Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne iş karıştırsam acaba...:)))
Ne karistirdin kiz anlat bakayim :)))

Kuzum daha yok gelen giden ama cok gazim bu seferde sag kasik batmalarim birde karin alti agrimam basladi ve af edrsin kabiz oldum. Bu ay yasadiklarimin haddi hesabi yok cuma ypicam testi cumya kdr gelmezse eyer
Hadi hayirlisi, Rabbim yüzünü güldürsün insallah gülüm ♥

şu yumurtalarınn içinnnden bu ayy misss gibi bebekler çıksa kızlar ya hiç gerek kalmasa hsg bilmemne
Beni seni böyle tatli konusturan yaradana kurban olayim ♥ insallah Rabbim dualarimizi kabul eder

Amin inşallah canım inşallah Rabbim herkese nasip etsin içindede bana da beklemedeyim bat 6 ekimdi bende daha gelen giden yok
Insallah önümüzde ki 9 ay boyunca kimse gelip gitmez :) Rabbim hayirlisini versin

Allah razı olsun canım inşallah kanda da pozitif çıkar. .darısı tum isteyenlerin basına
Amin ecmain canim, silik cizgini gördüm bence hamilesin. Cok sevindim, Rabbim dualarimizi kabul edecek insallah.

IYIYIM CNM GUNAYDIN ISLER YOGUN SU SIRA DA BAKAMIYORUM SIZLER NASILSINIZ
Allah iyilik versin canim, bizde iyiyiz sükür... Kolay gelsin :)

duamı etmeye başlıyorum allah kabul etsinnn...
aminn kuzum

inşşalllahh kuzum bakalım beklenen ogün geldi bugun kırmızı kartı görmezsek yarın test yaptırcam
sen nasılsın ne var ne yok?
Insallah canim insallah, Rabbim sana kirmizi karti gösterecek hakemi senden uzak tutsun :) Insallah bu sefer gol olur :)
Ben iyiyim sükür canim, her sey ayni tas ayni hamam :)

Kasık batması inşallah hamileliktendir merakla bekliyoruz

Tebrik ederiz anlat belirtin var mı kaçıncı gün testi ne zaman yaptın bu aya özel hamile kalmak için birşeyler yaptın mı

Teşekkür ederim. Belirti bu ay sağ kasığım çok ağrıdı bacağıma vurdu ama hamileliğe yormadim..birde 5 6 gün önce kasığım da kelebek kanat çırpar gibi oldu sonraki günde kalp gibi attı aynı yer..iki gündür sık tuvalete gidiyorum birde bugün adet olacak misim gibi Karnım ağrıyor..birde bu ay soğan kuru yaptım sanırım o vesile oldu 1 buçuk senedir olmuyordu çünkü. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…