Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Umarım ciddi bir sıkıntı yokturdur

Cnm uzmanlar doğuma yakın söylenmesi gerektiğini söylüyor.henüz zaten KARDEŞ kelimesini tam kavrayacak yaşta değil.dayı amca teyze hala bunları da yeni yeni kavrıyor.hayırlısı bakalım
Bencede söylemek için erken... Hayırlısı olsun, çok sevinecek prenses :)

Benim adım gizem canım ama kaç tane ayetel kursu okucaz benim kafam çok karıştı

Benim adım gizem canım ama kaç tane ayetel kursu okucaz benim kafam çok karıştı
21 adet canım :)

Dua listemiz:

1. - 25.10.: altunn (Kübra) - 21
2. - 26.10.: pink love (Kübra) - 21
3. - 27.10.: E-brulim (Ebru) - 21
okundu
4. - 28.10.: Veson (Tuğba) - 21 okundu
5. - 29.10.: deeploneliness (Özlem) - 22
okundu
6. - 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
7. - 31.10.: HLYELA (Hülya) - ?
8. - 01.11.: Al_pi (Büşra) - 21
okundu
9. - 02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
10. - 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21
okundu
11. - 04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
12. - 05.11.: lisaa04 (Gizem) - 21
13. - 06.11.: minnta (Fulya) - ?
14. - 07.11.: hsevda (Hatice) - 20
15. - 08.11.: cornella - 20
16. - 09.11.: sassenachen (Bilge) - 23
okundu

Okunan sayı: 171
Eksik: 142
Kumbara: 104

Son düzenleme:
İkinci çizgi çok silik... 16-17 demi yumoş oluşacak acaba?öffff bu iş insanı gıcık ediyor ya..

Canim tesekkur ederim bilgin icin hahahha aynen lh degerim okdr yuksekki fsh in uc kati

E-brulim canim sen bugun bence calisma yap .akinti guzel isaret rast gelsin insallahh . Bak calismazsan keske calissaydim dersin o yuzden guzelceee calisss

Bana mi dedin cnim artik iki kubusuz bana dediysen iyiyim. Yemek hazirliycam sen nasilsin napiyosun; )
Evet sana demiştim kübracım..valla bende kızın gönlünü eğliyorum...mısır haşlayacam gel yiyelim beraber...ovulasyon testi yaptım.silik çıktı moralim bozuldu ya... Ne zaman olacak bu yumoş...

Gülüm nasıl yorulduysam bayılmışım akşam :) şükür iyiyim bende... İşin çok zor kız, nöbetçilik, haftasonu çalışmak... ALLAH yardımcın olsun.
sagol canim amin hangi ara cocuk yapacam ben

canim sorun degil okurum kac olursa da ben adet olmusum nasil yapacam okunabiliyor mu acaba
ne güzel dua
tamam topiğe bağışlıorum. cnm

kendi sıramda kendime okurum canım 125e bir ekleyip topiğe bağışlıycamda bişi dicem ben mealini okuycam büyük ihtimal çünki regli oldum sanırım
bende ayni durumdayim nasil yapacaz kizlar
bu konuda beni bilgilendirinde ona göre okuyayim netten baktim dua amacli okunur diyor ama bilemedim

kizlar benim yerime bi arkadasim yada esim okusa olur mu ayni niyetle

E-brulim canim sen bugun bence calisma yap .akinti guzel isaret rast gelsin insallahh . Bak calismazsan keske calissaydim dersin o yuzden guzelceee calisss
Çalışmamızı yaptık gülüm :) duş alırken yakım düştü, almanyanın yakısı beş para etmezmiş :)))

Senin çocuğu leylek getirecek :)

Başka bir topikte gördüm adetliyken okumuyorlar.

kizlar benim yerime bi arkadasim yada esim okusa olur mu ayni niyetle
Gülüm başkasına okutabilirsin benim açımdan sorun olmaz. Bende okurum seninkileri. Hatta biraz fazladan okuyup kumbaraya biriktirelim diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…