Umarım ciddi bir sıkıntı yokturdurbeni düşündüren ara sıra karnımın altına ağrı girio sağ kasığıma da iğne batıo ve adetin koyu olması lazm bu daha çok açık bi kırmızı ve sadece peçeteye gelio dier yandan sarı akıntımda devam edio
Bencede söylemek için erken... Hayırlısı olsun, çok sevinecek prenses :)Cnm uzmanlar doğuma yakın söylenmesi gerektiğini söylüyor.henüz zaten KARDEŞ kelimesini tam kavrayacak yaşta değil.dayı amca teyze hala bunları da yeni yeni kavrıyor.hayırlısı bakalım
umarom doktoruda arıyamıom dün babası vefat etti şimdi aranmazda adamUmarım ciddi bir sıkıntı yokturdur
21 adet canım :)Benim adım gizem canım ama kaç tane ayetel kursu okucaz benim kafam çok karıştı
Aaaa sendemi kubrasin hihihiCanım bende 21 okurum, benim de ismim Kübra:)
Canim tesekkur ederim bilgin icinbende serophene kullandım canım hafif değil o da
canım benim haberi ilk okuduğumda çok heyecanlandım çok sevindim Allah inşallah hayırlı sağlıklıysa nasip etsin sana bu gebeliği üzülme vardır bi hayır biz hep burdayız
bi kaç kere tekrar ettirir canım iki güne bi evet en az yüzde 70 olması lazım
kızının ellerine sağlık ömrü uzun inşallah. hepimize hayırlı haberler getirsin
canım onlar verdiğin gün bakarlar ama sonucu sonra alırsın bizimde öyle oldu merak etme hayırlısı olur inşallah. hastanenin labaratuvarı iyiyse nerde verdiği çok önemli olmaz canım Allah gönlüne göre versin.
bence testi bi tekrar ettir ve usg baktır dış gebelik ihtimaline yada kimyasal mı ona göre takip edilmeli canım
ebrulim canım aşilaman hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun canım gönlün gibi güzel evlatların olsun inşallah
pco olanlar ovülasyon testinde şanslı canım sürekli silikte olsa çift çizgi görürsün lh yüksek olunca
Allah kabul etsin canım 21 tane okuyoruz hepimiz inşallah
Bana mi dedin cnim artik iki kubusuzKübiş napıyon canım?
Evet sana demiştim kübracım..valla bende kızın gönlünü eğliyorum...mısır haşlayacam gel yiyelim beraber...ovulasyon testi yaptım.silik çıktı moralim bozuldu ya... Ne zaman olacak bu yumoş...Bana mi dedin cnim artik iki kubusuzbana dediysen iyiyim. Yemek hazirliycam sen nasilsin napiyosun; )
sagol canim amin hangi ara cocuk yapacam benGülüm nasıl yorulduysam bayılmışım akşam :) şükür iyiyim bende... İşin çok zor kız, nöbetçilik, haftasonu çalışmak... ALLAH yardımcın olsun.
canim sorun degil okurum kac olursa da ben adet olmusum nasil yapacam okunabiliyor mu acabaDualarımız kabulü için 313 ayete'l kürsi...
Dua listemiz:
25.10.: altunn (Kübra) - 21
26.10.: pink love (Kübra) - 21
27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
28.10.: Veson (Tuğba) - 21
29.10.: deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
31.10.: HLYELA (Hülya) - 21
01.11.: Al_pi (Büşra) - 21 okundu
02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21
04.11.: Saadetim33 - 21
05.11.: lisaa04 - 21
06.11.: minnta (Fulya) - 21
07.11.: hsevda (Hatice) - 20
08.11.: cornella - 20
Okunan sayı: 63
Eksik: 250
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah.
Saye- gülüm yanlış söylemişim az önce... sana 20 yazmışım :) ama 21 de okuyabilirsin ona göre başkasından düşerim :)
ne güzel duaDua listemiz:
25.10.: altunn (Kübra) - 21
26.10.: pink love (Kübra) - 21
27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
28.10.: Veson (Tuğba) - 21
29.10.: deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
31.10.: HLYELA (Hülya) - 21
01.11.: Al_pi (Büşra) - 21 okundu
02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21
04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
05.11.: lisaa04 - 21
06.11.: minnta (Fulya) - ?
07.11.: hsevda (Hatice) - 20
08.11.: cornella - 20
09.11.: sassenachen (Bilge) - 21
Okunan sayı: 84
Eksik: 229
Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...
bende ayni durumdayim nasil yapacaz kizlartamam topiğe bağışlıorum. cnm
kendi sıramda kendime okurum canım 125e bir ekleyip topiğe bağışlıycamda bişi dicem ben mealini okuycam büyük ihtimal çünki regli oldum sanırım
bu konuda beni bilgilendirinde ona göre okuyayim netten baktim dua amacli okunur diyor ama bilemedimALLAH kabul etsin kuzum.
Bak iyi dedin bunu hiç konuşmadık... :)
Kızlar bu dua kısa olduğu için mazeretli arkadaşların sayısını paylaştıralım mı yoksa yine meali mi okunsun? Sayıya bağlı okuyunca aklıma takıldı bu kısım...
Çalışmamızı yaptık gülüm :) duş alırken yakım düştü, almanyanın yakısı beş para etmezmiş :)))E-brulim canim sen bugun bence calisma yap .akinti guzel isaret rast gelsin insallahh . Bak calismazsan keske calissaydim dersin o yuzden guzelceee calisss
Senin çocuğu leylek getirecek :)sagol canim amin hangi ara cocuk yapacam ben
canim sorun degil okurum kac olursa da ben adet olmusum nasil yapacam okunabiliyor mu acaba
ne güzel dua
bende ayni durumdayim nasil yapacaz kizlar
bu konuda beni bilgilendirinde ona göre okuyayim netten baktim dua amacli okunur diyor ama bilemedim
Gülüm başkasına okutabilirsin benim açımdan sorun olmaz. Bende okurum seninkileri. Hatta biraz fazladan okuyup kumbaraya biriktirelim diye düşündüm.kizlar benim yerime bi arkadasim yada esim okusa olur mu ayni niyetle
Olur canim icin nasil rahat ederse .. esin okumazsa haber ver bende okurum ..kizlar benim yerime bi arkadasim yada esim okusa olur mu ayni niyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?