sağlık ocağı zaten hastaneye gitmedimCaNım bozma moralini o ne biçim doktor o ne biçim hastane bişi anlamadım o işten saglık ocagına gıtseydın keske ..
Niye yarın cıkıyormus sonuc s.ocakları öğleden sonra verıyor sonucu .. Sinirlendim walla onların davranışlarınasağlık ocağı zaten hastaneye gitmedim
olay bu bakNiye yarın cıkıyormus sonuc s.ocakları öğleden sonra verıyor sonucu .. Sinirlendim walla onların davranışlarına
sıkma canını tatlım...p.tesiyi bekle..değer artabilir..günün geçtimi?bilmiorum iki tüp kan aldı başka tahlilde yaptı idrara bilmiorum çok heyecanlı stresli ve moralim bozuk kadın öle gözüme sokar gibi negatif dedi öle bi tavırla. önceki yaptığın testide getirseydin ya dedi .. bnde içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım o çift çizgiyi dedim ama napıcan o ikinci çizgi yi ben gördüm bugun çöpü boşaltrken yere düştü peceteyle alıp tekrar baktım yine ikinci cizgi vardı onda hrmde daha belirgindi . nie bunda çıkmadı yaa. izaten idrarımda az dedi idrarada benzemio dedi test yarın çıkçakmış bu ne bea doktor bol su iç pazartesi gel dedi
Cnm özel hastane yok mu orda gün içinde çıkar pazartesiyi kim bekleyecek çatlar insanolay bu bak
sağlık ocağına gittim
bilmiorum iki tüp kan aldı başka tahlilde yaptı idrara bilmiorum çok heyecanlı stresli ve moralim bozuk kadın öle gözüme sokar gibi negatif dedi öle bi tavırla. önceki yaptığın testide getirseydin ya dedi .. bnde içimden keşke getireydimde gözüne sokaydım o çift çizgiyi dedim ama napıcan o ikinci çizgi yi ben gördüm bugun çöpü boşaltrken yere düştü peceteyle alıp tekrar baktım yine ikinci cizgi vardı onda hrmde daha belirgindi . nie bunda çıkmadı yaa. izaten idrarımda az dedi idrarada benzemio dedi test yarın çıkçakmış bu ne bea doktor bol su iç pazartesi gel dedi
...
eşim pazartesi sonhcu alırızda kendi doktoruna gideriz dedi bakma sen o deli karıa dedi doktor bişi demedikten sonra ona ne oluo dedi falan ama
Allah kabul etsin gülüm :)Gece uykum gelmedi uyuyana kadar ya varis cektimiyi bişi yapmıSım demek ki cekerim gün boyunca
Ya bende ayni senin gibiyimBende cok su içiyorum gece cıldırdım resmen kac kere wcye kalktım .. Walla doktora gitcem şeker falan mı var bende böylesini görmedim deliksiz uykum yok .. Varmı benim gibi olan
Yok gülüm yapmadim, aslinda ovulasyon testi yapip ignenin etkisi gecmis mi diye bakayim diye düsünmüstüm ama sabah karin agrisiyla uyandim sanki regl olmus gibi. Gecen ay da ayni böyle olmustu o yüzden vazgectim. Tutmadi hissediyorum :) saglik olsun... Umutlarimiz bir daha ki aya insallah.E-brulim sen test yaptınmı tatlım?
Seker olunca öyle olurmuş dıyorlar .. Hiiiç sekere duskun biride degilim halbuki tuz vazgecılmezım cikolata coook nadir yerım .. Sende umudunu yuksek tut sayet olmazsa iğne isteyip iğneyle denersin .. Yumurtan kac milim di kac taneydı bu ayAllah kabul etsin gülüm :)
Ya bende ayni senin gibiyimbiraz daha zorlasam wc de yasamaya baslayabilirim herhalde. Öyle coook fazla da ictigim söylenmez aslinda. Seker olunca cok mu wc ye cikiliyor?
Yok gülüm yapmadim, aslinda ovulasyon testi yapip ignenin etkisi gecmis mi diye bakayim diye düsünmüstüm ama sabah karin agrisiyla uyandim sanki regl olmus gibi. Gecen ay da ayni böyle olmustu o yüzden vazgectim. Tutmadi hissediyorum :) saglik olsun... Umutlarimiz bir daha ki aya insallah.
Bana pazartesı cıkar dese hiç kan vermezdım walla giderdim özele orda yapardım ölürdüm p.tesine kadar heyecandanCnm özel hastane yok mu orda gün içinde çıkar pazartesiyi kim bekleyecek çatlar insan
aynenn ölee cnmInsallah canim, en önemlisi de o zatenkendi cocugu insana hep güzel görünür ki
ben çok şey istemeyeyim die napıyım öle diyorum hep:)Cnm tek dileğimiz bu Olmasın Rabbimin gücü herşeye yeter ondan herşeyi isteyelim sağlıklı hayırlı akıllı zeki vatana millete ana babaya düşkün geceleri mışıl mışıl uyuyan bizleri üzmeyecek Salih saliha evlatlar versin inşallah dua ederken eksik dua etmeyelimtabiri caizse ayakkabı bağcığımıza kadar Allahtan dileyelim bu onun hoşuna gider:)
AynenBana pazartesı cıkar dese hiç kan vermezdım walla giderdim özele orda yapardım ölürdüm p.tesine kadar heyecandan
Iste iste yaradandan istemeyeceğiz de kimden isteyeceğiz:)aynenn ölee cnm
ben çok şey istemeyeyim die napıyım öle diyorum hep:)
cnm pcosta insilün drenci oluyor bence bir seker yüklemesi yaptırBende cok su içiyorum gece cıldırdım resmen kac kere wcye kalktım .. Walla doktora gitcem şeker falan mı var bende böylesini görmedim deliksiz uykum yok .. Varmı benim gibi olan
özel yok burda bekliycem hayırlısı buymuş demekki sabreden derviş muradına erermişCnm özel hastane yok mu orda gün içinde çıkar pazartesiyi kim bekleyecek çatlar insan
hayırlısı buymuş demekkiBana pazartesı cıkar dese hiç kan vermezdım walla giderdim özele orda yapardım ölürdüm p.tesine kadar heyecandan
geçti canımsıkma canını tatlım...p.tesiyi bekle..değer artabilir..günün geçtimi?
valla sabrediyosan çok yii cnm bi biz öğrenemedik şu sabretmeyihayırlısı buymuş demekki
bnde sabırsızm ama hayat öğretio iştevalla sabrediyosan çok yii cnm bi biz öğrenemedik şu sabretmeyi
Başka idrar testi denedin mi cnmbnde sabırsızm ama hayat öğretio işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?