Femerada iyi ilacmis cnm demek o yuzden sende direk tup bebege gecti. Cnm tup bebekle olur yuksek ihtimalle.en kolay tutan grup pcolu hastalar. Esin test yaptirdimi hic belki onda vardir sorunAz kalmış inşallah pozitif olur zaten yasin da küçük ben de 6 ay femara ve ovitrelle kullandım. Aslında doktorum tedaviye iyi cvp verdiğimi söylüyordu yumurtalarim istenilen büyüklükte oluyordu rahim duvarı kalınlığı yine öyle ama olmayınca olmuyor nasip bende ise yaramadı inşallah sende olur
Bişi olmaz kiz ben camasir asiyorum ev tasidim camasir yikadim ooo daha neler neler sonra camasir suyuyla yikiyorum kuruluyorum misss .. bulasik yikamiyormuyuz oda onun gibi yika kullanya camasir suyu kacarsa pitisima ya gözü kor olursa azcik kenarda dursun kaynar suda bekleteyimde
Bizim haftasonu balikİNŞALLAH CNM İNŞ RABBİM EMEKLERİMİ DUALARIMI KABUL EDER HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA SALİH VE SALİHA EVLATLAR VERİR ONLARDAN HİÇ BAHSEMİYORUM CNM BEN CİDDİ ANLAMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM HAFTADA KAÇGÜN SEBZE KAÇGÜN BALIK ONLAR BİLE BELLİ BENM:)
Tamam cnm zaten artik calismalar bitti tatildeyimBişi olmaz kiz ben camasir asiyorum ev tasidim camasir yikadim ooo daha neler neler sonra camasir suyuyla yikiyorum kuruluyorum misss .. bulasik yikamiyormuyuz oda onun gibi yika kullan
Pcolularin yumurtalari her zaman daha cok oluyor aslinda iyi bir tedaviyle esde sorun yoksa onlarin tedavisi hemen yanit veriyor .Allah iyi doktorlarla karsilastirsinFemerada iyi ilacmis cnm demek o yuzden sende direk tup bebege gecti. Cnm tup bebekle olur yuksek ihtimalle.en kolay tutan grup pcolu hastalar. Esin test yaptirdimi hic belki onda vardir sorun
Aynen beklemedeyizTamam cnm zaten artik calismalar bitti tatildeyim
Gercekten oyle cnm ama iyi dr iyi ilac sikinti iste . Banada seytan gel test yapalim senle diyor bende olmaz daha 5 gun var diyorum iyi demismiyimPcolularin yumurtalari her zaman daha cok oluyor aslinda iyi bir tedaviyle esde sorun yoksa onlarin tedavisi hemen yanit veriyor .Allah iyi doktorlarla karsilastirsin
İNOFOLİC İNOZİTOL İÇEREN Bİ VİTAMİN BİRDE İÇİNDE GÜNLÜK ALINMASI GEREKEN FOLİC ASİT VARsemoş bide açıklayıver kuzum ya bunları .inofolici cok duyuyorum ne işe yarıyor.
Et yeme ot yeBizim haftasonu balikgenelde et turu oluyor :/ et obur koca
Sagdakinin gunahi neydi onu niye sisirmediAynen beklemedeyizsema bu dostinex goguslerde hassasiyete sebep olur mu sen bilirsin sol gögsüs cok aciyor ve sismis belli
BENDEDE FOREVER VAR ZATEN CNM AMERİKAN BESİN DESTEĞİ FİRMASI KIZ BEN ECZA DEPOSU GİBİYİM:)Semacim ben ari poleni kapsulu bulamadim amabirde merkezde soracagim ins bulurum. Demin dedigim ark bu polen kapsulle hamile kaldi o forever diye bi marka kullanmis cnm bulursun kesin istanbulda ondan al cnm
Unutmayayim diger ay isteyeyim doktordan yani sorayim oyle kullanayim .. cok.duydum cunku bunuİNOFOLİC İNOZİTOL İÇEREN Bİ VİTAMİN BİRDE İÇİNDE GÜNLÜK ALINMASI GEREKEN FOLİC ASİT VAR
İNOZİTOL B8 VİTAMİN TÜREVİ VUCUTTA İNSÜLİN METOBOLİZMASINI DENGELEYEREK YUMURTALARIN DAHA KALİTELİ GELİŞMESİNİ SAĞLYOR.VE VUCUTTA ÖSTROJENİN DENGELİ SANILIMINA YARDIMCI OLUYOR CNM
İkisi şiş sol aciyorSagdakinin gunahi neydi onu niye sisirmedi
Bende dun yaptim brokoliyiEt yeme ot yebizdede öyle ya sebze az pisiyor bende karnibahar brokoli ve ciger takviyesi yapiyorum et yememek icin
Dr yazmıyor cnm kendin alacaksin :)Unutmayayim diger ay isteyeyim doktordan yani sorayim oyle kullanayim .. cok.duydum cunku bunu
Hayit otu hapinada iyi diyorlarBENDEDE FOREVER VAR ZATEN CNM AMERİKAN BESİN DESTEĞİ FİRMASI KIZ BEN ECZA DEPOSU GİBİYİM:)
CNM SANA İĞNE VERMEMESİ NORMAL PCO OLDUĞUN İÇİN OHSS OLMA İHTİMALİN ÇOK YÜKSEK ALLAH KORUSUN.İĞNE VERİLDİMİ SANA ÇOK SIK KONTROL YAPILMASI GEREKAmin cnim yaa .bende cok korkuyorum pcolularda daha cok risk varbenimki kesin kabul etmez bana igne bile vermiyor adam. Ama dicem yinede cnm ne paralr gidiyor ben raziyim gelsinde bebegim
Yalnis oldu sorayim oyle alayim diyecektimDr yazmıyor cnm kendin alacaksin :)
Ohss ne ?CNM SANA İĞNE VERMEMESİ NORMAL PCO OLDUĞUN İÇİN OHSS OLMA İHTİMALİN ÇOK YÜKSEK ALLAH KORUSUN.İĞNE VERİLDİMİ SANA ÇOK SIK KONTROL YAPILMASI GEREK
Hahahaha enbazindan biri hassas degilİkisi şiş sol aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?