Bir süre Meryem sûresine devam edebiliriz ama yok başka birşey yapalım derseniz ona da VarımKizlar duamiz 10 gün sürecek Allah'in izniyle, sonrasi icin ne düsündünüz? Aynisina devam mi edelim yoksa baska bir sey mi okuyalim?
Regl oldukızlar selam @HLYELA testi tekrar edicekti ne yaptı yazdı mı yeniden..sayfa 50 de bırakmıştım iki günde 100 olmuş valla okuyamam o kadarını
Ohooooo sen hani bu ay rahat olacaktın kafaya takmayacaktin falan filansakin ol dinleme kendini cnm.
Inşallah geç erken Bebeğin Sağlıcakla gelsinkızlar fikrinizi sorucam
gecen gunlerde testlere gore yumurtlamis olmam lazimdi, ama bugun yumurta aki kivaminda cektikce uzayan akintim oldu ve nolur nolmaz degerlendirelim dedik bugunu
ve iliski sirasinda cok agrim oldu , tedavi oluurken yumurtalar olustugunda oluyordu bu agrim , acaba bugunmu yumurtluyorum diye dusunerek bugunu degerlendirdik, eger bugunse ve tutarsa gec dollenme olucak cunku bugun adetimin 23.gunu
kismet hayirlisi herseyin
hadi yaa kıyamamRegl oldu
amin canım saol hepimizin insallahInşallah geç erken Bebeğin Sağlıcakla gelsin
hadi yaa kıyamamBi dahakine tutar inşallah
TEKRAR OVULASYON TESTİ YAPTIN MI CNM BUGUNkızlar fikrinizi sorucam
gecen gunlerde testlere gore yumurtlamis olmam lazimdi, ama bugun yumurta aki kivaminda cektikce uzayan akintim oldu ve nolur nolmaz degerlendirelim dedik bugunu
ve iliski sirasinda cok agrim oldu , tedavi oluurken yumurtalar olustugunda oluyordu bu agrim , acaba bugunmu yumurtluyorum diye dusunerek bugunu degerlendirdik, eger bugunse ve tutarsa gec dollenme olucak cunku bugun adetimin 23.gunu
kismet hayirlisi herseyin
Merhaba canim. Bende asilamamdan önce klomen kullandim, tutmayinca reglden sonra hic ara vermeden doktorumun da onayiyla devam ettim. Sen yinede doktora danis istersen. Ben günde 1 adet klomen aliyordum, dozaja da bagli olabilir belki?merhaba arkadaşlar ben de eylülde klomen kullanıp çat iğnesi olmuştum regl oldum bu ay da tekrar dr.a gitmedim yani hemen ertesi ay yeniden klomen veriyor mu dr.yoksa bir ay ara mı veriyor? keşke gitseydim diyorum .
merhaba sizin bebişler aşılama mı ile oldu?maaşallah onlarahadi yaa kıyamamBi dahakine tutar inşallah
Nasipten ötesi yok canim... Bu ay her seyi kafandan at, biraz rahatlamaya calis. Ondan sonra ki ay da tekrar tedaviye baslarsin... Önemli olan saglicakla evlatlarimiza kavusmamiz, tek olmus cift olmus hic farketmez eli ayagi düzgün ve saglikli olsunlar yeter ki.ben günde 2 içtim çat iğnesi de oldum olmadı tek bi yum.oluştu 18-20 cm ken iğne yaptı dr.kısmet değilmiş.ben kaçırdım bu ayı.çünkü adetin 3.günü içiliyr ya benim adetim bitti artık.bu ay öyle tedavisiz mi denesem yoksa bi dahaki aya tedavi mi olsam tekrar bilemedim şimdi.bekleyeyim diyorum belki ikiz üçüz olma şansı yakalarım diyorum ama klomenle olacak gibi değil
TEKRAR OVULASYON TESTİ YAPTIN MI CNM BUGUN
KOY BAKALIM CNMaz once yaptim ama tam anlamadim ya resim koyucam bi bakarsiniz
doğru söylüyorsun canım . sağlıkla gelsin yavrularımızNasipten ötesi yok canim... Bu ay her seyi kafandan at, biraz rahatlamaya calis. Ondan sonra ki ay da tekrar tedaviye baslarsin... Önemli olan saglicakla evlatlarimiza kavusmamiz, tek olmus cift olmus hic farketmez eli ayagi düzgün ve saglikli olsunlar yeter ki.
yok canım doğal yolla oldu sadece yumurta oluşumu için klomen değil iğne kullandımmerhaba sizin bebişler aşılama mı ile oldu?maaşallah onlara
merhaba arkadaşlar ben de eylülde klomen kullanıp çat iğnesi olmuştum regl oldum bu ay da tekrar dr.a gitmedim yani hemen ertesi ay yeniden klomen veriyor mu dr.yoksa bir ay ara mı veriyor? keşke gitseydim diyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?