Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Senin durumun nasil ? Yarin kacta gitceksin doktora ..
Hamilelik belirtim hiç yok diyebilirim.ama çok şükür kanama Ağrı falan da hissetmiyorum.ama heran leke gelecek evhamına kapıldım sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum umarım yarın sizlere güzel haberler getiririm kısmet olursa yarın işe gitmeden kan vereceğim

Senin durumun nasil ? Yarin kacta gitceksin doktora ..
Hamilelik belirtim hiç yok diyebilirim.ama çok şükür kanama Ağrı falan da hissetmiyorum.ama heran leke gelecek evhamına kapıldım sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum umarım yarın sizlere güzel haberler getiririm kısmet olursa yarın işe gitmeden kan vereceğim

İnsallah guzel hbr aliriz senden cnm . Cnm korkuyorum iste kullanmiyo degilim ama korkarak kullaniyorum :)

Sana bir zarar gelmesinde gerisi onemli degil canim.. Rabbim isterse zaten o gelisir buyur duzelir .. Ama uzulme sakin hic bir sey icin bu ay hsg ye gerek kalmadi artik ..

Sana bir zarar gelmesinde gerisi onemli degil canim.. Rabbim isterse zaten o gelisir buyur duzelir .. Ama uzulme sakin hic bir sey icin bu ay hsg ye gerek kalmadi artik ..
Boş gebeliğin dış gebelik kadar büyük riski yok sadece kesin tanı konduktan sonra içerisi iyi temizlenmeli yoksa Yapışıklık yapıyor enfeksiyon falan sonra Uğraş dur.en güzel tarafı hsg den kurtuldum :)) sabah ola hayrola

Bu dollenme olayi ne kadar ilginc degilmi kizlar. Dolleniyor kese olusuyor. Yada tuplerde dolleniyor ici bos oluyor kendiliginden bölünüyor falan. IcimizDe mucize ustune mucizeler gercek lesiyor bazen düşünüyorumda aklim ermiyo

Kizlar suan tipimi bi gorseniz mintika temizligi yaptim oylece duruyorum hala .popom usuyo bi baktim yattigim yerden aynaya enaaaa ciplagimm

Evet hsg stresi kalkti ortadan .. aynen hayirlisi olsun ..

Bu dollenme olayi ne kadar ilginc degilmi kizlar. Dolleniyor kese olusuyor. Yada tuplerde dolleniyor ici bos oluyor kendiliginden bölünüyor falan. IcimizDe mucize ustune mucizeler gercek lesiyor bazen düşünüyorumda aklim ermiyo
Bebek icerdeyken annenin bir yerine birsey olunca onariyormus kendi sivisiyla.. akil sir erdirilemeyecek kadar zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…