anladım cnm saolasın inş. yaaa vallaInsallah canim insallah, Rabbim sana kirmizi karti gösterecek hakemi senden uzak tutsun :) Insallah bu sefer gol olur :)
Ben iyiyim sükür canim, her sey ayni tas ayni hamam :)
İnşallah saolasın kuzum buyuk bir heyecanla istiorum bekliorum eşim istersen annemle git sağlık ocağına yaptır dedi ama cüzdanımı evde unutmuşum (bizde eşimin ikametgahı kaynanamın oturduğu yerde geçio) kimliğim yanımda deil en iyisi yarın yaptırırım dedim ... bugun inşlah kırmızı kart görmemde kavuşurum mucizeme....amincanım inşallah hamilesindir..Rabbim yüzünü güldürsün tatlışım...
Amin hep beraber insallah canim benim :)anladım cnm saolasın inş. yaaa valla
.
inş. sende en kısa zmnda kavuşursun mucizene
inşallah bugun bende ki heyecanı görsen uyuyamam herhal bu geceAmin hep beraber insallah canim benim :)
Ben bile senin icin heyecanlaniyorum :) seni hayal bile edemiyorum :)inşallah bugun bende ki heyecanı görsen uyuyamam herhal bu gece
cnm test yaptın mı bugün ayy hadi inşşş gelmez kırmzılarrrBugun bat gunum :) gelen giden yok henuz
oyy kuzum bnm yaaa. eşimde çok heyecanlı benden çok umutlu . içi içine sığmıo bnm gibi beklerkennn... çok sağol kuzum iyiki varsın iyi ki varsınız...Ben bile senin icin heyecanlaniyorum :) seni hayal bile edemiyorum :)
genelde ogleden sonra adet oluyorum öğleden sonrayı bekliorum akşam üzeri gibi gelmesi lazm inş gelmez. yarın yapıcam testi ve kan testini...cnm test yaptın mı bugün ayy hadi inşşş gelmez kırmzılarrr
Canım walla elimde gebelik testi yoktu ovulasyon vardı daha bat'a iki gün vardı sunu deneyeyım bi dedim baktım iki koyu çizgi eşit ama .. Sonra gidip gebelık testi aldım ondan ikinci ciZgi silikken ovulasyonda daha koyuyduAAAAAAl_pi DOĞRUMU CNMM ANLATSANA:)
Rabbim bos hayaller kurdurtmasin, cok istiyorum hayirli haberlerini almakoyy kuzum bnm yaaa. eşimde çok heyecanlı benden çok umutlu . içi içine sığmıo bnm gibi beklerkennn... çok sağol kuzum iyiki varsın iyi ki varsınız...
İYİMİŞŞ OVULASYON TESTLERİUCUZZ SONUÇTA:)Canım walla elimde gebelik testi yoktu ovulasyon vardı daha bat'a iki gün vardı sunu deneyeyım bi dedim baktım iki koyu çizgi eşit ama .. Sonra gidip gebelık testi aldım ondan ikinci ciZgi silikken ovulasyonda daha koyuydu
Allah seni iyi etsin emiİYİMİŞŞ OVULASYON TESTLERİUCUZZ SONUÇTA:)
amin...Rabbim bos hayaller kurdurtmasin, cok istiyorum hayirli haberlerini almak
HİHİHİİH BU KAÇINCI KUTU OVULASYON TESTİ HEP BİDAHA ALMIYACAĞIM AKIŞINA BRAKACAĞIM DİORUM YOK:) BRAKAMIYORUMAllah seni iyi etsin emibende sandım test yaptın ovulasyonla ondan soruyorsun ben gebelik testlerıne cok para vermıyorum zaten ovulasyon alınca 5 tane beleş geliyor
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama ben de Ateş'i bırakamıyorum sanırım yumurtanın çatladığını gözlerimizle görmeden rahat edemiyoruzHİHİHİİH BU KAÇINCI KUTU OVULASYON TESTİ HEP BİDAHA ALMIYACAĞIM AKIŞINA BRAKACAĞIM DİORUM YOK:) BRAKAMIYORUM
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama ben de Ateş'i bırakamıyorum sanırım yumurtanın çatladığını gözlerimizle görmeden rahat edemiyoruzHİHİHİİH BU KAÇINCI KUTU OVULASYON TESTİ HEP BİDAHA ALMIYACAĞIM AKIŞINA BRAKACAĞIM DİORUM YOK:) BRAKAMIYORUM
AYNEN CNMM RAHAT EDEMİYORUZ TAKINTI HALİNE GETİRDİKBen hiç ovulasyon testi kullanmadım ama ben de Ateş'i bırakamıyorum sanırım yumurtanın çatladığını gözlerimizle görmeden rahat edemiyoruz
Inşallah bu ay olur cnm ya tüp bebek Süreci çok daha zorlu stresli ve masraflı ben de hsg çekmekten korkuyorum umarım ihtiyaç kalmazAYNEN CNMM RAHAT EDEMİYORUZ TAKINTI HALİNE GETİRDİKBU 2 SENEDE KENDİME OKADAR EZİYET ETTİMKİ OCAĞA KADAR OLMAZSA OCAKTA TÜP BEBEK DENİYECEZ RABBİM İNŞALLAH OZAMANA KADAR VERİRDE GEREK KALMAZ ORDANDA NEGATİF YERSEM BAYAĞ ETKİLENİRİ
Bende aşılama düşünüyordum sigorta ilaçları karsılar dıye dusunuyordum fakat keyfiyete giriyormuş bu ilaçlar karsılamıyor sıgortaInşallah bu ay olur cnm ya tüp bebek Süreci çok daha zorlu stresli ve masraflı ben de hsg çekmekten korkuyorum umarım ihtiyaç kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?