Ama firin bos bisi pisirmedim ki .. Ne cekti caninAy canım çekti büşracım ya...valla kokusu geldi burnuma...
Yaa cnm helal olsun lafliyoruz surdaKübra büşra yakın komşu olsaydık beraber yerdik..kim isterse gelsin yesin herkese kapım açık.. Eşim tam bir çuval getirmiş...durup dururken canınızı çektirdim kızlar ya hakkınızı helal edin..
Tamam kiz varni misir hala pazardaB
bende korkuyordum alistim walla ki duduklude haslama tencerede hasla
Helal olsun canim .. esim hasta yoksa yollayip aldiracaktim da kiyamadim yarina artikKübra büşra yakın komşu olsaydık beraber yerdik..kim isterse gelsin yesin herkese kapım açık.. Eşim tam bir çuval getirmiş...durup dururken canınızı çektirdim kızlar ya hakkınızı helal edin..
Var var haylaTamam kiz varni misir hala pazarda
Kiz her yemek guzel oluyor ben aldim walla gittigi yere kadar gitsin sonra atarim 40-50 lira bisi ama lezzeti tadi guzelDavul firinda tavuk cokk guzel oluyo yaaa . Alsammiki davul firinçocuk odasini kiler yaptim ben hersey orda
Hurmada cikmissVar var hayla
Evet cnm davul firinlar ucuzKiz her yemek guzel oluyor ben aldim walla gittigi yere kadar gitsin sonra atarim 40-50 lira bisi ama lezzeti tadi guzel
Allahim yaa.. suyun onune tut acmadan bende korkuyordum almadim almadim sonra korkunun ustune git dedim aldim iyiki almisimHurmada cikmiss. Tamam haftaya alayim kiz . Düdüklu tencere patkamisti kucuktum ben hic unutamiyorum fasulyeler tavana yapismisti . Aklim cikiyo sesi gelince hemen altini kapatıyorum. Kapagini acarken sanki agda yapiyomuscasina heyecanlaniyorum 10a kadar en az 5kere sayip yine acamiyorum
Sanslisin ..Evet cnm davul firinlar ucuzbenim bos odada ankestre firinim ocagim dambumbazim var . Ev sahibininki takili onu kullaniyorum .
Hep pink le leylanin.sucuHamile kalma topiği yemek tarifleri topiğime dönmüş
Ya suya tutarken patlarsa ya yuzume fasulyeler yapisirsaAllahim yaa.. suyun onune tut acmadan bende korkuyordum almadim almadim sonra korkunun ustune git dedim aldim iyiki almisimburda hurma ohooo kac aydir cikti .. hamileler okumasin gunaha girecegiz :)
Cocuklara pasta yapsin diye seyettimHep pink le leylanin.sucu
Misir pisiriyorsun fasulyeler yapisiyor yuzuneYa suya tutarken patlarsa ya yuzume fasulyeler yapisirsa. Mecbur kullaniyorum ama korkumu yenemedim hala .evet hurma oralarda yesilkende satılıyor elma gibi . Ayy valla yaa hamisler okumasin
Misirmi haşlıyodum benim aklim fasulye deMisir pisiriyorsun fasulyeler yapisiyor yuzune
Altını kapat bir süre bekle yani bir 10 dakika falan Havası kendiliğinden boşalıyor havasını boşaltırken pısss diye bir ses çıkıyor o kadarYa suya tutarken patlarsa ya yuzume fasulyeler yapisirsa. Mecbur kullaniyorum ama korkumu yenemedim hala .evet hurma oralarda yesilkende satılıyor elma gibi . Ayy valla yaa hamisler okumasin
Ne golü senin adet günün müGol yedik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?