Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

pinkçim sana bişi sölemek isstiyorum tatlım senin şimdi doktorun inatla aynı ilaca devam ediyoya buay ki inşallah gebe kalacaksın ama olduki olmadı doktoruna söleyip fameraya mı geçsen ben burda kaç kişiden duydum ya pco lu olup famerayla gebe kalanlar biliyosun @Enyalios ta famera ile gebe kaldı.

Canim bende oyle dusunuyorum ve bu sefer esimle gidiecegim gorusmeye serephinede fayda ediyir aslinda ama daha etkili ilaclar varken neden siradan ilac veriyor herseyi agirdan alıyor sanki. Femara kullanmak istedigimi soyleyecegim cnm. Pcolu arkadssim dun düşük yapti yaa kendiliginden gebe kalmisti eline düşmüş bacaklarini gormus kesenin icinde

famera nedir? ayy çok cahilim yaa

OFFFF YAPMAAA: ÇOK KÖTÜYA ALLAH SABIR VERSİN FAMERA PAHALI Bİ İLAÇ MEME KANSERİNDE TEDAVİ AMAÇLA KULLANIYORLAR OYÜZDEN SANIRIM 2.PLANA ATIYOLAR BEN DOKTORUMA SORMUŞTUM. 2-3 DENEME KLOMENLE SONRA FAMERA DENİYOLARMIŞ

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25 okundu
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 26
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 9 kumbara
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 26
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 26
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 26
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 25 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 25 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 26
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 26
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 25

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 106
Eksik: 207

Kumbara: 39

Canim o kadar zahmete giriyorsun, insallah Rabbim bu zahmetlerini karsiliksiz birakmasin. Ek olarak saglikli beslenmeye de dikkat et. Bol yesillik tüketin, ispanak, brokkoli gibi...

Canim aramiza hosgeldin... Insallah tez vakitte bebegine kavusursun.

Kizlar dün aksam kombi bakimi yaptirdik gelen adamlar legen istedi bende yagli suya oturmak icin aldigim legeni verdim o an biraz heyecan yaptim esim çabuk çabuk diyince onu verdim yaa
Cok kullanisli legen

Amin cnim yaa .bende cok korkuyorum pcolularda daha cok risk var benimki kesin kabul etmez bana igne bile vermiyor adam. Ama dicem yinede cnm ne paralr gidiyor ben raziyim gelsinde bebegim

semoş bide açıklayıver kuzum ya bunları .inofolici cok duyuyorum ne işe yarıyor.

bida ona oturamam galiba

DEĞİŞİK TÜRLERİ YOK CNM TEK BİTANE
Semacim ben ari poleni kapsulu bulamadim ama birde merkezde soracagim ins bulurum. Demin dedigim ark bu polen kapsulle hamile kaldi o forever diye bi marka kullanmis cnm bulursun kesin istanbulda ondan al cnm

24 yasindayim cnm. 2. Tedavim serephone kullandim catlatma ignesi vermiyor dr iki seferdir. Adetime 5gun kaldi bekliyorum cnm iste.
Az kalmış inşallah pozitif olur zaten yasin da küçük ben de 6 ay femara ve ovitrelle kullandım. Aslında doktorum tedaviye iyi cvp verdiğimi söylüyordu yumurtalarim istenilen büyüklükte oluyordu rahim duvarı kalınlığı yine öyle ama olmayınca olmuyor nasip bende ise yaramadı inşallah sende olur

İNŞALLAH CNM İNŞ RABBİM EMEKLERİMİ DUALARIMI KABUL EDER HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA SALİH VE SALİHA EVLATLAR VERİR ONLARDAN HİÇ BAHSEMİYORUM CNM BEN CİDDİ ANLAMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM HAFTADA KAÇGÜN SEBZE KAÇGÜN BALIK ONLAR BİLE BELLİ BENM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…