Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

anaaa ben şuan kendımı çok salak hissettım ya bende sanıyorum kı bugun altun 21 tane okuyacak falan. meğer bugun altuna herkes okuyormuş,doğru anlamısım değil mi? kızlar kusura bakmayın ilkkez böyle bir şeye katılıyorum heyecan yaptım
şimdi banyoya girecektım çıkınca okuyayım inş.

kızlar bu arada ben regl dönemındeyım. ve regl dönemınde ayetel kursı okunmuyor diye bılıyordum şimdi baktım netten okunamazmış. pekı ben ne yapacagım şimdi?

Ay çok tatlısın sen ya

Kızlaerrrr hiç gelemedim bugub kuZenim geldi yemeğe eşiyle butun gün silsüpür yemek misafir şimdi oturdum valla. Alpicimmm dün gece duanı okumuştum yazamadım sonra allah kabul etsin.21 tane ayetel kürsimide okuyacağım biraZdan okuyunca yazarım.

İnsanlık hali canım.olabilir insan bazen yanlış anlıyor.. Hg aramıza...

Bugün yoktun canım ya... Sema uyuyor diye espiri bile yapmıştım...meğer misafirin varmış... Ovulasyon testi foto sunu atmıştım ama sıvı falan aldım gene... Yarında işyerinde nasıl yapcam bilmem..duruma göre bakcam artık...

Is yuzinden cnm nobetini ayarlayamiyosun
evet canim oldugu kadar artik
yeni düdüklüler cok raat canim korkma bi sey olmaz
canim insallah hayirli haberlerini aliriz Allah sana hayirlisini versin
Büşra gollllllll attık canım
aaaa ben de galatasarayliyim maci izledim bende
Ya nefret ediyirum mactan spor kanallarini sifreliycem en sonunda spor kanali aciyo bide sigara icmeye gidiyo ben dinliyorum mac yorumunu izetini fln valla ark gidince nasil sevindim
benimde aksine esim sevmez ben cok seviyorum mac izlemeyi ters bizde durumlar

Helal be haticem...sende bizdensin

Allahım hayırlısıyla şu listenin hamileler bölümüne girmeyi nasip eyle cümlemize...Bazen tekrar aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum.. Geceleri kızımı emzirirken uyuyup kalırdım. Kendime gelince kızım kollarımda heryerim tutulmuş... İlk hamileliğin verdi acemilik...kimse gazını çıkar demedi bebeğin emzirince....emzir yatır bebek gazlı oldu...öğrenince iş işten geçti..gecenin 3lerinde çok hastanelik olduğumuzu biliyorum... Annelik bir o kadar zahmetli ama bir o kadarda güzel...listeye bakınca anılarım canlandı.. Paylaşmak istedim sizlerle...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cnm gördüm şimdi silik gözüküyor çok daha var lh ın pik yapmasına demekki cnm. Siz bayağ kaynatmışsınız burda valla :) yeni Arkadaşlar gelmiş birde bayağ coşkulu oldu burası:))))) hamile kalan gidiyor vallahi söz kalırsam gitmeyeceğim:)

Gitme tabiki özleriz seni semacım... Hepinize çok alıştım... Ben ilk hamileliğimde ilk topicimi hiç terketmedim.hem anne topicine hemde kendi topicime takılıyordum...yarın tekrar yapacam...ben 16-17-18 demi yumurtlarım acaba canım ya...?gripten dolayı çok ilaç içtim etkilermi acaba?

Helal be haticem...sende bizdensin

amin canim insallah

Hahahaha ne guzel cnm keske bende sevsemniskence gibi gelmezdi en azindan yeni dudukluler cok guzel evet ama ben almadim kv zorla eski tip klasik dudukleden almis o yeniler cok gzuel annem kullaniyor ama cokda pahali en kucuk boyu 350 tl

Ne içtin cnm ilaçç???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…