Ay çok tatlısın sen yaanaaa ben şuan kendımı çok salak hissettım yabende sanıyorum kı bugun altun 21 tane okuyacak falan . meğer bugun altuna herkes okuyormuş,doğru anlamısım değil mi? kızlar kusura bakmayın ilkkez böyle bir şeye katılıyorum heyecan yaptım
şimdi banyoya girecektım çıkınca okuyayım inş.
Senin yerine ben şimdi olurum cnm adetli iken okunmazkızlar bu arada ben regl dönemındeyım. ve regl dönemınde ayetel kursı okunmuyor diye bılıyordum şimdi baktım netten okunamazmış. pekı ben ne yapacagım şimdi?
Senin yerine ben şimdi olurum cnm adetli iken okunmazE-brulim cnm not al okundu diye
İnsanlık hali canım.olabilir insan bazen yanlış anlıyor.. Hg aramıza...anaaa ben şuan kendımı çok salak hissettım yabende sanıyorum kı bugun altun 21 tane okuyacak falan . meğer bugun altuna herkes okuyormuş,doğru anlamısım değil mi? kızlar kusura bakmayın ilkkez böyle bir şeye katılıyorum heyecan yaptım
şimdi banyoya girecektım çıkınca okuyayım inş.
Bugün yoktun canım ya... Sema uyuyor diye espiri bile yapmıştım...meğer misafirin varmış... Ovulasyon testi foto sunu atmıştım ama sıvı falan aldım gene... Yarında işyerinde nasıl yapcam bilmem..duruma göre bakcam artık...Kızlaerrrr hiç gelemedim bugub kuZenim geldi yemeğe eşiyle butun gün silsüpür yemek misafir şimdi oturdum valla. Alpicimmm dün gece duanı okumuştum yazamadım sonra allah kabul etsin.21 tane ayetel kürsimide okuyacağım biraZdan okuyunca yazarım.
İnsanlık hali canım.olabilir insan bazen yanlış anlıyor.. Hg aramıza...
Enyalios hamile kaldı unuttu bizleri...topice uğramaz oldu...AMİN İNŞALLAH CANIM BENİM..
sAĞOLASIN..
evet canim oldugu kadar artikIs yuzinden cnm nobetini ayarlayamiyosun
yeni düdüklüler cok raat canim korkma bi sey olmazHurmada cikmiss. Tamam haftaya alayim kiz . Düdüklu tencere patkamisti kucuktum ben hic unutamiyorum fasulyeler tavana yapismisti . Aklim cikiyo sesi gelince hemen altini kapatıyorum. Kapagini acarken sanki agda yapiyomuscasina heyecanlaniyorum 10a kadar en az 5kere sayip yine acamiyorum
canim insallah hayirli haberlerini aliriz Allah sana hayirlisini versinHamilelik belirtim hiç yok diyebilirim.ama çok şükür kanama Ağrı falan da hissetmiyorum.ama heran leke gelecek evhamına kapıldım sürekli wc ye gitme ihtiyacı hissediyorum umarım yarın sizlere güzel haberler getiririm kısmet olursa yarın işe gitmeden kan vereceğim
aaaa ben de galatasarayliyimBüşra gollllllll attık canım
benimde aksine esim sevmez ben cok seviyorum mac izlemeyi ters bizde durumlarYa nefret ediyirum mactanspor kanallarini sifreliycem en sonunda spor kanali aciyo bide sigara icmeye gidiyo ben dinliyorum mac yorumunu izetini fln valla ark gidince nasil sevindim
Helal be haticem...sende bizdensinevet canim oldugu kadar artik
yeni düdüklüler cok raat canim korkma bi sey olmaz
canim insallah hayirli haberlerini aliriz Allah sana hayirlisini versin
aaaa ben de galatasarayliyimmaci izledim bende
benimde aksine esim sevmez ben cok seviyorum mac izlemeyi ters bizde durumlar
Allahım hayırlısıyla şu listenin hamileler bölümüne girmeyi nasip eyle cümlemize...Bazen tekrar aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum.. Geceleri kızımı emzirirken uyuyup kalırdım. Kendime gelince kızım kollarımda heryerim tutulmuş... İlk hamileliğin verdi acemilik...kimse gazını çıkar demedi bebeğin emzirince....emzir yatır bebek gazlı oldu...öğrenince iş işten geçti..gecenin 3lerinde çok hastanelik olduğumuzu biliyorum... Annelik bir o kadar zahmetli ama bir o kadarda güzel...listeye bakınca anılarım canlandı.. Paylaşmak istedim sizlerle...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHer yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...
Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)
Minik mucizelerimiz
[tr][td]@-TubiSh-[/td]
[td]22 Kasim[/td]
[td]?[/td]
[td]Bekleme[/td] [tr]
[td]DESIGNER27 [/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]Bekleme[/td]
[/tr]
[tr]
[td] C cornella [/td]
[td]14 Ekim[/td]
[td]?[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Saye- [/td]
[td]20 Ekim[/td]
[td]?[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Veson [/td]
[td]23 Ekim[/td]
[td]23 Ekim[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@BayilanBayilana[/td]
[td]26 Ekim[/td]
[td]27 Ekim[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr][/tr][tr][/tr] [td]@Sassenachen[/td]
[td]29 Ekim[/td]
[td]?[/td]
[td]Beklemede[/td] [tr]
[td]@deeploneliness[/td]
[td]?[/td]
[td]?[/td]
[td]Beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
UGUR GETIRSIN INSALLAH
Topigimizin güzel ANNE'leri:
[TR]
ANNE adayi Test tarihi @Enyalios 14 Eylül - 1. hamişimiz @deeplydisturbed 26 Eylül - 2. hamişimiz @minnta 16 Ekim - 3. hamişimiz
♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡
Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah...[/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr][tr][TR][/tr][/tr]
Cnm gördüm şimdi silik gözüküyor çok daha var lh ın pik yapmasına demekki cnm. Siz bayağ kaynatmışsınız burda valla :) yeni Arkadaşlar gelmiş birde bayağ coşkulu oldu burası:))))) hamile kalan gidiyor vallahi söz kalırsam gitmeyeceğim:)Bugün yoktun canım ya... Sema uyuyor diye espiri bile yapmıştım...meğer misafirin varmış... Ovulasyon testi foto sunu atmıştım ama sıvı falan aldım gene... Yarında işyerinde nasıl yapcam bilmem..duruma göre bakcam artık...
Gitme tabiki özleriz seni semacım... Hepinize çok alıştım... Ben ilk hamileliğimde ilk topicimi hiç terketmedim.hem anne topicine hemde kendi topicime takılıyordum...yarın tekrar yapacam...ben 16-17-18 demi yumurtlarım acaba canım ya...?gripten dolayı çok ilaç içtim etkilermi acaba?Cnm gördüm şimdi silik gözüküyor çok daha var lh ın pik yapmasına demekki cnm. Siz bayağ kaynatmışsınız burda valla :) yeni Arkadaşlar gelmiş birde bayağ coşkulu oldu burası:))))) hamile kalan gidiyor vallahi söz kalırsam gitmeyeceğim:)
Helal be haticem...sende bizdensin
amin canim insallahAllahım hayırlısıyla şu listenin hamileler bölümüne girmeyi nasip eyle cümlemize...Bazen tekrar aynı şeyleri yaşamaya korkuyorum.. Geceleri kızımı emzirirken uyuyup kalırdım. Kendime gelince kızım kollarımda heryerim tutulmuş... İlk hamileliğin verdi acemilik...kimse gazını çıkar demedi bebeğin emzirince....emzir yatır bebek gazlı oldu...öğrenince iş işten geçti..gecenin 3lerinde çok hastanelik olduğumuzu biliyorum... Annelik bir o kadar zahmetli ama bir o kadarda güzel...listeye bakınca anılarım canlandı.. Paylaşmak istedim sizlerle...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet canim oldugu kadar artik
yeni düdüklüler cok raat canim korkma bi sey olmaz
canim insallah hayirli haberlerini aliriz Allah sana hayirlisini versin
aaaa ben de galatasarayliyimmaci izledim bende
benimde aksine esim sevmez ben cok seviyorum mac izlemeyi ters bizde durumlar
Ne içtin cnm ilaçç???Gitme tabiki özleriz seni semacım... Hepinize çok alıştım... Ben ilk hamileliğimde ilk topicimi hiç terketmedim.hem anne topicine hemde kendi topicime takılıyordum...yarın tekrar yapacam...ben 16-17-18 demi yumurtlarım acaba canım ya...?gripten dolayı çok ilaç içtim etkilermi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?