istesem de yapamiyom canimCalisma yapmadanmi bebek istiyorsun
bende beceriksizim o konuda canim sadece börek yapabilirim. sükür bitti evdeyim yarindan sonra gene nöbet varPasta yapma yeteneğimde yok ya...dışarda yaptırcam mecbur...Hayırlısı bakalım... Sen nasılsın canım?nöbet bitti sanırım..
Allah razi olsun tesekkür ederiz canimCanim okudum şimdi bende Allah'ım kabul etsin inşallah Rabbimden dileğim benimde duam bir kardeşime ulassın ve dileği muradi tez vakit gelsin isteyen herkese inşallah hatimime devam ediyorum inşallah bitince hepinize Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakit diye duama eklicem
Leyla ne dese birimizin cani cekiyorCanim pasta istedi leylaypardimda cars gidicez kalir gelince yaparim artik
istesem de yapamiyom canimhatta tedavi oldugum ay catlatma ignesini nöbette yapmak zorunda kaldim
bende beceriksizim o konuda canim sadece börek yapabilirim. sükür bitti evdeyim yarindan sonra gene nöbet var
Allah razi olsun tesekkür ederiz canim
Ayy bende cok beceriksizim pasta konusunda aslinda usenmesem cook guzel yaparimda evliligimin ilk zamanlari cesit cesit yaptim esim yemedikce bende koreldim artik istesede yapmiyorum canim istemiyoristesem de yapamiyom canimhatta tedavi oldugum ay catlatma ignesini nöbette yapmak zorunda kaldim
bende beceriksizim o konuda canim sadece börek yapabilirim. sükür bitti evdeyim yarindan sonra gene nöbet var
Allah razi olsun tesekkür ederiz canim
Aynen oyle canım..Bigün çocuğu geç götürdüm okula. Beslenme saatine denk geldi.. Gittim ortada gönüllü anneler dolanıyo hoca hanımlar oturmuş çay muhabbet ohhh keyifleri yerinde...valla ben bırakamam canım..kamudayım..özel olsa çıkardımda...zor oluyor ama napacan. Yapcak bişey yok...Aaa ne guzel cnim muhendis hanim. Cars bence tatildir cnm ya tamda bilmiyorum ama. Aman ogretmenler kendi karinlarini dogurmak icin istiyorlar pastayi bilmemneyi. Özel olsa anlarimda devlette garip cidden... en azindan annen var cnm ben burda yalnizim calissaydim cikardim isten bebegim icin :) (bu ay yapacagim bebekten bahsediyorum )
Haslanmis misirda cektide söylemedim alpisLeyla ne dese birimizin cani cekiyor
Benim fırınımda sıkıntılı.. Kek yapmaya çalışıyorum kabarmıyor bütün malzemeleri koyuyorum..pasta yapma özürlüyüm...Ayy bende cok beceriksizim pasta konusunda aslinda usenmesem cook guzel yaparimda evliligimin ilk zamanlari cesit cesit yaptim esim yemedikce bende koreldim artik istesede yapmiyorum canim istemiyor
Kadrolu is birakilir mi yahuAynen oyle canım..Bigün çocuğu geç götürdüm okula. Beslenme saatine denk geldi.. Gittim ortada gönüllü anneler dolanıyo hoca hanımlar oturmuş çay muhabbet ohhh keyifleri yerinde...valla ben bırakamam canım..kamudayım..özel olsa çıkardımda...zor oluyor ama napacan. Yapcak bişey yok...
Oyleler cnim malesef...m ohh cnm ne guzel kamuda olmak daha iyiAynen oyle canım..Bigün çocuğu geç götürdüm okula. Beslenme saatine denk geldi.. Gittim ortada gönüllü anneler dolanıyo hoca hanımlar oturmuş çay muhabbet ohhh keyifleri yerinde...valla ben bırakamam canım..kamudayım..özel olsa çıkardımda...zor oluyor ama napacan. Yapcak bişey yok...
Kiz onlari yeme dondurulmus oldugu icin gdoluymus .. bende yiyorum bayila bayila da artik dikkat etmeye calisiyorum kendim alip hasliyorum ..Haslanmis misirda cektide söylemedim alpisbardakta yapiyolarya esimle geziyoduk bugun ayy bi koktu ama istemedim elleriniz doluydu
Ben biker anneme supriz kek yapmıştım kucukken guzel kabarsin diye iki paket kabartma tozu koymuştumBenim fırınımda sıkıntılı.. Kek yapmaya çalışıyorum kabarmıyor bütün malzemeleri koyuyorum..pasta yapma özürlüyüm...
Davul firinin ustune firin tanimam yemekleri pastalari harika yapiyor bos odam var orda pisiriyorum mutfakta kokmuyorBenim fırınımda sıkıntılı.. Kek yapmaya çalışıyorum kabarmıyor bütün malzemeleri koyuyorum..pasta yapma özürlüyüm...
Ben duduklu tencereden korkuyorumKiz onlari yeme dondurulmus oldugu icin gdoluymus .. bende yiyorum bayila bayila da artik dikkat etmeye calisiyorum kendim alip hasliyorum ..
Hahahaa.. bende hep kabartma tozunu unuturdum babam olsun kizim guzel olmus tadi ben yerim derdiBen biker anneme supriz kek yapmıştım kucukken guzel kabarsin diye iki paket kabartma tozu koymuştumo kadar guzel kabarmistiki kaliptan tasip firina dokulmustu
Ay canım çekti büşracım ya...valla kokusu geldi burnuma...Davul firinin ustune firin tanimam yemekleri pastalari harika yapiyor bos odam var orda pisiriyorum mutfakta kokmuyor
bende korkuyordum alistim walla ki duduklude haslama tencerede haslaBen duduklu tencereden korkuyorumkonserve alıyorum cnm yaa
Davul firinda tavuk cokk guzel oluyo yaaa . Alsammiki davul firinDavul firinin ustune firin tanimam yemekleri pastalari harika yapiyor bos odam var orda pisiriyorum mutfakta kokmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?