Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ins. Saol cnm bnm

Amin inşallah canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin içindede bana da beklemedeyim bat 6 ekimdi bende daha gelen giden yok

Biliyorum cok zor ama benim sorunum yok rahatim de ve rahat olmaya çalış cnm
İnşallah canım adetimi bekliyorum inşallah olmaz da bebişim benimledir bide market işinde çalışıyorum sürekli ayaktayım ağırda kaldırıyorum ama bi yandanda dua ediyorum veren Rabbim korur inşallah henüz belirti yok gelen giden sadece kasık batmam var

ooo kızlar kaynatmaya başlamış bile ben daha ayıkamadım :) parlakkartanesininaski insallah hayırlı haberler alırız bat gecmiş sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun ?
Canım haftaya gibi heralde öyle düşünüyorum haftaya izin günümde inşallah adet olmazsam yaparım diye düşünüyorum çünkü geçen sene bu zamanlar hep adetim geçikmeli geldi belki mevsim dönüşü olabilir ondan kendimi üzmemek için bekliyorum

Ovulasyon takibi yapmışmıydın yoksa bat ı tahmini mi söylüyorsun

O zaman biraz daha bekle cnm belki geç Döllenme olmuştur şimdi negatifi görüp boşu boşuna üzülme
Evet ondan beklemek istiyorum eğer adet olursam bu ay tekrar hayıt hapına başlıycam bide ateş takibi yapıcam inşallah adet olmamda Allahın izniyle bende hamileyim diyeee burda ilk sizlere söylerim bide çok kasık batmam var üşüttüm diye kendimi telkin ediyorum belirti aramamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…