Ins. Saol cnm bnmbu saydıkarın hamilelik belirtisi ama tabiki bunları yaşayıp adet olanda var ama kabızlık karın altında dolgunluk hissi gaz kasık batması genelde hamilelik beliirtsi , insallah kırmızlar gelmezde bebeğin gelir cnm
Bugun bat gunum :) gelen giden yok henuzkızlarr günaydınnnnnn yumurtalarrr nasılll benim bitti o günler 11 gün var regl gününe bakalımmmm kırmızılarrr bana yine işkence yapacakmı:)
Benimki yeni Çatladı 2 gün oldu hadi hayırlısıkızlarr günaydınnnnnn yumurtalarrr nasılll benim bitti o günler 11 gün var regl gününe bakalımmmm kırmızılarrr bana yine işkence yapacakmı:)
Amin inşallah canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin içindede bana da beklemedeyim bat 6 ekimdi bende daha gelen giden yokSessiz kalma canım :)
Yürekten amin, inşallah o günleri de göreceğiz.
Ben panik olurum öyle rahat rahat ne zaman gideyim kızlar diye soramam :)
Canım hoşgeldin, Rabbim tez vakitte meleğine kavuştursun inşallah. Hikayeni okudum, önünüzde hiç bir engeliniz yok çok şükür. Nazlı bebeğin sadece vaktinin gelmesini bekliyor annesi :)
ALLAH razı olsun, söylemeniz iyi oldu kızlar... Peki okuduklarımızı tekrarlamamız gerekir mi ki?
Gülüm sen kendin görüyorsun ama başkası görmüyor. Emin olmak için baktım şimdi profiline online gözükmüyorsun ve hangi konuya baktığın da gözükmüyor.
Ay ağzından bal damlıyorşu yumurtalarınn içinnnden bu ayy misss gibi bebekler çıksa kızlar ya hiç gerek kalmasa hsg bilmemne
Test yap test yap test yapAmin inşallah canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin içindede bana da beklemedeyim bat 6 ekimdi bende daha gelen giden yok
Insallahşu yumurtalarınn içinnnden bu ayy misss gibi bebekler çıksa kızlar ya hiç gerek kalmasa hsg bilmemne
İnşallah canım adetimi bekliyorum inşallah olmaz da bebişim benimledir bide market işinde çalışıyorum sürekli ayaktayım ağırda kaldırıyorum ama bi yandanda dua ediyorum veren Rabbim korur inşallah henüz belirti yok gelen giden sadece kasık batmam varBiliyorum cok zor ama benim sorunum yok rahatim de ve rahat olmaya çalış cnm
Kismetse varsa olurTopiğin ilk annesi sen mi olacaksın yoksa
Amin canım inşallahInşallah bu ay pozitifi hep beraber görürüz.
Test korkuyorum inan gerçekten o negatifi görüpte hüngür hüngür ağlayıp eşimide yıpratmak istemiyorum bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler inşallah
Test yap test yap test yapşaka bir yana içinden ne geçiyorsa öyle davran
Canım haftaya gibi heralde öyle düşünüyorum haftaya izin günümde inşallah adet olmazsam yaparım diye düşünüyorum çünkü geçen sene bu zamanlar hep adetim geçikmeli geldi belki mevsim dönüşü olabilir ondan kendimi üzmemek için bekliyorumooo kızlar kaynatmaya başlamış bile ben daha ayıkamadım :)parlakkartanesininaski insallah hayırlı haberler alırız bat gecmiş sen ne zaman test yapmayı düşünüyosun ?
Ovulasyon takibi yapmışmıydın yoksa bat ı tahmini mi söylüyorsunCanım haftaya gibi heralde öyle düşünüyorum haftaya izin günümde inşallah adet olmazsam yaparım diye düşünüyorum çünkü geçen sene bu zamanlar hep adetim geçikmeli geldi belki mevsim dönüşü olabilir ondan kendimi üzmemek için bekliyorum
Yok yapmadım canım telefonda takvimim diye programa adet günlerimi not alıyorum ortalama 33-36 günde bir adet oluyorum ona göre tahminim batOvulasyon takibi yapmışmıydın yoksa bat ı tahmini mi söylüyorsun
O zaman biraz daha bekle cnm belki geç Döllenme olmuştur şimdi negatifi görüp boşu boşuna üzülmeYok yapmadım canım telefonda takvimim diye programa adet günlerimi not alıyorum ortalama 33-36 günde bir adet oluyorum ona göre tahminim bat
Evet ondan beklemek istiyorum eğer adet olursam bu ay tekrar hayıt hapına başlıycam bide ateş takibi yapıcam inşallah adet olmamda Allahın izniyle bende hamileyim diyeee burda ilk sizlere söylerim bide çok kasık batmam var üşüttüm diye kendimi telkin ediyorum belirti aramamak içinO zaman biraz daha bekle cnm belki geç Döllenme olmuştur şimdi negatifi görüp boşu boşuna üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?