Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Insallah canim insallah, Rabbim sana kirmizi karti gösterecek hakemi senden uzak tutsun :) Insallah bu sefer gol olur :)
Ben iyiyim sükür canim, her sey ayni tas ayni hamam :)
anladım cnm saolasın inş. yaaa valla
.
inş. sende en kısa zmnda kavuşursun mucizene

KIZLAR BU MERYEM SÜRESİNİ KAÇ DEFA OKUYACAĞIZ NORMALDE 41 DEFA OKUNUYO

canım inşallah hamilesindir..Rabbim yüzünü güldürsün tatlışım...
İnşallah saolasın kuzum buyuk bir heyecanla istiorum bekliorum eşim istersen annemle git sağlık ocağına yaptır dedi ama cüzdanımı evde unutmuşum (bizde eşimin ikametgahı kaynanamın oturduğu yerde geçio) kimliğim yanımda deil en iyisi yarın yaptırırım dedim ... bugun inşlah kırmızı kart görmemde kavuşurum mucizeme....amin

Ben bile senin icin heyecanlaniyorum :) seni hayal bile edemiyorum :)
oyy kuzum bnm yaaa. eşimde çok heyecanlı benden çok umutlu . içi içine sığmıo bnm gibi beklerkennn... çok sağol kuzum iyiki varsın iyi ki varsınız...

AAAAA Al_pi DOĞRUMU CNMM ANLATSANA:)
Canım walla elimde gebelik testi yoktu ovulasyon vardı daha bat'a iki gün vardı sunu deneyeyım bi dedim baktım iki koyu çizgi eşit ama .. Sonra gidip gebelık testi aldım ondan ikinci ciZgi silikken ovulasyonda daha koyuydu

oyy kuzum bnm yaaa. eşimde çok heyecanlı benden çok umutlu . içi içine sığmıo bnm gibi beklerkennn... çok sağol kuzum iyiki varsın iyi ki varsınız...
Rabbim bos hayaller kurdurtmasin, cok istiyorum hayirli haberlerini almak

İYİMİŞŞ OVULASYON TESTLERİUCUZZ SONUÇTA:)

Allah seni iyi etsin emi bende sandım test yaptın ovulasyonla ondan soruyorsun ben gebelik testlerıne cok para vermıyorum zaten ovulasyon alınca 5 tane beleş geliyor
HİHİHİİH BU KAÇINCI KUTU OVULASYON TESTİ HEP BİDAHA ALMIYACAĞIM AKIŞINA BRAKACAĞIM DİORUM YOK:) BRAKAMIYORUM

HİHİHİİH BU KAÇINCI KUTU OVULASYON TESTİ HEP BİDAHA ALMIYACAĞIM AKIŞINA BRAKACAĞIM DİORUM YOK:) BRAKAMIYORUM
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama ben de Ateş'i bırakamıyorum sanırım yumurtanın çatladığını gözlerimizle görmeden rahat edemiyoruz

Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama ben de Ateş'i bırakamıyorum sanırım yumurtanın çatladığını gözlerimizle görmeden rahat edemiyoruz

AYNEN CNMM RAHAT EDEMİYORUZ TAKINTI HALİNE GETİRDİK BU 2 SENEDE KENDİME OKADAR EZİYET ETTİMKİ OCAĞA KADAR OLMAZSA OCAKTA TÜP BEBEK DENİYECEZ RABBİM İNŞALLAH OZAMANA KADAR VERİRDE GEREK KALMAZ ORDANDA NEGATİF YERSEM BAYAĞ ETKİLENİRİ

Inşallah bu ay olur cnm ya tüp bebek Süreci çok daha zorlu stresli ve masraflı ben de hsg çekmekten korkuyorum umarım ihtiyaç kalmaz

Inşallah bu ay olur cnm ya tüp bebek Süreci çok daha zorlu stresli ve masraflı ben de hsg çekmekten korkuyorum umarım ihtiyaç kalmaz
Bende aşılama düşünüyordum sigorta ilaçları karsılar dıye dusunuyordum fakat keyfiyete giriyormuş bu ilaçlar karsılamıyor sıgorta ne yapacagımı şaşırdım eşim bişi olmaz yaptıralım dıyor ama iğneler cok pahalı devlettede gitmeye çekiniyorum rapor almak için burası cok pis devlet hastaneleri cunku offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…