Benimki neydi o zaman yumurtadan büyük birşeydi kırmızı kanlı et parçası ben sandım bu kese sanırım parçalanmadan düşürdüm bebek de onun içindedir diye aklımdan geçti neyse Rabbim bir daha yaşatmasınKız bardakta suyu dusun seffaf suyun içinde et parcası kadar buyuk degıldı kı minnacık ayak tırnagının kesilmişi kadar bişiamniyosentez sıvısınıda gördüm içinde duruyordu
Ay evet embriyoya benziyor benimki çok farklıydı ama kimyasal değildi biz kalp atışlarına kadar duyduk sonra düştü yumurta büyüklüğünde et parçası kanlı idiCNM DİKKATLİ BAK ORTADA KREM RENGİ GÖZÜKEN PARÇAYA KAFASI AYAK KISMI BİLE BELLİ
boş gebelik nasıl oluyor canım ya...inşallah bir daha olmaz...geçmiş olsun..Hiç hatırlamıyorum zaten o zamanlar Herşeyden bihaberdim.alpi nin dediği gibi hiçbirşey bilmiyordum herşey şu boş gebelikten sonra oldu herşeyi araştırdıkça araştırdım stres üstüne stres sanki bilince ne oluyorsa bilmeden daha kolay
O NORMAL DÜŞÜK CNMAy evet embriyoya benziyor benimki çok farklıydı ama kimyasal değildi biz kalp atışlarına kadar duyduk sonra düştü yumurta büyüklüğünde et parçası kanlı idi
CNM BENİM İLKİ KÜRTAJDI ONUN KALP ATIŞLARI VARDI BEN ONU KENDİM DÜŞÜREMEDİM ALDILARKizlar Rabbim bir daha yasatmasin, cok duygulandim yazdiklarinizi okuyunca
Siz o parcalari nasil gördünüz? Bende düsük yaptim ama hic bir sey görmedim, normal adet olmusum gibiydi her sey?
CNmboş gebelikte kese var ama için de embriyo yok zaten kalp atışı da olmuyor hcg artıyor ama yeterli değil üstteki boş gebelik alttaki sağlıklıboş gebelik nasıl oluyor canım ya...inşallah bir daha olmaz...geçmiş olsun..
Benim felaket bir agrım oldu kanamam basladı parca parca dustu ama onlar kan parcasıydı sonra böyle seffat su dolu birsey. Dustu peceteye koyup inceledim ki dusen sey bebegımmısKizlar Rabbim bir daha yasatmasin, cok duygulandim yazdiklarinizi okuyunca
Siz o parcalari nasil gördünüz? Bende düsük yaptim ama hic bir sey görmedim, normal adet olmusum gibiydi her sey?
SAĞDAKİ GİBİ SAĞLIKLI GEBELİKLERİMİZ OLSUNN İNŞA EN KISA ZAMANDACNmboş gebelikte kese var ama için de embriyo yok zaten kalp atışı da olmuyor hcg artıyor ama yeterli değil üstteki boş gebelik alttaki sağlıklı
Evet cnm biri kendiliğinden öyle düştü ama boş gebelik uğraştırdı biraz önce bir kısmı düştü kalanı kürtajla aldılar neyseki çok ağrım olmadı her ikisinde deO NORMAL DÜŞÜK CNMBENİM NORMAL DÜŞÜKTE KÜRTAJLA ALDILAR ONU GÖREMEDİM TABİ ODAHA BÜYÜK OLUR SEN YİNE KENDİN DÜŞÜREBİLMİSSİN BEN ONU KENDİM DÜŞÜREMEDİM ÇOK AĞRIM VARDI
ENFEKSİYON YAPMASIN DİE MECBUREN KÜRTAJLA ALMIŞLARDIR CNMEvet cnm biri kendiliğinden öyle düştü ama boş gebelik uğraştırdı biraz önce bir kısmı düştü kalanı kürtajla aldılar neyseki çok ağrım olmadı her ikisinde de
Zaten Ramazan tatiline denk gelmişti bu seneki değil bir önceki ben de biraz ihmal ettim kanamam geçmetince tekrar Dr a gittim Parça kalmış dedi Aldı ama hala kanamam bitmedi sonra tekrar gittim kan birikmiş onu da boşalttı ben de hep diyorum ne oldu ise o boş gebelik ten sonra oldu enfeksiyon da kapmış olabilirim tüpler falan yaniENFEKSİYON YAPMASIN DİE MECBUREN KÜRTAJLA ALMIŞLARDIR CNM
OZAMANZaten Ramazan tatiline denk gelmişti bu seneki değil bir önceki ben de biraz ihmal ettim kanamam geçmetince tekrar Dr a gittim Parça kalmış dedi Aldı ama hala kanamam bitmedi sonra tekrar gittim kan birikmiş onu da boşalttı ben de hep diyorum ne oldu ise o boş gebelik ten sonra oldu enfeksiyon da kapmış olabilirim tüpler falan yani
OZAMAN EVET CNM OLABİLİR HAFİF TIKANIKLAR ZATEN HSG İLE RAHATLIKLA AÇILIOR DİE BİLİYORUM SEN VAKİT KAYBETME BUAY GİT ÇEKTİRZaten Ramazan tatiline denk gelmişti bu seneki değil bir önceki ben de biraz ihmal ettim kanamam geçmetince tekrar Dr a gittim Parça kalmış dedi Aldı ama hala kanamam bitmedi sonra tekrar gittim kan birikmiş onu da boşalttı ben de hep diyorum ne oldu ise o boş gebelik ten sonra oldu enfeksiyon da kapmış olabilirim tüpler falan yani
Benim felaket bir agrım oldu kanamam basladı parca parca dustu ama onlar kan parcasıydı sonra böyle seffat su dolu birsey. Dustu peceteye koyup inceledim ki dusen sey bebegımmısama o agrıyı asla unutamam belim kırılıyordu bir gecede düştü sabah doktora gıttım hepsı temızlenmıstı 40 gün leke seklınde kansmam oldu sonrasında ..
Olabilir canim, belki dikkat etseydim görürdümCNM BENİM İLKİ KÜRTAJDI ONUN KALP ATIŞLARI VARDI BEN ONU KENDİM DÜŞÜREMEDİM ALDILARDİĞERİ PEDİME GELDİ BÖLE BÜYÜK PIHTI YIKADIM BEN O PARÇAYI ANLAMIŞTIM ÇÜNKÜ EMBRİYO OLDUĞUNU YIKAYINCA BÖLE BEYAZ İLE KREM ARASI Bİ PARÇA OLDU ÇOK KÖTÜ OLMUŞTUM SAATLERCE AĞLADIM BELKİ SENDE DİKKAT ETSEYDİN PEDİNE GÖRÜRDÜN CNM
SAĞOLL CNM RABBİM İNŞ HİÇBİRİMİZE YAŞATMAZ BİZİMDE İMTİHANIMIZ BÖLEYMİŞKiyamam sizeRabbim bir daha göstermesin, böyle acilar yasatmasin, beterin beterinden korusun insallah.
Olabilir canim, belki dikkat etseydim görürdüm
Amin canim insallahSAĞOLL CNM RABBİM İNŞ HİÇBİRİMİZE YAŞATMAZ BİZİMDE İMTİHANIMIZ BÖLEYMİŞ
ONU BİLMİYORUM CNM ONUN GÖZÜKMESİ BENCE ZOR ÇÜNKÜ KESE DÖKÜLÜNCE DEDİĞİN GİBİ PIHTI ŞEKLİNDE OLUR NORMAL ADET KANAMASINDADA BAZEN PIHTILAR OLABİLİYOR ANLAŞILMASI ZORAmin canim insallah
Peki bir sey daha soracagim, bos gebelikte embriyo yok ya, düsünce sadece kan pihtisi mi oluyor ki?
Bende öyle düsünmüstüm... Ne tür bir gebelik yasadigimi bilmedigim icin her ihtimal olabilir, biraz bilgilenmek icin soruyorum.ONU BİLMİYORUM CNM ONUN GÖZÜKMESİ BENCE ZOR ÇÜNKÜ KESE DÖKÜLÜNCE DEDİĞİN GİBİ PIHTI ŞEKLİNDE OLUR NORMAL ADET KANAMASINDADA BAZEN PIHTILAR OLABİLİYOR ANLAŞILMASI ZOR
Cnm hcg takibi yapıldı mı ordan az buçuk nasıl gebelik olduğu AnlaşılıyorBende öyle düsünmüstüm... Ne tür bir gebelik yasadigimi bilmedigim icin her ihtimal olabilir, biraz bilgilenmek icin soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?