Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

tamam topiğe bağışlıorum. cnm

kendi sıramda kendime okurum canım 125e bir ekleyip topiğe bağışlıycamda bişi dicem ben mealini okuycam büyük ihtimal çünki regli oldum sanırım
ALLAH kabul etsin kuzum.
Bak iyi dedin bunu hiç konuşmadık... :)

Kızlar bu dua kısa olduğu için mazeretli arkadaşların sayısını paylaştıralım mı yoksa yine meali mi okunsun? Sayıya bağlı okuyunca aklıma takıldı bu kısım...

olabilir bak bu çünki adet oldum bölelim okugamaıycam günler için böle daha hayırlı olur en azından içim rahat eder herşeyde bir hayır vardır derler 313 içn başlamıştım ama kahverngi akıntılarım gelmeye başladığı için bırakmıştım

O zaman tubish i deep e yani özleme kadar okundu göster 21 tane. 21*5 105 yapıyor Leyla ya da 20 tane okudu göster daha sonra duruma göre patlaşırız

O zaman tubish i deep e yani özleme kadar okundu göster 21 tane. 21*5 105 yapıyor Leyla ya da 20 tane okudu göster daha sonra duruma göre patlaşırız
yok leylaya eksik olmaz onada bir adet sonradan okurum yada mealinden okurum hangisini kabul ederse

yok leylaya eksik olmaz onada bir adet sonradan okurum yada mealinden okurum hangisini kabul ederse
Deepe kadar 21 Leyla'ya 20 yazdım senin adına TubiShim :)

Bu arada 12 ihlas 1 Fatiha demiştik birde kaldı o

Deepe kadar 21 Leyla'ya 20 yazdım senin adına TubiShim :)

Bu arada 12 ihlas 1 Fatiha demiştik birde kaldı o
o güne kdr biterse genlde 5günde bitio bnm ama geçen ay7ye uzamıştı buayda ilaç kullanarak adet oldum yine 7ye uzucak o eylülkide ilaçla gelmişti

Onu da zorlanmayanlar okusun zorlananları da zorlamayalın ayetel kürsi de sayıya dikkat etmeye çalışalım ihlas Fatiha da gönlünden kopan okur
Tamam o zaman onu hiç karıştırmayalım isteyen okur.

o güne kdr biterse genlde 5günde bitio bnm ama geçen ay7ye uzamıştı buayda ilaç kullanarak adet oldum yine 7ye uzucak o eylülkide ilaçla gelmişti
Canım bitmezse paylaştırırız sorun değil :)

-TubiSh- senin duaları kumbaraya attım :)

Dua listemiz:
25.10.: altunn (Kübra) - 21
26.10.: pink love (Kübra) - 21
27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
28.10.: Veson (Tuğba) - 21
29.10.: deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
31.10.: HLYELA (Hülya) - 21
01.11.: Al_pi (Büşra) - 21 okundu
02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21 okundu
04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
05.11.: lisaa04 - 21
06.11.: minnta (Fulya) - ?
07.11.: hsevda (Hatice) - 20
08.11.: cornella - 20
09.11.: sassenachen (Bilge) - 21

Okunan sayı: 105
Eksik: 208
Kumbara: 104

tamam cnm öpüldün :*

Cnm yumurtanın büyüdüğüne ve güzelce yumurtlayacağına işaret bu:)

bayan takvimi var google playda indirin çok işe yarıo program adet tarihini adet döngünü yazıon ayarlıon adet tarihini hesaplıo ovulasyon falan daha birsürü işlevi var 8ekimde adet olucaktım hamile olduğum için olamamıştım bakın oyuzden morlu renkli işaretli kırmızı olanda bugünü gösterio

Eki Görüntüle 1667886 Eki Görüntüle 1667882

Semoooş saatler geri alındı 1 saat fazladan uyudun zaten kalk artık

Gülüm sen nasılsın? Gribi tamamiyle atlattın mı?
Trde alınmadı daha canım...
Alındı mı alınmadı mı?
Kafamı karıştırdınız kızlar
Alınmadı canım.. 8 kasımda alınacak.bizimde yarın mesai saatleri değişiyormuydu unuttum kafam ona takıldı.kağıt geldi imzaladım tarihe bakmıştım ama unuttum..
Canim ismim Bilge, son adet tarihi 1 Ekim. Beklenen de 29 Ekim. Ben dualarimi bugun okurum.
Aramıza hoşgeldin bilgecim...
Farketmez tatlım kafanı takma kendimde okurum sıkıntı yok... Üzme tatlı canını iyi yürekli tuğbişim...
Cnm tabi eksik olmaz ona sıra gelene kadar regl ın biterse okursun yoksa biz tamamlarız neki bir tane
Kendim bile okurum vesoncum.sağol canım eksikleri tamamlarız sorun yok...
olmaz içime sinmez ona kaç gün var bnm 7den önce bitmez
O zaman mealini oku madem içine sinmiyor canım..ilgine teşekkürler tatlım..
Onu da zorlanmayanlar okusun zorlananları da zorlamayalın ayetel kürsi de sayıya dikkat etmeye çalışalım ihlas Fatiha da gönlünden kopan okur
Vesoncuma katılıyorum...

buda ekim kırmızı olanlar buguni gösteri pembe olanlar geçen dönm 8inde adet olucaktım olmadım kırmızı olan bugün
buda kasım 5kasımda ovulasyon dönemim başlıo 22 kasım kesik çizgide adet dönemi

Eklentiler

• IMG_20151025_130200.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…