- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
HSG DEN KORKMA CNM BİŞİ YOK CİDDEN AŞIRI TIKALI OLANLARDA ACILI OLUYORMUŞ GÜVEN BANA. HEMDE NASIL MADDİ MANEVİ ÇOK ZOR BENİM GİTTİĞİM MERKEZ 8.5 MİLYARA YAPPIOInşallah bu ay olur cnm ya tüp bebek Süreci çok daha zorlu stresli ve masraflı ben de hsg çekmekten korkuyorum umarım ihtiyaç kalmaz
ÖZEL MERKEZDEMİ YAPTIRACAKSIN CNM ?Bende aşılama düşünüyordum sigorta ilaçları karsılar dıye dusunuyordum fakat keyfiyete giriyormuş bu ilaçlar karsılamıyor sıgortane yapacagımı şaşırdım eşim bişi olmaz yaptıralım dıyor ama iğneler cok pahalı devlettede gitmeye çekiniyorum rapor almak için burası cok pis devlet hastaneleri cunku offf offf
Hsg de pahalı yahu ne ucuz ki bu sürecteHSG DEN KORKMA CNM BİŞİ YOK CİDDEN AŞIRI TIKALI OLANLARDA ACILI OLUYORMUŞ GÜVEN BANA. HEMDE NASIL MADDİ MANEVİ ÇOK ZOR BENİM GİTTİĞİM MERKEZ 8.5 MİLYARA YAPPIOEV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ÇOK ZORLAR BİZİ
Evet hep gittiğim doktorumaÖZEL MERKEZDEMİ YAPTIRACAKSIN CNM ?
Devlet heryerde pisBende aşılama düşünüyordum sigorta ilaçları karsılar dıye dusunuyordum fakat keyfiyete giriyormuş bu ilaçlar karsılamıyor sıgortane yapacagımı şaşırdım eşim bişi olmaz yaptıralım dıyor ama iğneler cok pahalı devlettede gitmeye çekiniyorum rapor almak için burası cok pis devlet hastaneleri cunku offf offf
kızlar inşallah aşılama Yada tüp bebek ihtiyaç duymazsınızHSG DEN KORKMA CNM BİŞİ YOK CİDDEN AŞIRI TIKALI OLANLARDA ACILI OLUYORMUŞ GÜVEN BANA. HEMDE NASIL MADDİ MANEVİ ÇOK ZOR BENİM GİTTİĞİM MERKEZ 8.5 MİLYARA YAPPIOEV ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ÇOK ZORLAR BİZİ
O Yüzden devlette yaptıracağımHsg de pahalı yahu ne ucuz ki bu sürecteev birikimlerini cocuga harcıyoruz walla allah hayırlısıyla kısa zamanda bizlere evlat nasip etsin
AMİNNN CNMM AMİNHsg de pahalı yahu ne ucuz ki bu sürecteev birikimlerini cocuga harcıyoruz walla allah hayırlısıyla kısa zamanda bizlere evlat nasip etsin
Yok ya malatyada lüksDevlet heryerde pis
kızlar inşallah aşılama Yada tüp bebek ihtiyaç duymazsınız
Bu ne cnm açılmıyorRabbim hakkimizda hayirlisini versin, zorlugun arkasinda ki kolayliga eristirsin insallah...
Degistirdim simdi canimBu ne cnm açılmıyor
Rabbim ne zorlu süreclerden gecırıyor bizi demekki bizi daha cok sevıyor .. Allah 'a daha yakın olalım dıyeO Yüzden devlette yaptıracağım
Ben bazen calisir gibi yapiyorum yalan yok
Demekki işin rahat canım ben calışsam hiç oturamıyorum bu sene o yuzden cok çalışasım gelmediBen bazen calisir gibi yapiyorum yalan yok
Evet :))) arada bir geliyorsun an sızın gidiyorsun :)))Benim çalıştığım belli oluyor öyle degil mi ama?
Allah'a sükür rahat canim. Bir oturdum mu 8 saat yerimden kalkmiyorumDemekki işin rahat canım ben calışsam hiç oturamıyorum bu sene o yuzden cok çalışasım gelmedibu sene işimin adı cocuk yapmak :)))
Evet canim senin, @BayilanBayilana'nin ve H HLYELA 'nin calistigi cok belliBenim çalıştığım belli oluyor öyle degil mi ama?
Sanırım ben ve pink evdeyiz calışmıyoruz :))Allah'a sükür rahat canim. Bir oturdum mu 8 saat yerimden kalkmiyorumwc haric
Sen kendine en güzel isi bulmussun, Rabbim hayirlisiyla sonuclandirsin insallah
Evet canim senin, @BayilanBayilana'nin ve H HLYELA 'nin calistigi cok bellihic yoksunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?