İnsallah vesoncugum. Seninde kontrole az kalmisSalı inşallah desenize sıra ile test yapacaksınız hadi Hayırlısı inşallah birkaç hamile çıkar aranızdan
Yine depolamışsın dolaba stok :) inşallah gerek kalmaz50 ovulasyon ve 16 gebelik testi satin aldim, kullanmak nasip olmadan hamile kalirim insallah
doktor açısından öle ama cnm burada çok kalabalıkGunaydin arkadaslarimm. En iyi drlar hep ist da ist yasayanlar cokk sansli . Allah hepimizi iyi drlarla karsilastirsin aminnn
Evet ama sonucta bir duzen gidiyor.ist da yasamk zr diye en son tercihimizdidoktor açısından öle ama cnm burada çok kalabalık
eneeee olsunn oda fazladan uyumuş olduu:):):Evet ama sonucta bir duzen gidiyor.ist da yasamk zr diye en son tercihimizdibu arada gunaydin cnm ben iyiyim esim benim yuzumden ise gec kaldi 6.45te alarm caldi esimde bana sarildi zaten kalkasim yoktu kapattim geri yattim ohhh gozumu bi actim 7.45 5 dk uyucam diye 1 saat uyumusum
Bende oyle dedim.hayatm sen uyy diye kalkmadim dedimeneeee olsunn oda fazladan uyumuş olduu:):):
allahımmmmm yaaaa kopardın beni burda hay allahım kendi kendie başına ne işler açıyo bide sonra korkuyo e eee köpürünce noluyo peki hamileysenmi köpürüo karbonatla gebelik testide vardı onuda ben yapmıştımmmBide gece cok sikistim uyandirdi pisss. Neyse gideyimde yapayim dedim idrarimin rengine bakacaktim benim test kabim var wc dolabinda ona yaptim cisimi ohhh sonra sen seytan gel beni durtcamasir suyu testi var daha öncede yapmistim .idrarrin uzerine dokuyosun kopuruyo döktüm biraz anammm kopurdu tasti kabi aldim dokecektim sallanimca bida kopurdu o camasir suyu kokusu icime gozlerime doldu gözlerim yaniyo boğulacak gibi oldum aha durduk gere gecenin 4unde zehirledin kendini pink dedim balkona çıktım biraz soluklandim. Gece ölürüm düşüncesi gelmezmi
mecbur yatcam napiyim yattim belki olurim diye esime sarildim optum falan. Keske mektup yazsaydim amasir suyundan zehirlendim falan diye olursem durduk yere nolduda oldu demezler diye fikirler gelip duruyosonra uyumusum
Ay resmen gece gece seytan durttu git cisini yap yatsana yok ille basina is cikarcakallahımmmmm yaaaa kopardın beni burda hay allahım kendi kendie başına ne işler açıyo bide sonra korkuyo e eee köpürünce noluyo peki hamileysenmi köpürüo karbonatla gebelik testide vardı onuda ben yapmıştımmm
ahahahahhhahhahahhh ayyy kübüm sen insanı öldürürsün yaaaa ne güldüm burdavarya en komiğide ölcem düşüncesiyle eşinle vedalaşıp öpmen ve mektup yazman istemen ayyyyyyy kıyaamam yaa nasıl korkmuşş deli kızzz sabah sabah varya kopardın anlattınmı bunları eşineAy resmen gece gece seytan durttu git cisini yap yatsana yok ille basina is cikarcakbira kopugu gibi olup tasinca hamileymisim yani hamileyim sonucta boyle ciktiya hem inanmiyorum hemde bebegim zarar gördü diye üzülüyorum karbinatida yaptim ona gorede her ay hamile cikiodum ama sonuc ortada
ahahahahhhahhahahhh ayyy kübüm sen insanı öldürürsün yaaaa ne güldüm burdavarya en komiğide ölcem düşüncesiyle eşinle vedalaşıp öpmen ve mektup yazman istemen ayyyyyyy kıyaamam yaa nasıl korkmuşş deli kızzz sabah sabah varya kopardın anlattınmı bunları eşine
Internettende baktim zehirlenme belirtilerine kalp ritmi degisir mide bulantisi falan gibi seyler yaziyo koydum elime sol mememe kalp atisimi dinledim 1 saat falan gecti heralde daha olmem diyip uykuya odaklandimahahahahhhahhahahhh ayyy kübüm sen insanı öldürürsün yaaaa ne güldüm burdavarya en komiğide ölcem düşüncesiyle eşinle vedalaşıp öpmen ve mektup yazman istemen ayyyyyyy kıyaamam yaa nasıl korkmuşş deli kızzz sabah sabah varya kopardın anlattınmı bunları eşine
canım teşekkür ederim ağzına sağlık Allah kabul etsin Rabbim sana da güzel güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah-Lisaaa- gizem arkadaşım için 30 tane okudum cnm
ahahahahhaha:) ay varya beni çok güldürdün allahta en kısa zamanda seni güldürsün.ben eşimden gizli gebelik testi yapıyodum görünce testi kızıyor.yinemi yaptın hani yapmıcaktın söz vermiştin diyor :):)::) şeytann işteyok kiz anlatmadim zatenbgec kalimca firsat olmadi ama aksam anlatcam bide sarilip opunca uyandi ayaklarimda buz gibi nerden geliyosun askim dedi bende wc den dedim halbuki yalan balkonda ciger temizliyordum
aminnnn cnmm:)canım teşekkür ederim ağzına sağlık Allah kabul etsin Rabbim sana da güzel güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin cnim insalalh hepimiz gulerizahahahahhaha:) ay varya beni çok güldürdün allahta en kısa zamanda seni güldürsün.ben eşimden gizli gebelik testi yapıyodum görünce testi kızıyor.yinemi yaptın hani yapmıcaktın söz vermiştin diyor :):)::) şeytann işte
ahahhah karı koca komedi bunlar:):)::) akıllı koca ama doğru yapmış en pratik çözüm:):):Amin cnim insalalh hepimiz guleriz. Benimkide kiziyor ya bu olayi anlatincada kizar aferinn der bana aferin demesine sinir oluyorum . Ya cidden seytan durtuyor yani ozellikle bu konuda .bide yeni bakim yaptirdigimiz Kombi su akitiyor borunun birinden yogusma borusuymus ben yattim onceden beni cagriyo noldu dedim gel bi gel saat 12 he ben telefonun fenerini tuttum oda boruyu kurcaladi catlak vardi bana sakiz cignettirdi catlak yerine sakiz yapistirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?