ALLAH kabul etsin kuzum.tamam topiğe bağışlıorum. cnm
kendi sıramda kendime okurum canım 125e bir ekleyip topiğe bağışlıycamda bişi dicem ben mealini okuycam büyük ihtimal çünki regli oldum sanırım
olabilir bak bu çünki adet oldum bölelim okugamaıycam günler için böle daha hayırlı olur en azından içim rahat eder herşeyde bir hayır vardır derler 313 içn başlamıştım ama kahverngi akıntılarım gelmeye başladığı için bırakmıştımALLAH kabul etsin kuzum.
Bak iyi dedin bunu hiç konuşmadık... :)
Kızlar bu dua kısa olduğu için mazeretli arkadaşların sayısını paylaştıralım mı yoksa yine meali mi okunsun? Sayıya bağlı okuyunca aklıma takıldı bu kısım...
O zaman tubish i deep e yani özleme kadar okundu göster 21 tane. 21*5 105 yapıyor Leyla ya da 20 tane okudu göster daha sonra duruma göre patlaşırızALLAH kabul etsin kuzum.
Bak iyi dedin bunu hiç konuşmadık... :)
Kızlar bu dua kısa olduğu için mazeretli arkadaşların sayısını paylaştıralım mı yoksa yine meali mi okunsun? Sayıya bağlı okuyunca aklıma takıldı bu kısım...
yok leylaya eksik olmaz onada bir adet sonradan okurum yada mealinden okurum hangisini kabul ederseO zaman tubish i deep e yani özleme kadar okundu göster 21 tane. 21*5 105 yapıyor Leyla ya da 20 tane okudu göster daha sonra duruma göre patlaşırız
Cnm tabi eksik olmaz ona sıra gelene kadar regl ın biterse okursun yoksa biz tamamlarız neki bir taneyok leylaya eksik olmaz onada bir adet sonradan okurum yada mealinden okurum hangisini kabul ederse
olmaz içime sinmez ona kaç gün var bnm 7den önce bitmezCnm tabi eksik olmaz ona sıra gelene kadar regl ın biterse okursun yoksa biz tamamlarız neki bir tane
Sanırım 6. Sıradaolmaz içime sinmez ona kaç gün var bnm 7den önce bitmez
O zaman tubish i deep e yani özleme kadar okundu göster 21 tane. 21*5 105 yapıyor Leyla ya da 20 tane okudu göster daha sonra duruma göre patlaşırız
Deepe kadar 21 Leyla'ya 20 yazdım senin adına TubiShim :)yok leylaya eksik olmaz onada bir adet sonradan okurum yada mealinden okurum hangisini kabul ederse
Onu da zorlanmayanlar okusun zorlananları da zorlamayalın ayetel kürsi de sayıya dikkat etmeye çalışalım ihlas Fatiha da gönlünden kopan okurDeepe kadar 21 Leyla'ya 20 yazdım senin adına TubiShim :)
Bu arada 12 ihlas 1 Fatiha demiştik birde kaldı o
anam napsak kiDeepe kadar 21 Leyla'ya 20 yazdım senin adına TubiShim :)
o güne kdr biterse genlde 5günde bitio bnm ama geçen ay7ye uzamıştı buayda ilaç kullanarak adet oldum yine 7ye uzucak o eylülkide ilaçla gelmiştiDeepe kadar 21 Leyla'ya 20 yazdım senin adına TubiShim :)
Tamam o zaman onu hiç karıştırmayalım isteyen okur.Onu da zorlanmayanlar okusun zorlananları da zorlamayalın ayetel kürsi de sayıya dikkat etmeye çalışalım ihlas Fatiha da gönlünden kopan okur
Canım bitmezse paylaştırırız sorun değil :)o güne kdr biterse genlde 5günde bitio bnm ama geçen ay7ye uzamıştı buayda ilaç kullanarak adet oldum yine 7ye uzucak o eylülkide ilaçla gelmişti
tamam cnm öpüldün :*Tamam o zaman onu hiç karıştırmayalım isteyen okur.
Canım bitmezse paylaştırırız sorun değil :)
-TubiSh- senin duaları kumbaraya attım :)
Dua listemiz:
25.10.: altunn (Kübra) - 21
26.10.: pink love (Kübra) - 21
27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
28.10.: Veson (Tuğba) - 21
29.10.: deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
31.10.: HLYELA (Hülya) - 21
01.11.: Al_pi (Büşra) - 21 okundu
02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21 okundu
04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
05.11.: lisaa04 - 21
06.11.: minnta (Fulya) - ?
07.11.: hsevda (Hatice) - 20
08.11.: cornella - 20
09.11.: sassenachen (Bilge) - 21
Okunan sayı: 105
Eksik: 208
Kumbara: 104
Cnm yumurtanın büyüdüğüne ve güzelce yumurtlayacağına işaret bu:)DESIGNER27 semosum help me canım benim bugün bembeyaz yumurta akı gibi akıntım var (peçetede gördüm), geçen aşılamalarda hiç böyle olmamıştı hatta normal zamanda yani yumurtladığımda bile böyle yoğun akıntım olmuyor... Acaba ben yeni mi yumurtluyorum Sende aşılama yaptırdığın için bilirsin belki?
Teşekkür ederim canım, o zaman aşılama boşa gitti :)Cnm yumurtanın büyüdüğüne ve güzelce yumurtlayacağına işaret bu:)
Trde alınmadı daha canım...Semoooş saatler geri alındı 1 saat fazladan uyudun zaten kalk artık
Gülüm sen nasılsın? Gribi tamamiyle atlattın mı?
Alınmadı canım.. 8 kasımda alınacak.bizimde yarın mesai saatleri değişiyormuydu unuttum kafam ona takıldı.kağıt geldi imzaladım tarihe bakmıştım ama unuttum..Alındı mı alınmadı mı?
Kafamı karıştırdınız kızlar
Aramıza hoşgeldin bilgecim...Canim ismim Bilge, son adet tarihi 1 Ekim. Beklenen de 29 Ekim. Ben dualarimi bugun okurum.
Farketmez tatlım kafanı takma kendimde okurum sıkıntı yok... Üzme tatlı canını iyi yürekli tuğbişim...yok leylaya eksik olmaz onada bir adet sonradan okurum yada mealinden okurum hangisini kabul ederse
Kendim bile okurum vesoncum.sağol canım eksikleri tamamlarız sorun yok...Cnm tabi eksik olmaz ona sıra gelene kadar regl ın biterse okursun yoksa biz tamamlarız neki bir tane
O zaman mealini oku madem içine sinmiyor canım..ilgine teşekkürler tatlım..olmaz içime sinmez ona kaç gün var bnm 7den önce bitmez
Vesoncuma katılıyorum...Onu da zorlanmayanlar okusun zorlananları da zorlamayalın ayetel kürsi de sayıya dikkat etmeye çalışalım ihlas Fatiha da gönlünden kopan okur
buda ekim kırmızı olanlar buguni gösteri pembe olanlar geçen dönm 8inde adet olucaktım olmadım kırmızı olan bugünbayan takvimi var google playda indirin çok işe yarıo program adet tarihini adet döngünü yazıon ayarlıon adet tarihini hesaplıo ovulasyon falan daha birsürü işlevi varEki Görüntüle 1667880 Eki Görüntüle 1667881 8ekimde adet olucaktım hamile olduğum için olamamıştım bakın oyuzden morlu renkli işaretli kırmızı olanda bugünü gösterio
Eki Görüntüle 1667886 Eki Görüntüle 1667882
ozmn tamam cnm ogüne kadr reglim bitmezse ogün mealini okurumO zaman mealini oku madem içine sinmiyor canım..ilgine teşekkürler tatlım..
Kız aşılama daha dün yapıldı spermler içerde canlı Yum U bekliyordu zatenTeşekkür ederim canım, o zaman aşılama boşa gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?