Gunaydin cnm.ins iyi cikr sonucunuz cnmGünaydın kızlar ben bugün okuyamiyorum mazeretli yazar misin ebrucum bir de bu gun sperm testine gidecegiz dua edin iyi haberler alalim ins.
yok ben göbeğe yapıştırmadm sanırım ben tüysüz olduğum için acımadı :Ayy cnm ne guzellsen gobeginede yapistirmismiydin .
cnmmm süper haberlerle gel inşallahhh:)Günaydın kızlar ben bugün okuyamiyorum mazeretli yazar misin ebrucum bir de bu gun sperm testine gidecegiz dua edin iyi haberler alalim ins.
yok ben göbeğe yapıştırmadm sanırım ben tüysüz olduğum için acımadı :
allah allah çatlama esnasında mı öyle kasık ağrın oldu cnm?bndede tuy yoktu ama acidi yinede olmadiysa bida yapistircam kac gun idrarimu yapamadim varya semos kasiklarimin agrisindan afedersin ikina ikina idrar yaptim
Evet cnm aynen wcye olayi bitti resmen 3gun kivrandim valla. Ilk defa böyle bisey yasadim prostat gibiydi oyle soylim .simdide pis bi agri var sagda .cok mrk edyrm oldumu olmdmi.dunde kocaman sarimsi akintim vardiallah allah çatlama esnasında mı öyle kasık ağrın oldu cnm?
Gunaydin cnm.ins iyi cikr sonucunuz cnm
Inşallah kızlar çok sagoluncnmmm süper haberlerle gel inşallahhh:)
Inşallah kızlar çok sagolun
Cnmmmm cok gecmis olsunnn.ihlmur daln ic bol sivi tuketimiyle 2gune toplarsin kndini cnmmmGünaydın şekerlerim..
grip olmuşum eşimden geçti sanırım..
Burnum akıyo, çok halsizim..
Sabah 7 de kalktım uyayamadım..
Ağızdan nefes alabiliyorum şu an..
bi de bu duruma mide bulantısı eklenince, gerisini siz düşünün..
Doktorum 3 ay hasta olma. Organ gelişmi olduğu için vücudun zaten çok yorulcak demişti.. Ama takdiri ilahi 3. Ayın başında üşüttüm.. Doğal yollarla halletmeye çalışıcam inş çabuk iyileşirimmm..
Hepinize günaydın öpücüklerimi
gönderiyorum...
dikkat et cnm kendine bol sıvı tüket limonlu tavuk çorbası iç.hiç bişiycik olmazGünaydın şekerlerim..
Grip olmuşum eşimden geçti sanırım..
Doktorum 3 ay hasta olma. Organ gelişimi olduğu için vücudun zaten çok yorulcak demişti.. Ama takdiri ilahi 3. Ayın başında üşüttüm.. Doğal yollarla halletmeye çalışıcam inş çabuk iyileşirimmm..
gönderiyorum...
Günaydin güzel bayanGünaydın şekerlerim..
Grip olmuşum eşimden geçti sanırım..
Doktorum 3 ay hasta olma. Organ gelişimi olduğu için vücudun zaten çok yorulcak demişti.. Ama takdiri ilahi 3. Ayın başında üşüttüm.. Doğal yollarla halletmeye çalışıcam inş çabuk iyileşirimmm..
gönderiyorum...
Sağol canım benim..dikkat et cnm kendine bol sıvı tüket limonlu tavuk çorbası iç.hiç bişiycik olmaz
8 cnm ama bugun bitmis gibi aksama kadar beklerim olmazsam abedstimi alir aksama kalan dualarima devam ederimKaç gün oldu kuzum?
Gunaydin vesoncum nasilsin
Çok şükür kızlar iyiyim kalp atışları için haftaya gideceğiz onu da duyarsam daha iyi Olacağım.ilaçlara iğnelere devam eskisi gibi sık girmemeye çalışıyorum radyasyondan dolayı çekiniyorum .arada bir girip okuyorum ne var ne yok ama düzenli takip edemiyorum önemli bir şey olursa etiketleyinvesoncum nasıl gidiyor gebelik:) buarada sabahları ateşin kaç çıkıyor ne kadar yükseldi yumurtlamadan sonraki döneme göre?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?