evet resimlerim silindi malesef yoksa atardım resmini yumurta buyuklugunde yuvarlak boyle içinde minnacık bir vav seklınde biraz daha buyuk olunca hemen suya koyun cınsıyetını bıle gorursunuz dıyorlar hattaCnm ben de bir kez düşürdüm wc de lap diye elime geldi böyle yumurta gibi ama biraz daha büyükçeydi benek onun içinde miydi????
Sagol canımmm .. Rabbım topiğimizi bebek seslerıyle senlendırsın hepimize bebişleri yollasınyasadiklarina cok uzuldum arkadasim , dilerim allah sana bi daha boyle seyler yasatmasin, saglikla kucagina alirsin yavrunu dilerim
Sabah erken saatlerde spermler daha canlı ve hızlı oluyormuş erkeklerde daha istekli
amin canım insallah ya :)Sagol canımmm .. Rabbım topiğimizi bebek seslerıyle senlendırsın hepimize bebişleri yollasın
Evet catlatma iğnesinden sonraKız. O nasıl Dr saatine kadar söylüyor çatlatma iğnesinden sonramı ???
Cnm bakınca içinde bebeği göremiyordum ben içini açıp karıştırmak da istemedim et parçası gibiydi daha çok yumurta şeklinde poşete koydum eşim gitti gömdüE
evet resimlerim silindi malesef yoksa atardım resmini yumurta buyuklugunde yuvarlak boyle içinde minnacık bir vav seklınde biraz daha buyuk olunca hemen suya koyun cınsıyetını bıle gorursunuz dıyorlar hatta
Ha o zaman normal cnm benim Dr da saat vermişti ben sandım normal zamanda:)Evet catlatma iğnesinden sonraiyidir doktorum sagolsun :)
Cnm bakınca içinde bebeği göremiyordum ben içini açıp karıştırmak da istemedim et parçası gibiydi daha çok yumurta şeklinde poşete koydum eşim gitti gömdü
bir kez yeterli cnm zaten milyonlarca sperm giriyor içeri ama beceriksizler biri gidip de yumurtayı dölleyemiyor:)ya kızlar bisi sorcam , hani 1 gun ara ile iliski diolar ya , iliski olan gunde 1 keremi iliski olmali yoksa bi kac kezmi? biz bi kere yapioruz ondanmi tutmuo acaba
KIZLAR BAKIN BU BENİM KİYASAL GEBELİĞİM DEĞERİM 33 TÜ SORNA 11 E DÜŞTÜ NORMALDE KİMYASAL GEBELİKTE EMBRİYO OLUŞMAZ DİOLAR AMA BENCE ALAKASI YOK BEN RESMEN EMBRİYO DÜŞÜRDÜĞÜM ADETİM 8GÜN GECİKTİ 9.GÜNDE EMBRİYO DÜŞTÜ
ayyy wvet canım ya bi an once dolleseler soyle kaliteli kalitelide rahatlasak kavussak yavrumuza :)B
bir kez yeterli cnm zaten milyonlarca sperm giriyor içeri ama beceriksizler biri gidip de yumurtayı dölleyemiyor:)
OZAMAN Bİ CAM TABAĞIN İÇİNE KOYUP MERMERİN ÜZERİNE KOYMUŞTUM KREM RENGİ GÖZÜKEN PARÇA RESMİ VARDI TELİMDE SİZ ANLATINCA BENDE KOYIYIM DEDİMaaa sakliomusun canım yoksa o zaman mi cektiniz rsmini , gercektende embriyo gibi
(((
Kız bardakta suyu dusun seffaf suyun içinde et parcası kadar buyuk degıldı kı minnacık ayak tırnagının kesilmişi kadar bişiCnm bakınca içinde bebeği göremiyordum ben içini açıp karıştırmak da istemedim et parçası gibiydi daha çok yumurta şeklinde poşete koydum eşim gitti gömdü
anladim canımOZAMAN Bİ CAM TABAĞIN İÇİNE KOYUP MERMERİN ÜZERİNE KOYMUŞTUM KREM RENGİ GÖZÜKEN PARÇA RESMİ VARDI TELİMDE SİZ ANLATINCA BENDE KOYIYIM DEDİM
Bu ne cnm pek anlaşılmıyor.KIZLAR BAKIN BU BENİM KİYASAL GEBELİĞİM DEĞERİM 33 TÜ SORNA 11 E DÜŞTÜ NORMALDE KİMYASAL GEBELİKTE EMBRİYO OLUŞMAZ DİOLAR AMA BENCE ALAKASI YOK BEN RESMEN EMBRİYO DÜŞÜRDÜĞÜM ADETİM 8GÜN GECİKTİ 9.GÜNDE EMBRİYO DÜŞTÜ
Âminayy canım ya tuylerim kalkti valla, canım benim ya cok uzuldum allah bidaha yasatmasin sana ve kimseye oyle biseyi
CNM DİKKATLİ BAK ORTADA KREM RENGİ GÖZÜKEN PARÇAYA KAFASI AYAK KISMI BİLE BELLİBu ne cnm pek anlaşılmıyor.
Cnm kimyasal gebelikte embriyo oluşuyor ama rahme tutunamadan adet kanaması ile beraber atılıyor.bu Yüzden regl gecikiyor.birçok kadın aslında bunu yaşıyormuş ama basit bir adet gecikmesi sanıyorlar.erken kan testi ile Anlaşılıyor ama hcg çok yükselemeden tekrar sıfırlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?