Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah guc kuvvet versin cnm. Rabbim korur evet ama sende dikkat et. Kasadaysan eger surerek geçir bence. Dualarim seninle cnm

KIZLAR YA KLOMEN YADA İĞNELERDEN SONRAKİ AYLARDA KASIKLARINIZ YİNE HAREKETLİMİYDİ?
Canim ben gecen ay serephone kullanmistim. Davul gibi sismistim dongunun ortalarında. Bu ayda yine sistim yum olustumu bilmiyorum

Sanırım ben ve pink evdeyiz calışmıyoruz :))
Pink evde : camasir bulasik utu supir sil toz al balkon yika wc camasir suyu dok tatli yap yemek yap ile ugrasiyor ve bebek hayalleri kuruyor ben artik bebek pesinde kosup az uyumak yorgun olmak is yetistiremek bebisime ciciler almak onu yikamak guzel guzel giyindirmek foto ve videolarini cekmek kucagimdan indirmemek vs vs istiyorum

kızlar calısmaktan ziyade ( kitap okuyorum da ) ondan fazla dahil olamıyorum.Az biraz dıkkat dagıtmak için ve bu ay herhangı bi tedavi uygulamadım :) oyle gelisi güzel olsun bakalım ben calısmaları ocak subat gibi sıkılaştırıcam:) (rabbim nasip ederse seneye bu aylarda bebişimle sıcacık evimde geciririm) kısın calışmak zor gelio bana :)

ama bu aradada taaaa seneler once (ilk evliliğim de) bı abla bana maydonoz ve sut buharına otur demişti. o takıldı aklıma bide onu arastırııım dedim sizler arasında uygulayan oldumu bunu kk bunu uygulayanlar olmuştur olumlu sonuçlar alanlar olmus kapalı tüpler için uygulanan bi yöntemmiş.

Bende duydum ama cok korkuyorum bişiyi denerken başka yere zararı olacak dıye

En kısa zamanda dilediklerine kavusursun inşAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…