Ev hanimligi en zor zanaat :)Sanırım ben ve pink evdeyiz calışmıyoruz :))
RABBİM BÖYLE ŞEYLER YAPMAYI EN KISA ZAMANDA BİZE NASİP EDER İNŞALLAHEki Görüntüle 1650878 Bu resmi çook begendim düşünce harıka doğum saatlerınde saat durmus
Evet ben de Yum çatlayana kadar hafif gerginlik hissettim ama şimdi hiçbirşey yokKIZLAR YA KLOMEN YADA İĞNELERDEN SONRAKİ AYLARDA KASIKLARINIZ YİNE HAREKETLİMİYDİ?
Allah guc kuvvet versin cnm. Rabbim korur evet ama sende dikkat et. Kasadaysan eger surerek geçir bence. Dualarim seninle cnmİnşallah canım adetimi bekliyorum inşallah olmaz da bebişim benimledir bide market işinde çalışıyorum sürekli ayaktayım ağırda kaldırıyorum ama bi yandanda dua ediyorum veren Rabbim korur inşallah henüz belirti yok gelen giden sadece kasık batmam var
Canim ben gecen ay serephone kullanmistim. Davul gibi sismistim dongunun ortalarında. Bu ayda yine sistim yum olustumu bilmiyorumKIZLAR YA KLOMEN YADA İĞNELERDEN SONRAKİ AYLARDA KASIKLARINIZ YİNE HAREKETLİMİYDİ?
Al bendende o kdr
Yaaa bu ne güzel bir sey, Rabbim bize de yapmayi nasip etsin insallah :)Eki Görüntüle 1650878 Bu resmi çook begendim düşünce harıka doğum saatlerınde saat durmus
Pink evde : camasir bulasik utu supir sil toz al balkon yika wc camasir suyu dok tatli yap yemek yap ile ugrasiyor ve bebek hayalleri kuruyorSanırım ben ve pink evdeyiz calışmıyoruz :))
Hava kötü üşüdüm kol bacak acık ayakta corap var :)) ama erken uyanmaya calışıyorum gece gec yatsamda saat 9 u gorunce hadı kalk ac karnına uyunmaz dıyıp kalkıyorumHavada ne kötü. Sadece uyu diyor bende 12ye kadar uyudum. Karnim gurulduyor
Bende duydum ama cok korkuyorum bişiyi denerken başka yere zararı olacak dıyeama bu aradada taaaa seneler once (ilk evliliğim de) bı abla bana maydonoz ve sut buharına otur demişti. o takıldı aklıma bide onu arastırııım dedim sizler arasında uygulayan oldumu bunu kk bunu uygulayanlar olmuştur olumlu sonuçlar alanlar olmus kapalı tüpler için uygulanan bi yöntemmiş.
En kısa zamanda dilediklerine kavusursun inşAllah canımPink evde : camasir bulasik utu supir sil toz al balkon yika wc camasir suyu dok tatli yap yemek yap ile ugrasiyor ve bebek hayalleri kuruyorben artik bebek pesinde kosup az uyumak yorgun olmak is yetistiremek bebisime ciciler almak onu yikamak guzel guzel giyindirmek foto ve videolarini cekmek kucagimdan indirmemek vs vs istiyorum
Bende hiiiç bi hareketlilik yoktu hersey normal sıradan sessizKIZLAR YA KLOMEN YADA İĞNELERDEN SONRAKİ AYLARDA KASIKLARINIZ YİNE HAREKETLİMİYDİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?