- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
CNMM BENİM EŞİMDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR SON EVRE O HALDE İŞE YARADIYSA HERKESE YARAR VALLA:) EVİCAP VİTAMİN PROXEED PLUS DİE Bİ VİTAMİN VAR 1 AY GİDİYO YANLIZ ÇOK PAHALIBana tarif versene cnim. Ayyy bende bitter çikolatayi tepiyorum agzina
83 milyon iyiDedim ya 83 milyon hucre %9 hareket hizi bu kadar biliyorum ..
Sekerde tavan yapar bunlarlaCANIM EĞER VARSA Bİ KÖTÜLÜK PROXEED PLUS EVİCAP KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALLA KARIŞTIR ARADA ÇAKŞIR SUYU İÇİR.MUZ CEVİZ FINDIK BAL VER BAK GÖR O DEĞERLERİ:)
İYİ CNM %9 GÜSELDedim ya 83 milyon hucre %9 hareket hizi bu kadar biliyorum ..
Sonrada satu gibi 4 tane bebis gelirCNMM BENİM EŞİMDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR SON EVRE O HALDE İŞE YARADIYSA HERKESE YARAR VALLA:) EVİCAP VİTAMİN PROXEED PLUS DİE Bİ VİTAMİN VAR 1 AY GİDİYO YANLIZ ÇOK PAHALI130 TL EVİCAP UCUZ. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPMAK ÇOK ZOR UĞRAŞAMAZSIN AMA KEÇİBOYNUZU TOZU VA AKTARDA ONDAN AL Bİ KÜÇÜK KAVANOZ BALLA KARIŞTIR YEDİR ZATEN EŞİNİN BİŞEYİ YOK SENİN BUNLARI KULLANIRSAN ADAM ENERJİ PATLAMASI YAŞAYABİLİR:):):):)::)
Tamam sabrediyorumSabreden dervis muradina ermis bitanem
Biliyorum canim, doktorda bize de özel saklama kabi verdiler. Onu da torbaya sardik öyle götürdük ama iste sonuc kötü :) Doktora dedim bu hayvanciklari iyilestirme yolu var mi, deneyin ama mucizevi bir degisim elde edeceginizi sanmam dedi :) yani kötü demek hep kötü...
Bende üniversitede spermle yumurtanin bulusmasini izledim hocamiz anne cocuk sagligi dersinde izletmisti ..Tamam sabrediyorum.ya cnm dr un yaniliyor sonuclar acaip degiskenlik gosteriyor destegi dayicann hayvanciklara. Ben canli sperm ornegi inceledim cok tatlilar kipir kipir
HAHAH AYNEN BENİM EŞİMİN HORMONLARINA DA BAKILDI NORMAL ÇIKTI VARİKOSEL KAYNAKLI MORFOLOJİ VE HIZ SORUNU VARDI AMELİYAT ÖNERMEDİ DOKTOR VİTAMİN BİLE VERMEDİ DELİ ADAM BEN KENDİM ALDIM.SONRA KADIN DOĞUMCUYA SÖLEDİM DOĞRU VİTAMİNLERİ ALMIŞSIN ONLAR İYİ GELİR DEDİ.SAYIYA HENÜZ BAKTIRMADIK AMA ADAMDA İSTEK OLARAK MÜTHİŞ BİR ARTIŞ VAR HAHAHAHHAHAHHA:)Sonrada satu gibi 4 tane bebis gelir
Hahahahha onun en enerjili hali benim enerjisiz halimCNMM BENİM EŞİMDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR SON EVRE O HALDE İŞE YARADIYSA HERKESE YARAR VALLA:) EVİCAP VİTAMİN PROXEED PLUS DİE Bİ VİTAMİN VAR 1 AY GİDİYO YANLIZ ÇOK PAHALI130 TL EVİCAP UCUZ. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPMAK ÇOK ZOR UĞRAŞAMAZSIN AMA KEÇİBOYNUZU TOZU VA AKTARDA ONDAN AL Bİ KÜÇÜK KAVANOZ BALLA KARIŞTIR YEDİR ZATEN EŞİNİN BİŞEYİ YOK SENİN BUNLARI KULLANIRSAN ADAM ENERJİ PATLAMASI YAŞAYABİLİR:):):):)::)
HAHAH AYNEN BENİM EŞİMİN HORMONLARINA DA BAKILDI NORMAL ÇIKTI VARİKOSEL KAYNAKLI MORFOLOJİ VE HIZ SORUNU VARDI AMELİYAT ÖNERMEDİ DOKTOR VİTAMİN BİLE VERMEDİ DELİ ADAM BEN KENDİM ALDIM.SONRA KADIN DOĞUMCUYA SÖLEDİM DOĞRU VİTAMİNLERİ ALMIŞSIN ONLAR İYİ GELİR DEDİ.SAYIYA HENÜZ BAKTIRMADIK AMA ADAMDA İSTEK OLARAK MÜTHİŞ BİR ARTIŞ VAR HAHAHAHHAHAHHA:)
Videoda ne kadar guzel kavusuyirlar bi bizimkiler kavusamiyoBende üniversitede spermle yumurtanin bulusmasini izledim hocamiz anne cocuk sagligi dersinde izletmisti ..
Harika yaaa
Asilama günü esim bana bunu acip dinlettiHarika yaaa
Mehter marsi ile asilamaAsilama günü esim bana bunu acip dinlettihey allahim ya
He ya bu da bir fantaziMehter marsi ile asilama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?