He yaa birimiz van da birimiz izmirde gibiyizKEŞKE BİRBİRİMİZE YAKIN OLSAYDIK AMA ÇOK ALAKASIZ YERLERDEYİZ YAAA
itiraf ediyorummm:) eşimin benden sonra işe gitmesini ben hazırlanırken döne döne yatmasını çokkk kıskanıyorum:)
RABBİM TÜM ANNELERE SABIR VER
CNMM İNŞALLAH POZİTİF SONUCU ALIRSIN YAŞIN KAÇ ?Herkese merhaba kısaca kendimden bahsedeyim. Bi buçuk yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama pcoslu olduğum için olmuyor. 6 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç negatif. Bu ay tüp bebege basladik. Dün ilk ignemi vuruldum hem heyecan hem korku yaşıyorum. Hepinizden dua bekliyorum. Bi de bu süreçte neler tavsiye edersiniz
Ins ilclari fayda eder cnm yaa .yazik melek oSağol canım. Dün okula götürdümde üşüyorum demişti. Ama akşam iyiydi.gece uyurken boğazı hırıldıyordu.elimi alnına koydum yanıyor du yavrum.hemen ilaçlarını verdim.şimdi uyuyor... İnşallah iyileşir.dua edin kübişim...
Sağol semacım.. Şimdilik ilaçlarını verdim.antibiyotik başladım.eğer etki etmezse öğleden sonra götürürüz canım.işten izin aldım...
26 canimRABBİM TÜM ANNELERE SABIR VER
CNMM İNŞALLAH POZİTİF SONUCU ALIRSIN YAŞIN KAÇ ?
sağol canım ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bizi hem bu dünya da hem öbür dünya da kurtaracak evlatlar nasip etsin İNŞALLAH
Hosgeldin cnm. Pcolu oldugunu bile bile keske uzun sure korunmasaydiniz cnm cunku cidden zorluyor cocuk sahibi olmayi. Tedavin hayirli olsun Allah yardimcin olsun .bu surecte elinden geldiği kadar rahat olmaya calis günlük yasamina devam .transferden sonra biraz daha dikkatli olursun cnm her konuda.Herkese merhaba kısaca kendimden bahsedeyim. Bi buçuk yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama pcoslu olduğum için olmuyor. 6 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç negatif. Bu ay tüp bebege basladik. Dün ilk ignemi vuruldum hem heyecan hem korku yaşıyorum. Hepinizden dua bekliyorum. Bi de bu süreçte neler tavsiye edersiniz
GunaydinnGünaydın arkadaşlar
Çok teşekkür ederim canım aslında haklısın ama ben zaten ilk günden çocuk istiyordum eşim ilk başta istemiyordu o yüzden. İyi dileklerin için teşekkürler inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinHosgeldin cnm. Pcolu oldugunu bile bile keske uzun sure korunmasaydiniz cnm cunku cidden zorluyor cocuk sahibi olmayi. Tedavin hayirli olsun Allah yardimcin olsun .bu surecte elinden geldiği kadar rahat olmaya calis günlük yasamina devam .transferden sonra biraz daha dikkatli olursun cnm her konuda.
ya bende hemen alayım onu eşime. marka falan var mı kızlar...YAVRU SEN GEBE KALABİLİYOSUN YA EŞİNİN SPERMLERİ AZSA AŞILAMASIZ DA ÇOK RAHAT KALIRSIN SEN CNM SEN ŞU PROXEED PLUS I AL CNM YA SIRF ONU BİDE E VİTAMİNN BİLE VERSEN ÇOK ETKİLİ OLUYOR HİÇ AŞILAMAYA FELAN GEREK KALMAZ
Canim bende pcoluyum ve bekarken hep kintrole gidiyordum.evkenmeden once cocuk meselesini hic ki usmadik ve direk korunmaya basladi esim. Bende bak hayatim benim problemim var cocuk sahibi olmaniz zor olabilir dedim .o siralar ev tasiyacaktik korunduk sonra baktim ikna olmuyor en iyisi dr a gideyim belki anlar dedim. Dr hep cocugun olur 1 sene bekle dedi ama zor olabilir dedi .bende esime anlattim korunmyi biraktik 1 senelik evliyim 3 ay falan korunduk yani. Ona bile bazen pisman oluyorum simdi hala uğraşinca..... kismetten otesi yok cnmÇok teşekkür ederim canım aslında haklısın ama ben zaten ilk günden çocuk istiyordum eşim ilk başta istemiyordu o yüzden. İyi dileklerin için teşekkürler inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
ahahah sıcak suyla çamaşır suyuyla yıkasan kullanılmazmı ya:)Kizlar dün aksam kombi bakimi yaptirdik gelen adamlar legen istedibende yagli suya oturmak icin aldigim legeni verdim o an biraz heyecan yaptim esim çabuk çabuk diyince onu verdim yaa
proxeed plus cnm adıya bende hemen alayım onu eşime. marka falan var mı kızlar...
Aynen ben de pişmanım. Canım senin yasin kaç tedavi oluyor musunCanim bende pcoluyum ve bekarken hep kintrole gidiyordum.evkenmeden once cocuk meselesini hic ki usmadik ve direk korunmaya basladi esim. Bende bak hayatim benim problemim var cocuk sahibi olmaniz zor olabilir dedim .o siralar ev tasiyacaktik korunduk sonra baktim ikna olmuyor en iyisi dr a gideyim belki anlar dedim. Dr hep cocugun olur 1 sene bekle dedi ama zor olabilir dedi .bende esime anlattim korunmyi biraktik 1 senelik evliyim 3 ay falan korunduk yani. Ona bile bazen pisman oluyorum simdi hala uğraşinca..... kismetten otesi yok cnm
24 yasindayim cnm. 2. Tedavim serephone kullandim catlatma ignesi vermiyor dr iki seferdir. Adetime 5gun kaldi bekliyorum cnm iste.Aynen ben de pişmanım. Canım senin yasin kaç tedavi oluyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?