Çok güzel bir dua verecek olan RabbimDua listemiz:
25.10.: altunn (Kübra) - 21
26.10.: pink love (Kübra) - 21
27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
28.10.: Veson (Tuğba) - 21
29.10.: deeploneliness (Özlem) - 21
30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
31.10.: HLYELA (Hülya) - 21
01.11.: Al_pi (Büşra) - 21 okundu
02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21
04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
05.11.: lisaa04 - 21
06.11.: minnta (Fulya) - ?
07.11.: hsevda (Hatice) - 20
08.11.: cornella - 20
09.11.: sassenachen (Bilge) - 21
Okunan sayı: 84
Eksik: 229
Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...
Ayy misir mi canim cekti coook severimEvet sana demiştim kübracım..valla bende kızın gönlünü eğliyorum...mısır haşlayacam gel yiyelim beraber...ovulasyon testi yaptım.silik çıktı moralim bozuldu ya... Ne zaman olacak bu yumoş...
Belki yarın girerler diye bekleyeyim dedim, bugün onların adına ben okurum yarın gelmezlerse çıkaracağım.Minntayi cikar bence hulyadan da ses yok gelirlerse ekleriz .. eksik cikmasin gerci niyet onemli sayi cokta onemli degil ..
Öyle canım Rabbim nasip etsin bize inşallah :)Çok güzel bir dua verecek olan Rabbim
Ohh cnm afiyet oksun bende nisir patlattim esim ark gitti mac izlemeye bende keyf yapcamEvet sana demiştim kübracım..valla bende kızın gönlünü eğliyorum...mısır haşlayacam gel yiyelim beraber...ovulasyon testi yaptım.silik çıktı moralim bozuldu ya... Ne zaman olacak bu yumoş...
Ohhhh hadi bakalim canimÇalışmamızı yaptık gülüm :) duş alırken yakım düştü, almanyanın yakısı beş para etmezmiş :)))
Senin çocuğu leylek getirecek :)
Başka bir topikte gördüm adetliyken okumuyorlar.
Gülüm başkasına okutabilirsin benim açımdan sorun olmaz. Bende okurum seninkileri. Hatta biraz fazladan okuyup kumbaraya biriktirelim diye düşündüm.
Gel iyilelim büşracım beraber olsun bugün 14.gün canım.12.gün yapmaya başladım.sıvı alımı var pek sağlıklı değil bu test canım bence...Ayy misir mi canim cekti coook severimbirde sen kacinci gununde testi yapmaya basladin bu siliklesmeye basliyor bence yumurtlamissin sen onceden ..
Ohh oh sefan olsun canım... Eğlen valla... Çok tatlı bir o kadarda yaramaz canım ya...buğün 14.gün...Ohh cnm afiyet oksun bende nisir patlattim esim ark gitti mac izlemeye bende keyf yapcamkizin cokk tatlidir eminim :) .cnm kacinci gununki bugun
cnm dr gitcemya hazırlık yapmam lazim hic canim istemiyor :) olsun cnm yaa yaramazda oksa bir melekGel iyilelim büşracım beraber olsun bugün 14.gün canım.12.gün yapmaya başladım.sıvı alımı var pek sağlıklı değil bu test canım bence...
Ohh oh sefan olsun canım... Eğlen valla... Çok tatlı bir o kadarda yaramaz canım ya...buğün 14.gün...
Geçmiş olsun canım ya... Bazen insan üşeniyor.ben daha banyo yapacam.. Yarın için hazırlık yapmam lazım...kaçgündür raporluydum iyiydi yarın işbaşı gene...hiç gidesim yok...Karnim agriyor bagirsaklarim hic iyi degil
cnm dr gitcemya hazırlık yapmam lazim hic canim istemiyor :) olsun cnm yaa yaramazda oksa bir melekhareketli cocuklari cok severim
Sagol cnmGeçmiş olsun canım ya... Bazen insan üşeniyor.ben daha banyo yapacam.. Yarın için hazırlık yapmam lazım...kaçgündür raporluydum iyiydi yarın işbaşı gene...hiç gidesim yok...
Kızıma annem bakıyor canım..işim zor değil mühendisim ben canım.masa başı işi.çarşamba okullar tatilmi ya kreşte pasta sırası bizde.. Aslında bu haftaydı bende çocukta hasta olunca haftaya alayım dedim...bide o telaşım olacak bu hafta...devlet okulunda pasta günü...olacak şey değil..özel yok burda olsa gönderecektim.hem tüm gün olurdu....Sagol cnmaynen bazen cok üşeniyorum. Bide hava soguk hic bisey yapasim yok. Cnm kizina kim bakiyor? Zormu işin Allah kolaylik versin 3gun sonra tatil
galiba öyle olacak yavv esimde öyle diyor hanimla bekar hayati yasiyoruz cocuk kim biz kim diyeSenin çocuğu leylek getirecek :)
Başka bir topikte gördüm adetliyken okumuyorlar.
canim esim okuyacak tesekkür ederimGülüm başkasına okutabilirsin benim açımdan sorun olmaz. Bende okurum seninkileri. Hatta biraz fazladan okuyup kumbaraya biriktirelim diye düşündüm.
tesekkürler canim esim okuyacakOlur canim icin nasil rahat ederse .. esin okumazsa haber ver bende okurum ..
devlet okullari da öyle artik canim amcamin cocuklar icin bizde götürürdük siraya göreKızıma annem bakıyor canım..işim zor değil mühendisim ben canım.masa başı işi.çarşamba okullar tatilmi ya kreşte pasta sırası bizde.. Aslında bu haftaydı bende çocukta hasta olunca haftaya alayım dedim...bide o telaşım olacak bu hafta...devlet okulunda pasta günü...olacak şey değil..özel yok burda olsa gönderecektim.hem tüm gün olurdu....
Aaa ne guzel cnim muhendis hanimKızıma annem bakıyor canım..işim zor değil mühendisim ben canım.masa başı işi.çarşamba okullar tatilmi ya kreşte pasta sırası bizde.. Aslında bu haftaydı bende çocukta hasta olunca haftaya alayım dedim...bide o telaşım olacak bu hafta...devlet okulunda pasta günü...olacak şey değil..özel yok burda olsa gönderecektim.hem tüm gün olurdu....
Calisma yapmadanmi bebek istiyorsungaliba öyle olacak yavv esimde öyle diyor hanimla bekar hayati yasiyoruz cocuk kim biz kim diye
canim esim okuyacak tesekkür ederim
tesekkürler canim esim okuyacak
Pasta yapma yeteneğimde yok ya...dışarda yaptırcam mecbur...Hayırlısı bakalım... Sen nasılsın canım?nöbet bitti sanırım..devlet okullari da öyle artik canim amcamin cocuklar icin bizde götürürdük siraya göre
Kiz hazir past akekelri varya al onfan iki tane.kerem santi yap keki bir bardak sutle islat arasina kremsantiyo sur muz dilimle ve cikolata parçası at ustunu kapat tekrar sutle islat krem santi ile kaplanuzerime muz dilimleri ve cikolata parcalari sep iste bu kadarrrPasta yapma yeteneğimde yok ya...dışarda yaptırcam mecbur...Hayırlısı bakalım... Sen nasılsın canım?nöbet bitti sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?