Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

günaydın kızlar........
cnmm cvp yazamadım dün gece kusura bakma uyumuşum naptın değerlendirdinmi dün geceyi:)

yok cnm ya bugün inş..

kızlar takvime göre 2 gün önce yumurtlama günümdü ama dün akşam akıntım koyu geldi ve uzayan dedikleri cinsten vücut ısımı ölçtüm biraz yükselmiş benim anlamadığım dün yumurtlama olduysa bugün çalışma olsa da artık olmaz mı

ay benimde tüylerim diken diken oldu okurken

Bahçeci tup bebek merkezi Altunizade de yeni acmis daha once yoktu

Olur canim catladiktan sonra saniyorum 36-48 saatmiydi oyle bir sure var yani bugunu mutlaka degerlendir

E-brulim i gece uyku tutmamis aklina çamasir suyuyla test yapmak gelmis pink love da uyumus gece kalkmis yapmis ayyy psikolojik savas veriyoruz regl yaklastikca .. test ugruna ölüp gitcektin töbe töbe akilli ol kocani gec buldun erken yitirme normal eczaci amcalarin sattigi testi yap ohhh miss..

Çok etkilendim, allahım boşuna demiyoruz beterin beteri var diye. Sana binlerce kez şükürler olsun. Rabbim o bayana da evladını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.

ALLAH kabul etsin gülüm. Oleeeey çok sevindim canım şimdi bakarsın çoğul gebelik olur :) hadi hayırlısı... Rabbim nasip etsin inşallah.

Yɑ Rɑbbim;
bu mübɑrek cumɑ günün yüzü suyu hürmetine biz ɑciz kullɑrın ne derdi vɑrsɑ, ne sıkıntısı vɑrsɑ; dertlilere devɑ, hɑstɑlɑrɑ şifɑ, borçlu kullɑrınɑ edɑlɑr nɑsip et Yɑ Rɑbbim.
Biz kullɑrın duɑlɑrını kɑbul et… bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eyle sen hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
<Amİnn>
Hɑyırlı nurlu cumɑlɑr…

Günaydın hayırlı cumalar canlarım... Dua sayılarını akşama yazacağım, eksik kalırsa tamamlarım. Sanırım herkes 25-30 arası okusa yetiyor.

pink love cnm çok şükür iyiyim sizlerden güzel haberler bekliyorum ilk test yapacak aranızda Ebru sanırım hadi Hayırlısı sen nasılsın
Haftaya sırayla hamiş haberleri alırız inşallah :)

E-brulim canım 30 tane okudum Allah kabul etsin inşallah.
ALLAH kabul etsin canım.

Ben araştırıyorum Kübra hayata geçiriyor :))))

kızlar nıye bende öyle sunen akıntı olmuyor.
ben hiç anlamıyorum yumurtlama gününü falan...

Kızlarr aşılama yaptırdık tutmadı doktor eşimin morfolojisi %0 oldğu için direkt tüp bebenk yapalım ikinci aşılama gereksiz dedi siZce ne yapmalıyım bu morfoloji düzelirmi antioksidan kullanıyor keçiboynuzu kürüde yapıyoruz

evet cnm katılıyorum sana hersey vesile oluo
yok cnm ben kıbrıstayım , 2günlüğüne gidioruz sanrıım gitmişken su agrısız digital hsg'yide cektiricem

evet beslenme planıyla tupe gerek bile kalmıomus bazen
rabbim ne kısmet ederse artık

insallah bebişlerimiz gelirde hiç gerek kalmaz gerçektende tüm bunlara
maddi acıdan cok zorlanıyoruz ve en cokda psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…