Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bende cok su içiyorum gece cıldırdım resmen kac kere wcye kalktım .. Walla doktora gitcem şeker falan mı var bende böylesini görmedim deliksiz uykum yok .. Varmı benim gibi olan

Niye yarın cıkıyormus sonuc s.ocakları öğleden sonra verıyor sonucu .. Sinirlendim walla onların davranışlarına
olay bu bak
sağlık ocağına gittim
bilmiorum iki tüp kan aldı başka tahlilde yaptı idrara bilmiorum çok heyecanlı stresli ve moralim bozuk kadın öle gözüme sokar gibi negatif dedi öle bi tavırla. önceki yaptığın testide getirseydin ya dedi .. bnde içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım o çift çizgiyi dedim ama napıcan o ikinci çizgi yi ben gördüm bugun çöpü boşaltrken yere düştü peceteyle alıp tekrar baktım yine ikinci cizgi vardı onda hrmde daha belirgindi . nie bunda çıkmadı yaa. izaten idrarımda az dedi idrarada benzemio dedi test yarın çıkçakmış bu ne bea doktor bol su iç pazartesi gel dedi

...
eşim pazartesi sonhcu alırızda kendi doktoruna gideriz dedi bakma sen o deli karıa dedi doktor bişi demedikten sonra ona ne oluo dedi falan ama

sıkma canını tatlım...p.tesiyi bekle..değer artabilir..günün geçtimi?

Cnm özel hastane yok mu orda gün içinde çıkar pazartesiyi kim bekleyecek çatlar insan

Gece uykum gelmedi uyuyana kadar ya varis cektim iyi bişi yapmıSım demek ki cekerim gün boyunca
Allah kabul etsin gülüm :)

Bende cok su içiyorum gece cıldırdım resmen kac kere wcye kalktım .. Walla doktora gitcem şeker falan mı var bende böylesini görmedim deliksiz uykum yok .. Varmı benim gibi olan
Ya bende ayni senin gibiyim biraz daha zorlasam wc de yasamaya baslayabilirim herhalde. Öyle coook fazla da ictigim söylenmez aslinda. Seker olunca cok mu wc ye cikiliyor?

E-brulim sen test yaptınmı tatlım?
Yok gülüm yapmadim, aslinda ovulasyon testi yapip ignenin etkisi gecmis mi diye bakayim diye düsünmüstüm ama sabah karin agrisiyla uyandim sanki regl olmus gibi. Gecen ay da ayni böyle olmustu o yüzden vazgectim. Tutmadi hissediyorum :) saglik olsun... Umutlarimiz bir daha ki aya insallah.

Seker olunca öyle olurmuş dıyorlar .. Hiiiç sekere duskun biride degilim halbuki tuz vazgecılmezım cikolata coook nadir yerım .. Sende umudunu yuksek tut sayet olmazsa iğne isteyip iğneyle denersin .. Yumurtan kac milim di kac taneydı bu ay

Insallah canim, en önemlisi de o zaten kendi cocugu insana hep güzel görünür ki
aynenn ölee cnm
ben çok şey istemeyeyim die napıyım öle diyorum hep:)

cnm pcosta insilün drenci oluyor bence bir seker yüklemesi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…