Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bana tarif versene cnim . Ayyy bende bitter çikolatayi tepiyorum agzina
CNMM BENİM EŞİMDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR SON EVRE O HALDE İŞE YARADIYSA HERKESE YARAR VALLA:) EVİCAP VİTAMİN PROXEED PLUS DİE Bİ VİTAMİN VAR 1 AY GİDİYO YANLIZ ÇOK PAHALI 130 TL EVİCAP UCUZ. KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPMAK ÇOK ZOR UĞRAŞAMAZSIN AMA KEÇİBOYNUZU TOZU VA AKTARDA ONDAN AL Bİ KÜÇÜK KAVANOZ BALLA KARIŞTIR YEDİR ZATEN EŞİNİN BİŞEYİ YOK SENİN BUNLARI KULLANIRSAN ADAM ENERJİ PATLAMASI YAŞAYABİLİR:):):):)::)

CANIM EĞER VARSA Bİ KÖTÜLÜK PROXEED PLUS EVİCAP KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALLA KARIŞTIR ARADA ÇAKŞIR SUYU İÇİR.MUZ CEVİZ FINDIK BAL VER BAK GÖR O DEĞERLERİ:)
Sekerde tavan yapar bunlarla kp seker hastasi korkuyorum ben esimde cikolota hastasi ama

Sonrada satu gibi 4 tane bebis gelir

Tamam sabrediyorum .ya cnm dr un yaniliyor sonuclar acaip degiskenlik gosteriyor destegi dayicann hayvanciklara. Ben canli sperm ornegi inceledim cok tatlilar kipir kipir

Sonrada satu gibi 4 tane bebis gelir
HAHAH AYNEN BENİM EŞİMİN HORMONLARINA DA BAKILDI NORMAL ÇIKTI VARİKOSEL KAYNAKLI MORFOLOJİ VE HIZ SORUNU VARDI AMELİYAT ÖNERMEDİ DOKTOR VİTAMİN BİLE VERMEDİ DELİ ADAM BEN KENDİM ALDIM.SONRA KADIN DOĞUMCUYA SÖLEDİM DOĞRU VİTAMİNLERİ ALMIŞSIN ONLAR İYİ GELİR DEDİ.SAYIYA HENÜZ BAKTIRMADIK AMA ADAMDA İSTEK OLARAK MÜTHİŞ BİR ARTIŞ VAR HAHAHAHHAHAHHA:)

Hahahahha onun en enerjili hali benim enerjisiz halim . Tamam cnm alayimda yapayim gidip gelelimde . Cok tesekkur ederim

Havalarda sogudu

Dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 45
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 21 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 21 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu
  11. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 50 okundu
  12. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> mazeretli
  13. -> 08.11.: cornella -> mazeretli
  14. -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu

Okunan sayı: 158
Eksik: 155

Kumbara: 130

DESIGNER27

sağOI canım
insan yine de korkuyor
Duamdasiniz hep...
Bu arada seni gördüm
Maşallah Allah esirgesin
Çok masum bir İfaden Var. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…