Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Dua listemiz:

1. - 25.10.: altunn (Kübra) - 21
2. - 26.10.: pink love (Kübra) - 21 okundu
3. - 27.10.: E-brulim (Ebru) - 21 okundu
4. - 28.10.: Veson (Tuğba) - 21 okundu
5. - 29.10.: deeploneliness (Özlem) - 22
okundu
6. - 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) - 21 okundu
7. - 31.10.: HLYELA (Hülya) - ?
8. - 01.11.: Al_pi (Büşra) - 21
okundu
9. - 02.11.: DESIGNER27 (Sema) - 21
10. - 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) - 21
okundu
11. - 04.11.: Saadetim33 - 21 okundu
12. - 05.11.: lisaa04 (Gizem) - 21
13. - 06.11.: minnta (Fulya) - ?
14. - 07.11.: hsevda (Hatice) - 20
15. - 08.11.: cornella - 20
16. - 09.11.: sassenachen (Bilge) - 23
okundu

Okunan sayı: 192
Eksik: 121
Kumbara: 104

Minntayi cikar bence hulyadan da ses yok gelirlerse ekleriz .. eksik cikmasin gerci niyet onemli sayi cokta onemli degil ..

Çok güzel bir dua verecek olan Rabbim

Evet sana demiştim kübracım..valla bende kızın gönlünü eğliyorum...mısır haşlayacam gel yiyelim beraber...ovulasyon testi yaptım.silik çıktı moralim bozuldu ya... Ne zaman olacak bu yumoş...
Ayy misir mi canim cekti coook severim birde sen kacinci gununde testi yapmaya basladin bu siliklesmeye basliyor bence yumurtlamissin sen onceden ..

Minntayi cikar bence hulyadan da ses yok gelirlerse ekleriz .. eksik cikmasin gerci niyet onemli sayi cokta onemli degil ..
Belki yarın girerler diye bekleyeyim dedim, bugün onların adına ben okurum yarın gelmezlerse çıkaracağım.
21 okudum... 21 de yolda :)
Çok güzel bir dua verecek olan Rabbim
Öyle canım Rabbim nasip etsin bize inşallah :)

Evet sana demiştim kübracım..valla bende kızın gönlünü eğliyorum...mısır haşlayacam gel yiyelim beraber...ovulasyon testi yaptım.silik çıktı moralim bozuldu ya... Ne zaman olacak bu yumoş...
Ohh cnm afiyet oksun bende nisir patlattim esim ark gitti mac izlemeye bende keyf yapcam kizin cokk tatlidir eminim :) .cnm kacinci gununki bugun

Ohhhh hadi bakalim canim . Hajaja ay cnm biz sana alip gönderekim panterli yakidan . Bende yumosun durumuna gore yarin yapistircam yakiyi

Ayy misir mi canim cekti coook severim birde sen kacinci gununde testi yapmaya basladin bu siliklesmeye basliyor bence yumurtlamissin sen onceden ..
Gel iyilelim büşracım beraber olsun bugün 14.gün canım.12.gün yapmaya başladım.sıvı alımı var pek sağlıklı değil bu test canım bence...
Ohh cnm afiyet oksun bende nisir patlattim esim ark gitti mac izlemeye bende keyf yapcam kizin cokk tatlidir eminim :) .cnm kacinci gununki bugun
Ohh oh sefan olsun canım... Eğlen valla... Çok tatlı bir o kadarda yaramaz canım ya...buğün 14.gün...

Karnim agriyor bagirsaklarim hic iyi degil
cnm dr gitcemya hazırlık yapmam lazim hic canim istemiyor :) olsun cnm yaa yaramazda oksa bir melek hareketli cocuklari cok severim

Karnim agriyor bagirsaklarim hic iyi degil
cnm dr gitcemya hazırlık yapmam lazim hic canim istemiyor :) olsun cnm yaa yaramazda oksa bir melek hareketli cocuklari cok severim
Geçmiş olsun canım ya... Bazen insan üşeniyor.ben daha banyo yapacam.. Yarın için hazırlık yapmam lazım...kaçgündür raporluydum iyiydi yarın işbaşı gene...hiç gidesim yok...

Geçmiş olsun canım ya... Bazen insan üşeniyor.ben daha banyo yapacam.. Yarın için hazırlık yapmam lazım...kaçgündür raporluydum iyiydi yarın işbaşı gene...hiç gidesim yok...
Sagol cnm aynen bazen cok üşeniyorum. Bide hava soguk hic bisey yapasim yok. Cnm kizina kim bakiyor? Zormu işin Allah kolaylik versin 3gun sonra tatil

Sagol cnm aynen bazen cok üşeniyorum. Bide hava soguk hic bisey yapasim yok. Cnm kizina kim bakiyor? Zormu işin Allah kolaylik versin 3gun sonra tatil
Kızıma annem bakıyor canım..işim zor değil mühendisim ben canım.masa başı işi.çarşamba okullar tatilmi ya kreşte pasta sırası bizde.. Aslında bu haftaydı bende çocukta hasta olunca haftaya alayım dedim...bide o telaşım olacak bu hafta...devlet okulunda pasta günü...olacak şey değil..özel yok burda olsa gönderecektim.hem tüm gün olurdu....

Senin çocuğu leylek getirecek :)

Başka bir topikte gördüm adetliyken okumuyorlar.
galiba öyle olacak yavv esimde öyle diyor hanimla bekar hayati yasiyoruz cocuk kim biz kim diye
Gülüm başkasına okutabilirsin benim açımdan sorun olmaz. Bende okurum seninkileri. Hatta biraz fazladan okuyup kumbaraya biriktirelim diye düşündüm.
canim esim okuyacak tesekkür ederim
Olur canim icin nasil rahat ederse .. esin okumazsa haber ver bende okurum ..
tesekkürler canim esim okuyacak

devlet okullari da öyle artik canim amcamin cocuklar icin bizde götürürdük siraya göre

Aaa ne guzel cnim muhendis hanim . Cars bence tatildir cnm ya tamda bilmiyorum ama. Aman ogretmenler kendi karinlarini dogurmak icin istiyorlar pastayi bilmemneyi. Özel olsa anlarimda devlette garip cidden... en azindan annen var cnm ben burda yalnizim calissaydim cikardim isten bebegim icin :) (bu ay yapacagim bebekten bahsediyorum )

devlet okullari da öyle artik canim amcamin cocuklar icin bizde götürürdük siraya göre
Pasta yapma yeteneğimde yok ya...dışarda yaptırcam mecbur...Hayırlısı bakalım... Sen nasılsın canım?nöbet bitti sanırım..

Canim okudum şimdi bende Allah'ım kabul etsin inşallah Rabbimden dileğim benimde duam bir kardeşime ulassın ve dileği muradi tez vakit gelsin isteyen herkese inşallah hatimime devam ediyorum inşallah bitince hepinize Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakit diye duama eklicem

Canim pasta istedi leyla ypardimda cars gidicez kalir gelince yaparim artik

Pasta yapma yeteneğimde yok ya...dışarda yaptırcam mecbur...Hayırlısı bakalım... Sen nasılsın canım?nöbet bitti sanırım..
Kiz hazir past akekelri varya al onfan iki tane.kerem santi yap keki bir bardak sutle islat arasina kremsantiyo sur muz dilimle ve cikolata parçası at ustunu kapat tekrar sutle islat krem santi ile kaplanuzerime muz dilimleri ve cikolata parcalari sep iste bu kadarrr ) bi tane yetmezse iki tane yap birinide cilekli yap mesela arasini kahve ilede islatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…