- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
Ben simdilik pekmeze yatiriyorum esimiproxeed plus cnm adı
proxeed plus cnm adı
Canim bende oyle dusunuyorum ve bu sefer esimle gidiecegim gorusmeye serephinede fayda ediyir aslinda ama daha etkili ilaclar varken neden siradan ilac veriyor herseyi agirdan alıyor sanki. Femara kullanmak istedigimi soyleyecegim cnm. Pcolu arkadssim dun düşük yapti yaa kendiliginden gebe kalmisti eline düşmüş bacaklarini gormus kesenin icindepinkçim sana bişi sölemek isstiyorum tatlım senin şimdi doktorun inatla aynı ilaca devam ediyoya buay ki inşallah gebe kalacaksın ama olduki olmadı doktoruna söleyip fameraya mı geçsen ben burda kaç kişiden duydum ya pco lu olup famerayla gebe kalanlar biliyosun @Enyalios ta famera ile gebe kaldı.
VİTAMİNCNM KENDİNDE ALABİLİRSİN Bİ YAN ETKİSİ YOKKİ TAM TERSİNE ÇOK ENERJİK OLDU EŞİM HER AÇIDANBen simdilik pekmeze yatiriyorum esimiadet olursam urolijiye gidecegiz cnm bu ilaci isticem yazmazsa kendim alirim
pinkçim sana bişi sölemek isstiyorum tatlım senin şimdi doktorun inatla aynı ilaca devam ediyoya buay ki inşallah gebe kalacaksın ama olduki olmadı doktoruna söleyip fameraya mı geçsen ben burda kaç kişiden duydum ya pco lu olup famerayla gebe kalanlar biliyosun @Enyalios ta famera ile gebe kaldı.
OFFFF YAPMAAACanim bende oyle dusunuyorum ve bu sefer esimle gidiecegim gorusmeye serephinede fayda ediyir aslinda ama daha etkili ilaclar varken neden siradan ilac veriyor herseyi agirdan alıyor sanki. Femara kullanmak istedigimi soyleyecegim cnm. Pcolu arkadssim dun düşük yapti yaa kendiliginden gebe kalmisti eline düşmüş bacaklarini gormus kesenin icinde
VİTAMİNCNM KENDİNDE ALABİLİRSİN Bİ YAN ETKİSİ YOKKİ TAM TERSİNE ÇOK ENERJİK OLDU EŞİM HER AÇIDAN
Canim o kadar zahmete giriyorsun, insallah Rabbim bu zahmetlerini karsiliksiz birakmasin. Ek olarak saglikli beslenmeye de dikkat et. Bol yesillik tüketin, ispanak, brokkoli gibi...AYNEN CNM YA BENDE OCAK TA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM OZAMANA KADAR KENDİMİ VİTAMİNLERE VERDİM:) BAK YAZAYIM SANA
MULTİVİTAMİN KULLANDIM BİTTİ O KENDİM İÇİN.
İNOFOLİC İÇİYORUM SABAHLARI AÇ KARINLA.KAHVALTIDAN SONRA KOENZİM İÇİYORUM.
ÖNÜMÜZDEKİ AY BUNLARA EK OLARAK EVDE VARDI HATTA PİNK BAHSEDİYODU ARI POLENİ KAPSÜLÜ ONUDA KULLANACAĞIM.
EŞİMDE PROXEED PLUS EVİCAP MACA KAPSÜLÜ KULLANIYOR BEN ÖNCESİNDE BİÇOK ŞEY DAHA VERDİM ONA AMA DEĞERLER DÜZELMEYE BAŞLAYINCA AZALTTIM ŞİMDİ SADECE BUNLAR:)
Canim aramiza hosgeldin... Insallah tez vakitte bebegine kavusursun.Herkese merhaba kısaca kendimden bahsedeyim. Bi buçuk yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama pcoslu olduğum için olmuyor. 6 ay yumurta takibi yaptırdım sonuç negatif. Bu ay tüp bebege basladik. Dün ilk ignemi vuruldum hem heyecan hem korku yaşıyorum. Hepinizden dua bekliyorum. Bi de bu süreçte neler tavsiye edersiniz
Cok kullanisli legenKizlar dün aksam kombi bakimi yaptirdik gelen adamlar legen istedibende yagli suya oturmak icin aldigim legeni verdim o an biraz heyecan yaptim esim çabuk çabuk diyince onu verdim yaa
Amin cnim yaa .bende cok korkuyorum pcolularda daha cok risk varOFFFF YAPMAAA: ÇOK KÖTÜYA ALLAH SABIR VERSİN FAMERA PAHALI Bİ İLAÇ MEME KANSERİNDE TEDAVİ AMAÇLA KULLANIYORLAR OYÜZDEN SANIRIM 2.PLANA ATIYOLAR BEN DOKTORUMA SORMUŞTUM. 2-3 DENEME KLOMENLE SONRA FAMERA DENİYOLARMIŞ
DEĞİŞİK TÜRLERİ YOK CNM TEK BİTANEbu ilacın değişik türlerı oluyomus galiba kk da okurken böyle birşey yazıyordu.
Aslinda meme kanseri ilaci ama yapilan arastirmalarda yumurtalari uyarip buyttugu farkedilince kisirlik tedavisindede tercih sebebi olmus cnmfamera nedir? ayy çok cahilim yaa
AYNEN CNM YA BENDE OCAK TA TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM OZAMANA KADAR KENDİMİ VİTAMİNLERE VERDİM:) BAK YAZAYIM SANA
MULTİVİTAMİN KULLANDIM BİTTİ O KENDİM İÇİN.
İNOFOLİC İÇİYORUM SABAHLARI AÇ KARINLA.KAHVALTIDAN SONRA KOENZİM İÇİYORUM.
ÖNÜMÜZDEKİ AY BUNLARA EK OLARAK EVDE VARDI HATTA PİNK BAHSEDİYODU ARI POLENİ KAPSÜLÜ ONUDA KULLANACAĞIM.
EŞİMDE PROXEED PLUS EVİCAP MACA KAPSÜLÜ KULLANIYOR BEN ÖNCESİNDE BİÇOK ŞEY DAHA VERDİM ONA AMA DEĞERLER DÜZELMEYE BAŞLAYINCA AZALTTIM ŞİMDİ SADECE BUNLAR:)
313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 25 okundu
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 26
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 9 kumbara
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 26
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 26
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 26
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> mazeretli
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 25 okundu
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 25 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 26
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 26
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 25
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 106
Eksik: 207
Kumbara: 39
Canim o kadar zahmete giriyorsun, insallah Rabbim bu zahmetlerini karsiliksiz birakmasin. Ek olarak saglikli beslenmeye de dikkat et. Bol yesillik tüketin, ispanak, brokkoli gibi...
Canim aramiza hosgeldin... Insallah tez vakitte bebegine kavusursun.
Cok kullanisli legen
Inofolic harika bir ilac cnm sende al kullan yan etkisi yada zarari yok yumurta kalitesini artiriyorsemoş bide açıklayıver kuzum ya bunları .inofolici cok duyuyorum ne işe yarıyor.
Semacim ben ari poleni kapsulu bulamadim amaDEĞİŞİK TÜRLERİ YOK CNM TEK BİTANE
Adam icine cis yapmadi ya yika camasir suyuyla kurula kullan ne olacakbida ona oturamam galiba
Az kalmış inşallah pozitif olur zaten yasin da küçük ben de 6 ay femara ve ovitrelle kullandım. Aslında doktorum tedaviye iyi cvp verdiğimi söylüyordu yumurtalarim istenilen büyüklükte oluyordu rahim duvarı kalınlığı yine öyle ama olmayınca olmuyor nasip bende ise yaramadı inşallah sende olur24 yasindayim cnm. 2. Tedavim serephone kullandim catlatma ignesi vermiyor dr iki seferdir. Adetime 5gun kaldi bekliyorum cnm iste.
313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
Canim o kadar zahmete giriyorsun, insallah Rabbim bu zahmetlerini karsiliksiz birakmasin. Ek olarak saglikli beslenmeye de dikkat et. Bol yesillik tüketin, ispanak, brokkoli gibi...
Cok kullanisli legen
İNŞALLAH CNM İNŞ RABBİM EMEKLERİMİ DUALARIMI KABUL EDER HEPİMİZE EN KISA ZAMANDA SALİH VE SALİHA EVLATLAR VERİR ONLARDAN HİÇ BAHSEMİYORUM CNM BEN CİDDİ ANLAMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM HAFTADA KAÇGÜN SEBZE KAÇGÜN BALIK ONLAR BİLE BELLİ BENM:)313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
Cok kullanisli legen
Adam icine cis yapmadi ya yika camasir suyuyla kurula kullan ne olacakbirde o kucuk legenden iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?