Bence bu benimkini gecerHe ya bu da bir fantazi
Emin olamadimBence bu benimkini gecer
SAĞOLLL CNMM BENİM.HİÇ MERAKLANMA RAHAT OL O KASIK AĞRILAARI ÇOK NORMAL BEBEĞİN BÜYÜYOR ANNESİ GELİŞİYOR:)DESIGNER27
sağOI canım
insan yine de korkuyor
Duamdasiniz hep...
Bu arada seni gördüm
Maşallah Allah esirgesin
Çok masum bir İfaden Var. .
aslm hg cnm iiz sendenselam kizlar nasilsiniz
masallah cok güzelsiniz
canim Allah hayirlisini versin sonucun yükselmis ama beta takibini kac günde bi yapacak doktorBugün 18. Gün mü cnm hadi güzel haber getir ben kan verdim kalbim güm güm sonuç ancak öğlene
canim baska doktora gitme sansin yokmu ohs 7 ve üstü yumurta icin tehdittir hem senin yumurtan daha 14 tam olarak kac tane gelisecek kontrol edecek demiKizlar ben ciktim dr dan. 5 tane yumurta okusmus ama 14mm hepsıde cars tekrar kontrole gidicem. Igbe vermeyi dusunmuyirum ohss olursun dedi. Bende zaten 18den once catlamazki hocam dedim evet diyor5 tane olsacagina 1 tane olsaydı :) bide yine soldan oluşmuş geçende soldandi acaba sag calismiyor mu :/ simdiide diger hast sperm sonucuna gidiyorum .
hosbulduk canim iyiyim sükür bu gün doktorumla görüstüm yarin tedaviye basliyorum artik hayirlisi olsun insallahaslm hg cnm iiz senden
SAĞOLLLL CNMMMM :)masallah cok güzelsiniz
canim Allah hayirlisini versin sonucun yükselmis ama beta takibini kac günde bi yapacak doktor
canim baska doktora gitme sansin yokmu ohs 7 ve üstü yumurta icin tehdittir hem senin yumurtan daha 14 tam olarak kac tane gelisecek kontrol edecek demi
SAĞOLLL CNMM BENİM.HİÇ MERAKLANMA RAHAT OL O KASIK AĞRILAARI ÇOK NORMAL BEBEĞİN BÜYÜYOR ANNESİ GELİŞİYOR:)
İNŞALLAHHH CNM İNŞALLAH SEN HAMİLESİN DUA ET BİZEDE NOLURR:)İçime su serptin canım bnm
sende sağol..
İnş en yakın vakitte sende alırsın güzel haberi.. ♡♡♡
Ediyorum canımm.İNŞALLAHHH CNM İNŞALLAH SEN HAMİLESİN DUA ET BİZEDE NOLURR:)
selam kizlar nasilsiniz
Sükür gülüm iyiyim, sag ol... Sen nasilsin? Yarin tedaviye basliyorum yazmissin, ne tedavisi uygulayacaksiniz?E-brulim canim nasilsin bu gün
hadi hayırlı olsun cnmhosbulduk canim iyiyim sükür bu gün doktorumla görüstüm yarin tedaviye basliyorum artik hayirlisi olsun insallah
tesekkür ederim canim insallahhadi hayırlı olsun cnm
canim bu gün doktorumla görüstüm yarin reglin 3. günü serophene kullanamaya baslayacagim bes gün sonra da fostimon igne yapilacak bes gün arada yumurta takibi ve catlatma ignesi yapilacak bakalim hayirlisi olsun insalalah canimSükür gülüm iyiyim, sag ol... Sen nasilsin? Yarin tedaviye basliyorum yazmissin, ne tedavisi uygulayacaksiniz?
Hakkinda hayirlisi olsun insallah
Catlatma ignesinden sonra full calismacanim bu gün doktorumla görüstüm yarin reglin 3. günü serophene kullanamaya baslayacagim bes gün sonra da fostimon igne yapilacak bes gün arada yumurta takibi ve catlatma ignesi yapilacak bakalim hayirlisi olsun insalalah canim
Rabbim bizlere de tez vakitte böyle güzel bir sey nasip etsin insallahALLAHIMM ŞUNA BAKINNNN:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?