Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Herkese merhaba kısaca kendimden bahsedeyim. Bi buçuk yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama pcoslu olduğum için olmuyor. 6 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç negatif. Bu ay tüp bebege basladik. Dün ilk ignemi vuruldum hem heyecan hem korku yaşıyorum. Hepinizden dua bekliyorum. Bi de bu süreçte neler tavsiye edersiniz

itiraf ediyorummm:) eşimin benden sonra işe gitmesini ben hazırlanırken döne döne yatmasını çokkk kıskanıyorum:)
oyy Kıyamam yapack bisey yok . Esimde bna gübüü nolur bugun ise sen git bnde ev isi ve yemk yaparim diyo

RABBİM TÜM ANNELERE SABIR VER
CNMM İNŞALLAH POZİTİF SONUCU ALIRSIN YAŞIN KAÇ ?

Ins ilclari fayda eder cnm yaa .yazik melek o

Günaydın kızlar
-Lisaaa- canım 25 duanı 14 ihlas ve fatiha okudum.kabul olur inşallah duaların
sağol canım ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bizi hem bu dünya da hem öbür dünya da kurtaracak evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

Hosgeldin cnm. Pcolu oldugunu bile bile keske uzun sure korunmasaydiniz cnm cunku cidden zorluyor cocuk sahibi olmayi. Tedavin hayirli olsun Allah yardimcin olsun .bu surecte elinden geldiği kadar rahat olmaya calis günlük yasamina devam .transferden sonra biraz daha dikkatli olursun cnm her konuda.

Kizlar dün aksam kombi bakimi yaptirdik gelen adamlar legen istedi bende yagli suya oturmak icin aldigim legeni verdim o an biraz heyecan yaptim esim çabuk çabuk diyince onu verdim yaa

Çok teşekkür ederim canım aslında haklısın ama ben zaten ilk günden çocuk istiyordum eşim ilk başta istemiyordu o yüzden. İyi dileklerin için teşekkürler inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin

ya bende hemen alayım onu eşime. marka falan var mı kızlar...

Çok teşekkür ederim canım aslında haklısın ama ben zaten ilk günden çocuk istiyordum eşim ilk başta istemiyordu o yüzden. İyi dileklerin için teşekkürler inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Canim bende pcoluyum ve bekarken hep kintrole gidiyordum.evkenmeden once cocuk meselesini hic ki usmadik ve direk korunmaya basladi esim. Bende bak hayatim benim problemim var cocuk sahibi olmaniz zor olabilir dedim .o siralar ev tasiyacaktik korunduk sonra baktim ikna olmuyor en iyisi dr a gideyim belki anlar dedim. Dr hep cocugun olur 1 sene bekle dedi ama zor olabilir dedi .bende esime anlattim korunmyi biraktik 1 senelik evliyim 3 ay falan korunduk yani. Ona bile bazen pisman oluyorum simdi hala uğraşinca..... kismetten otesi yok cnm

Aynen ben de pişmanım. Canım senin yasin kaç tedavi oluyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…