafamı karıştırdınız kızlar
Alınmadı kuzum seçimden sonra alınacak.akıllı telefon kurbanı olduk biz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?