Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar bu adet gibi deil ya şimdiye çoktan koyulaşması lazmdı sulu sulu petede geçmemiş peçeteye gelio sadece birde sağ kasığıma iğne batmya başladı korkuyorum yarına kdr kırmızıya dönüp adete döner inş.

Cnm düşük sonrası adette düzensizlikler olabilir Endişe etme

Trde alınmadı daha canım...

Alınmadı canım.. 8 kasımda alınacak.bizimde yarın mesai saatleri değişiyormuydu unuttum kafam ona takıldı.kağıt geldi imzaladım tarihe bakmıştım ama unuttum..
O zaman şuan aramızda 2 saat fark var galiba? Burada saat 12

Kız aşılama daha dün yapıldı spermler içerde canlı Yum U bekliyordu zaten
Aşılama dün yapıldı da iğneyi ondan önce ki gün yaptılar, normalinde çatlamış olması gerekmiyor mu gülüm?
Hayırlısı artık :) sizce bu günü değerlendirmelimiyiz?

Dua listemiz:

1. - 25.10.: altunn (Kübra) - 21
2. - 26.10.: pink love (Kübra) - 21
3. - 27.10.: E-brulim (Ebru) - 21
okundu
4. - 28.10.: Veson (Tuğba) - 21 okundu
5. - 29.10.: deeploneliness (Özlem) - 21
6. - 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21
okundu
7. - 31.10.: HLYELA (Hülya) - ?
8. - 01.11.: Al_pi (Büşra) - 21
okundu
9. - 02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
10. - 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21
okundu
11. - 04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
12. - 05.11.: lisaa04 - 21
13. - 06.11.: minnta (Fulya) - ?
14. - 07.11.: hsevda (Hatice) - 20
15. - 08.11.: cornella - 20
16. - 09.11.: sassenachen (Bilge) - 23
okundu

Okunan sayı: 149
Eksik: 164
Kumbara: 104

düzensizlik deil durum cnm adet olmaması durum adet olduğunu düşündüm ama adet deil
işte onu demek istiyorum adetin miktarı gün sayısı değişebilir

Cnm çatlatma iğnesinden 36-42 saat sonra çatlama oluyor ona göre hesap edebilirsin dün çalışma olmadı ise değerlendir kaç saat oldu iğne vurulalı

Benim koca da beni sinir etti zaten canım sıkkın destek olacağına abuk subuk Konuşuyor.allahtan Yanımda değil.eninde sonunda dediğime geleceksin o ebeye gideceksin deyip duruyor zorla götürecek.istemiyorum işte.allahım takmış ebenin dediğine rahmin Eğri rahmin eğri Rabbim şu gebelik gerçek olsada bu adamın ağzı kapansa

Cnm çatlatma iğnesinden 36-42 saat sonra çatlama oluyor ona göre hesap edebilirsin dün çalışma olmadı ise değerlendir kaç saat oldu iğne vurulalı
Şuan 48 olmak üzere canım. Dün aşılama günüydü çalışma yapmadık :)

Yarın ola hayrola, inşallah sonucun güzel çıkar. İnşallah sağlıklıdır gebeliğin ve seni listeye 4. hamiş diye ekleriz :)
Eşinin dilinden kurtulmak için bul bir ebe gülüm.

Ebe şimdi dediki senin rahmin Eğri o Yüzden düşük yaşıyorsun bebekler rahme tutunamıyor.var sayalımki gerçekten öyle şimdi benim bu durumla ne alakam var ÇOĞU boş gebelik düşmüyor bile kürtaj oluyorsun yani zorla düşürtüyorsun gel de bunu kocaya anlat

O zaman bugün kesin değerlendir.

Iş inada bindi gibi Güvenilir bir ebe bulsun gideyim adam o ebeye taktı kafayı

Sen o hareketi yapmaya başladın mı?
Belki faydası olur...
İnşallah boş gebelik değildir, inşallah kürtaj yaşamazsın ah canım ya bu derdinin arasında birde eşine laf anlatmaya çalışıyorsun. O da kötü niyetli değil, senin iyiliğin için ebeye git diyor

Cnm bu hareket hamile iken yapılır mı? Ben belki sağlıklı gebeliktir diye yapmaya çekiniyorym açıkcası

işte onu demek istiyorum adetin miktarı gün sayısı değişebilir
beni düşündüren ara sıra karnımın altına ağrı girio sağ kasığıma da iğne batıo ve adetin koyu olması lazm bu daha çok açık bi kırmızı ve sadece peçeteye gelio dier yandan sarı akıntımda devam edio

Cnm bu hareket hamile iken yapılır mı? Ben belki sağlıklı gebeliktir diye yapmaya çekiniyorym açıkcası
Onu bilmiyorum canım yapma sen en iyisi riske atmaya gerek yok. Ay inşallah yarın güzel sonuç alırsın dua ediyorum senin için. Kızına söylemişmiydin?

Onu bilmiyorum canım yapma sen en iyisi riske atmaya gerek yok. Ay inşallah yarın güzel sonuç alırsın dua ediyorum senin için. Kızına söylemişmiydin?
Cnm uzmanlar doğuma yakın söylenmesi gerektiğini söylüyor.henüz zaten KARDEŞ kelimesini tam kavrayacak yaşta değil.dayı amca teyze hala bunları da yeni yeni kavrıyor.hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…