Geçmiş olsun[/QUOTE sağol canım
Olur canım seviniriz :) yalnız biz bu listeyi kurayla belirledik, seni sona eklesem olur mu?Kizlar ben de katilmak istiyorum duaya.
Tabii ki nasil uygunsa canim:)Olur canım seviniriz :) yalnız biz bu listeyi kurayla belirledik, seni sona eklesem olur mu?
Ismini vermek istermisin canım yoksa nickine mi niyet edelim? 21 adet yazıyorum sana uygunsa?Tabii ki nasil uygunsa canim:)
Hoşgeldin Aramıza Gül'üm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahNasil bi sistem kurdunuz ben de ona gore davranayim :))
Hoşgeldin Aramıza Gül'üm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahNasil bi sistem kurdunuz ben de ona gore davranayim :))
Her gün bir arkadaşımıza 313 ayetel kürsiyi paylaşıp okuyoruz canım, listeyi birazdan seni ekleyip paylaşacağım.Nasil bi sistem kurdunuz ben de ona gore davranayim :))
Canim ismim Bilge, son adet tarihi 1 Ekim. Beklenen de 29 Ekim. Ben dualarimi bugun okurum.Ismini vermek istermisin canım yoksa nickine mi niyet edelim? 21 adet yazıyorum sana uygunsa?
Ne guzel dusunulmus. Allah kabul etsin insallah.Hoşgeldin Aramıza Gül'üm Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Ağzına sağlık canım, ALLAH kabul etsin. Aramıza hoşgeldin :)Canim ismim Bilge, son adet tarihi 1 Ekim. Beklenen de 29 Ekim. Ben dualarimi bugun okurum.
Bugün altunn Kübra için okuyoruz inşallah aslında böyle dua topikleri çok hamile kalmak isteyen arkadaşlar gerçekten fazla liste sayısı 90 ı bulan topikler var.gerçekten bu gebe kalma olayı çok zorlaştıNe guzel dusunulmus. Allah kabul etsin insallah.
Ne guzel dusunulmus. Allah kabul etsin insallah.
Orası biraz Karışık burda kişi sayısı az muhabbet güzel arada bir gir sohbetlere katılBakayim canim, burayi takip ederim herhalde.
tamam topiğe bağışlıorum. cnmSenin okuduğunu tüm topice bağışlayalım bence tuğbacım.bu şekilde 21 21 diye devam edelim...Allâh kabul etsin inşallah
kendi sıramda kendime okurum canım 125e bir ekleyip topiğe bağışlıycamda bişi dicem ben mealini okuycam büyük ihtimal çünki regli oldum sanırımCanım bende Leylayla aynı düşüncedeyim, sen o 125'i okuduğunda sıralama belli değildi... O 125'i istersen kendi niyetine bağışla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?