Sağol canım..ne zamandır kek yemedim şöyle üzümlü olursa sevinirimAma firin bos bisi pisirmedim ki .. Ne cekti caninyapayim yollayayim
Yanyana olsaydık hemen verirdim canım ya...Helal olsun canim .. esim hasta yoksa yollayip aldiracaktim da kiyamadim yarina artikbulacagimiz alacagimiz bisi canim ne olacak aliveririz
Kız elektrikli düdüklü kullansana çok rahat.. Ben ayarlıyom digital çabukta pişiyor tavsiye ederim canım...Hurmada cikmiss. Tamam haftaya alayim kiz . Düdüklu tencere patkamisti kucuktum ben hic unutamiyorum fasulyeler tavana yapismisti . Aklim cikiyo sesi gelince hemen altini kapatıyorum. Kapagini acarken sanki agda yapiyomuscasina heyecanlaniyorum 10a kadar en az 5kere sayip yine acamiyorum
Sağol canım.. Sende bizlerin duasında olacaksın...hg aramıza...Allah hepimizden razi olsun canim dualarda bulunmak istiyorum mutlaka hem ibadet yapmış oluyoruz umarım Rabbim isteyen herkese bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlar verir hepiniz duamda olacaksınız
Suçlu benim mısır haşlamıştım kızlara yiyelim dedim.Hamile kalma topiği yemek tarifleri topiğime dönmüş
Evet canım ya o kişi menim...Hep pink le leylanin.sucu
Helal büşrama be.. Sende bizim gibi gs liymişsin..Gol yedik yaa
İnşallah canım..kesenin içi dolsun inşallah.. Dualarımız seninle tuğbişim..Hamilelik belirtim hiç yok diyebilirim.ama çok şükür kanama Ağrı falan da hissetmiyorum.ama heran leke gelecek evhamına kapıldım sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum umarım yarın sizlere güzel haberler getiririm kısmet olursa yarın işe gitmeden kan vereceğim
Bi bakayim su elektrikli dudukluyeSağol canım..ne zamandır kek yemedim şöyle üzümlü olursa sevinirim
Yanyana olsaydık hemen verirdim canım ya...
Kız elektrikli düdüklü kullansana çok rahat.. Ben ayarlıyom digital çabukta pişiyor tavsiye ederim canım...
Sağol canım.. Sende bizlerin duasında olacaksın...hg aramıza...
Suçlu benim mısır haşlamıştım kızlara yiyelim dedim.
Evet canım ya o kişi menim...
Helal büşrama be.. Sende bizim gibi gs liymişsin..
İnşallah canım..kesenin içi dolsun inşallah.. Dualarımız seninle tuğbişim..
Evett ya şükür.. bu golBüşra gollllllll attık canım
Gs&Fb derbi maci canim ..Kimle kimin maci var esim ark gitti izlemeyede kimle kim diye sormadim
Evet sonunda atabildikEvett ya şükür.. bu gol
Meraksız hatun seniKimle kimin maci var esim ark gitti izlemeyede kimle kim diye sormadim
Heeee bende esimin zoruyla fb liyimGs&Fb derbi maci canim ..
Al birtane çok rahat oluyor...Bi bakayim su elektrikli dudukluye
Heeee bende esimin zoruyla fb liyim[/QUOTE Halbu ki görmeden sevmistim seni ama fbli oldugunu duyana kadar
Seni cimbom lu yapalım kübracımHeeee bende esimin zoruyla fb liyim
Ya nefret ediyirum mactanMeraksız hatun seni
Ben zaten cimbomluydumSeni cimbom lu yapalım kübracım
Yorum programlarında kavga olunca ben çok seviyorum ya.. Heyecanlı oluyor.. Birtek cimbom maçını izlemeyi severim.Ya nefret ediyirum mactanspor kanallarini sifreliycem en sonunda spor kanali aciyo bide sigara icmeye gidiyo ben dinliyorum mac yorumunu izetini fln valla ark gidince nasil sevindim
Yorum programlarında kavga olunca ben çok seviyorum ya.. Heyecanlı oluyor.. Birtek cimbom maçını izlemeyi severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?