- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
AHAHAHHAHH RESMEN DOKULARIMIZI GİRDİ GEBELİK İSTEYİ BENDE BAZEN ÖLE DÜŞÜNÜYORUM YAAA TAVUK YATSAYDI ÜSTÜNE YAVRU OLACAKTI DİORUMMMMMCanim yumurta bile yemek istemiyor onlarda döllenmeyip catlamayan yumurtaymis gibi geliyor .. yoksa civciv olurlardi yumurta olmazlardi
Kiz ben zaten cuma takiminda kaptan yardimcisiyimKiskanc senicuma takimina git zayifla sanki cok kiloluymusta
Temmuzda canim, anlatmistim da unutmussundur. Cok kücüktü tutunamadi yavrucak... Nasip degilmis gülümCNM YAA SENİN DÜŞÜK YAPTIĞINI BİLMİYODUMMNE ZAMAN YAPTIN NASIL OLDU?
AY BEN HERALDE ÖLE ZAYIFLAYAMAM:)Sen burda nasil derdini paylasiyorsan onlarda orda paylasiyor birbirleriyle yarisip azim ediyorlar
TEDAVİYLE Mİ KALMIŞTIN CNMKiz ben zaten cuma takiminda kaptan yardimcisiyimZayifladim, 1,5 kilom kalmisti onu da veremedim, üstüne birde aldim simdi verecek 4 kilom var sizden kiloluyum
Temmuzda canim, anlatmistim da unutmussundur. Cok kücüktü tutunamadi yavrucak... Nasip degilmis gülüm
Hayatimiz yumurta olduAHAHAHHAHH RESMEN DOKULARIMIZI GİRDİ GEBELİK İSTEYİ BENDE BAZEN ÖLE DÜŞÜNÜYORUM YAAA TAVUK YATSAYDI ÜSTÜNE YAVRU OLACAKTI DİORUMMMMM
Yok canim tedavisiz kalmisim, o ay hic umudum yoktu ama olmus iste :)TEDAVİYLE Mİ KALMIŞTIN CNM
Biliyorum canim o yuzden cuma dedimKiz ben zaten cuma takiminda kaptan yardimcisiyimZayifladim, 1,5 kilom kalmisti onu da veremedim, üstüne birde aldim simdi verecek 4 kilom var sizden kiloluyum
Temmuzda canim, anlatmistim da unutmussundur. Cok kücüktü tutunamadi yavrucak... Nasip degilmis gülüm
Hakkinda hayirlisi olsun canim, ne kontrolü?Günaydın...Çok teşekkür ederim hoşbuldum :) yarin kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin :)
Seni aralarina alip öyle bir motive ediyorlar ki vermekten baska caren kalmiyorBiliyorum canim o yuzden cuma dediminsan isterse verir ya birde yaris ya daha cok azim ediyorsun .. ben verirdim sanirim
YAVRU SEN GEBE KALABİLİYOSUN YA EŞİNİN SPERMLERİ AZSA AŞILAMASIZ DA ÇOK RAHAT KALIRSIN SEN CNM SEN ŞU PROXEED PLUS I AL CNM YA SIRF ONU BİDE E VİTAMİNN BİLE VERSEN ÇOK ETKİLİ OLUYOR HİÇ AŞILAMAYA FELAN GEREK KALMAZYok canim tedavisiz kalmisim, o ay hic umudum yoktu ama olmus iste :)
Yumurtalik takibi çatlatma ignesi olucam ayy cok heyecanliyim ilk defa olucam hepiniz calisiyormusunuzHakkinda hayirlisi olsun canim, ne kontrolü?
KEŞKE BİRBİRİMİZE YAKIN OLSAYDIK AMA ÇOK ALAKASIZ YERLERDEYİZ YAAApink love uyan canim yoksa gelip zile basip kacacagim .. kalk bize kahvaltiya gel kizlar calisiyor bi senle ben evdeyiz .. hadi uyan kahvaltiyi hazirliyorum
Bende öyle düsündüm canim, tüp bebek icin zaten beklememiz gerekecek ocaga kadar, o esnada da esimi kus gibi besleyecegim, tabi kendimi de :)YAVRU SEN GEBE KALABİLİYOSUN YA EŞİNİN SPERMLERİ AZSA AŞILAMASIZ DA ÇOK RAHAT KALIRSIN SEN CNM SEN ŞU PROXEED PLUS I AL CNM YA SIRF ONU BİDE E VİTAMİNN BİLE VERSEN ÇOK ETKİLİ OLUYOR HİÇ AŞILAMAYA FELAN GEREK KALMAZ
Hadi hayirlisi canim, insallah döllenmeye hazir yumoslar bekliyordur :)Yumurtalik takibi catla
ŞU CUMA TAKIMI NEDİR YA SÜREKLİ GÖRÜYORUM KADINLAR KULUBUNDEN ZAYIFLANIRMI YEME KARDEŞİM:)
AYNEN CNM YA BENDE OCAK TA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM OZAMANA KADAR KENDİMİ VİTAMİNLERE VERDİM:) BAK YAZAYIM SANABende öyle düsündüm canim, tüp bebek icin zaten beklememiz gerekecek ocaga kadar, o esnada da esimi kus gibi besleyecegim, tabi kendimi de :)
ALLAH ALLAH CİDDEN ÖLEMİ YAA BEN HİÇ ÖNEMSEMEDİM O TOPİKLERİben kk sayesinde 3 ayda 15 kılo vermştim. hırs yapıyorsun. şumdi bi taraflarım yemıyor yoksa yıne girecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?