Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Helal olsun canim .. esim hasta yoksa yollayip aldiracaktim da kiyamadim yarina artik bulacagimiz alacagimiz bisi canim ne olacak aliveririz

Hurmada cikmiss . Tamam haftaya alayim kiz . Düdüklu tencere patkamisti kucuktum ben hic unutamiyorum fasulyeler tavana yapismisti . Aklim cikiyo sesi gelince hemen altini kapatıyorum. Kapagini acarken sanki agda yapiyomuscasina heyecanlaniyorum 10a kadar en az 5kere sayip yine acamiyorum

Kiz her yemek guzel oluyor ben aldim walla gittigi yere kadar gitsin sonra atarim 40-50 lira bisi ama lezzeti tadi guzel
Evet cnm davul firinlar ucuz benim bos odada ankestre firinim ocagim dambumbazim var . Ev sahibininki takili onu kullaniyorum .

Allah hepimizden razi olsun canim dualarda bulunmak istiyorum mutlaka hem ibadet yapmış oluyoruz umarım Rabbim isteyen herkese bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepiniz duamda olacaksınız

Allahim yaa.. suyun onune tut acmadan bende korkuyordum almadim almadim sonra korkunun ustune git dedim aldim iyiki almisim burda hurma ohooo kac aydir cikti .. hamileler okumasin gunaha girecegiz :)

Allahim yaa.. suyun onune tut acmadan bende korkuyordum almadim almadim sonra korkunun ustune git dedim aldim iyiki almisim burda hurma ohooo kac aydir cikti .. hamileler okumasin gunaha girecegiz :)
Ya suya tutarken patlarsa ya yuzume fasulyeler yapisirsa . Mecbur kullaniyorum ama korkumu yenemedim hala .evet hurma oralarda yesilkende satılıyor elma gibi . Ayy valla yaa hamisler okumasin

Ya suya tutarken patlarsa ya yuzume fasulyeler yapisirsa . Mecbur kullaniyorum ama korkumu yenemedim hala .evet hurma oralarda yesilkende satılıyor elma gibi . Ayy valla yaa hamisler okumasin
Altını kapat bir süre bekle yani bir 10 dakika falan Havası kendiliğinden boşalıyor havasını boşaltırken pısss diye bir ses çıkıyor o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…