Cnm düşük sonrası adette düzensizlikler olabilir Endişe etmekızlar bu adet gibi deil ya şimdiye çoktan koyulaşması lazmdı sulu sulu petede geçmemiş peçeteye gelio sadece birde sağ kasığıma iğne batmya başladı korkuyorum yarına kdr kırmızıya dönüp adete döner inş.
düzensizlik deil durum cnm adet olmaması durum adet olduğunu düşündüm ama adet deilCnm düşük sonrası adette düzensizlikler olabilir Endişe etme
O zaman şuan aramızda 2 saat fark var galiba? Burada saat 12Trde alınmadı daha canım...
Alınmadı canım.. 8 kasımda alınacak.bizimde yarın mesai saatleri değişiyormuydu unuttum kafam ona takıldı.kağıt geldi imzaladım tarihe bakmıştım ama unuttum..
Aşılama dün yapıldı da iğneyi ondan önce ki gün yaptılar, normalinde çatlamış olması gerekmiyor mu gülüm?Kız aşılama daha dün yapıldı spermler içerde canlı Yum U bekliyordu zaten
Canım daha sökülür, düşükten dolayı böyledir.düzensizlik deil durum cnm adet olmaması durum adet olduğunu düşündüm ama adet deil
inşallah öyledir cnmCanım daha sökülür, düşükten dolayı böyledir.
Cnm düşük sonrası adette düzensizlikler olabilir Endişe etmekızlar bu adet gibi deil ya şimdiye çoktan koyulaşması lazmdı sulu sulu petede geçmemiş peçeteye gelio sadece birde sağ kasığıma iğne batmya başladı korkuyorum yarına kdr kırmızıya dönüp adete döner inş.
işte onu demek istiyorum adetin miktarı gün sayısı değişebilirdüzensizlik deil durum cnm adet olmaması durum adet olduğunu düşündüm ama adet deil
Cnm çatlatma iğnesinden 36-42 saat sonra çatlama oluyor ona göre hesap edebilirsin dün çalışma olmadı ise değerlendir kaç saat oldu iğne vurulalıO zaman şuan aramızda 2 saat fark var galiba? Burada saat 12
Aşılama dün yapıldı da iğneyi ondan önce ki gün yaptılar, normalinde çatlamış olması gerekmiyor mu gülüm?
Hayırlısı artık :) sizce bu günü değerlendirmelimiyiz?
Şuan 48 olmak üzere canım. Dün aşılama günüydü çalışma yapmadık :)Cnm çatlatma iğnesinden 36-42 saat sonra çatlama oluyor ona göre hesap edebilirsin dün çalışma olmadı ise değerlendir kaç saat oldu iğne vurulalı
Yarın ola hayrola, inşallah sonucun güzel çıkar. İnşallah sağlıklıdır gebeliğin ve seni listeye 4. hamiş diye ekleriz :)Benim koca da beni sinir etti zaten canım sıkkın destek olacağına abuk subuk Konuşuyor.allahtan Yanımda değil.eninde sonunda dediğime geleceksin o ebeye gideceksin deyip duruyor zorla götürecek.istemiyorum işte.allahım takmış ebenin dediğine rahmin Eğri rahmin eğri Rabbim şu gebelik gerçek olsada bu adamın ağzı kapansa
O zaman bugün kesin değerlendir.Şuan 48 olmak üzere canım. Dün aşılama günüydü çalışma yapmadık :)
Yarın ola hayrola, inşallah sonucun güzel çıkar. İnşallah sağlıklıdır gebeliğin ve seni listeye 4. hamiş diye ekleriz :)
Eşinin dilinden kurtulmak için bul bir ebe gülüm.
Sen o hareketi yapmaya başladın mı?Ebe şimdi dediki senin rahmin Eğri o Yüzden düşük yaşıyorsun bebekler rahme tutunamıyor.var sayalımki gerçekten öyle şimdi benim bu durumla ne alakam var ÇOĞU boş gebelik düşmüyor bile kürtaj oluyorsun yani zorla düşürtüyorsun gel de bunu kocaya anlat
Cnm bu hareket hamile iken yapılır mı? Ben belki sağlıklı gebeliktir diye yapmaya çekiniyorym açıkcasıSen o hareketi yapmaya başladın mı?
Belki faydası olur...
İnşallah boş gebelik değildir, inşallah kürtaj yaşamazsınah canım ya bu derdinin arasında birde eşine laf anlatmaya çalışıyorsun. O da kötü niyetli değil, senin iyiliğin için ebeye git diyor
beni düşündüren ara sıra karnımın altına ağrı girio sağ kasığıma da iğne batıo ve adetin koyu olması lazm bu daha çok açık bi kırmızı ve sadece peçeteye gelio dier yandan sarı akıntımda devam edioCnm düşük sonrası adette düzensizlikler olabilir Endişe etme
işte onu demek istiyorum adetin miktarı gün sayısı değişebilir
Onu bilmiyorum canım yapma sen en iyisi riske atmaya gerek yok. Ay inşallah yarın güzel sonuç alırsın dua ediyorum senin için. Kızına söylemişmiydin?Cnm bu hareket hamile iken yapılır mı? Ben belki sağlıklı gebeliktir diye yapmaya çekiniyorym açıkcası
Cnm uzmanlar doğuma yakın söylenmesi gerektiğini söylüyor.henüz zaten KARDEŞ kelimesini tam kavrayacak yaşta değil.dayı amca teyze hala bunları da yeni yeni kavrıyor.hayırlısı bakalımOnu bilmiyorum canım yapma sen en iyisi riske atmaya gerek yok. Ay inşallah yarın güzel sonuç alırsın dua ediyorum senin için. Kızına söylemişmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?