Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Calisma yapmadanmi bebek istiyorsun
istesem de yapamiyom canim hatta tedavi oldugum ay catlatma ignesini nöbette yapmak zorunda kaldim
Pasta yapma yeteneğimde yok ya...dışarda yaptırcam mecbur...Hayırlısı bakalım... Sen nasılsın canım?nöbet bitti sanırım..
bende beceriksizim o konuda canim sadece börek yapabilirim. sükür bitti evdeyim yarindan sonra gene nöbet var
Allah razi olsun tesekkür ederiz canim

Yada dikdortgen borcama aglayan pasta yap tarif veririrm istersen leylacim

Is yuzinden cnm nobetini ayarlayamiyosun

Ayy bende cok beceriksizim pasta konusunda aslinda usenmesem cook guzel yaparimda evliligimin ilk zamanlari cesit cesit yaptim esim yemedikce bende koreldim artik istesede yapmiyorum canim istemiyor

Aynen oyle canım..Bigün çocuğu geç götürdüm okula. Beslenme saatine denk geldi.. Gittim ortada gönüllü anneler dolanıyo hoca hanımlar oturmuş çay muhabbet ohhh keyifleri yerinde...valla ben bırakamam canım..kamudayım..özel olsa çıkardımda...zor oluyor ama napacan. Yapcak bişey yok...

Ayy bende cok beceriksizim pasta konusunda aslinda usenmesem cook guzel yaparimda evliligimin ilk zamanlari cesit cesit yaptim esim yemedikce bende koreldim artik istesede yapmiyorum canim istemiyor
Benim fırınımda sıkıntılı.. Kek yapmaya çalışıyorum kabarmıyor bütün malzemeleri koyuyorum..pasta yapma özürlüyüm...

Kadrolu is birakilir mi yahu kizin buyumus zaten artik okula gidecek zorlugu gecmis

Oyleler cnim malesef...m ohh cnm ne guzel kamuda olmak daha iyi . Kac sene once kardesimin gittigi anaokulunda beslenme cantasi mi olsun yoksa gönüllü anneler yemekmi yapsin sirayla tartismasi vardi ; )

Benim fırınımda sıkıntılı.. Kek yapmaya çalışıyorum kabarmıyor bütün malzemeleri koyuyorum..pasta yapma özürlüyüm...
Ben biker anneme supriz kek yapmıştım kucukken guzel kabarsin diye iki paket kabartma tozu koymuştum o kadar guzel kabarmistiki kaliptan tasip firina dokulmustu

Kübra büşra yakın komşu olsaydık beraber yerdik..kim isterse gelsin yesin herkese kapım açık.. Eşim tam bir çuval getirmiş...durup dururken canınızı çektirdim kızlar ya hakkınızı helal edin..

Kiz onlari yeme dondurulmus oldugu icin gdoluymus .. bende yiyorum bayila bayila da artik dikkat etmeye calisiyorum kendim alip hasliyorum ..
Ben duduklu tencereden korkuyorum konserve alıyorum cnm yaa

Ben biker anneme supriz kek yapmıştım kucukken guzel kabarsin diye iki paket kabartma tozu koymuştum o kadar guzel kabarmistiki kaliptan tasip firina dokulmustu
Hahahaa.. bende hep kabartma tozunu unuturdum babam olsun kizim guzel olmus tadi ben yerim derdi

Davul firinin ustune firin tanimam yemekleri pastalari harika yapiyor bos odam var orda pisiriyorum mutfakta kokmuyor
Davul firinda tavuk cokk guzel oluyo yaaa . Alsammiki davul firin çocuk odasini kiler yaptim ben hersey orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…