deniycem yine bi kendime gelem bide idrarım gelsin sıkıntıdan şimdi idrarımda gelmio oda ayrı bi meseleBaşka idrar testi denedin mi cnm
Bize foto atdeniycem yine bi kendime gelem bide idrarım gelsin sıkıntıdan şimdi idrarımda gelmio oda ayrı bi mesele
Ne kadar su iciyorsun ki? Meshanede bir sorun da olabilir canim... Allah nasip eder de cocugumuz olursa nasil olur hic bilemiyorum. Simdiden bu kadar wc ye gidiyorsak dogumdan sonrasini (kaslar gevseyince) düsünmek bile istemiyorum.Seker olunca öyle olurmuş dıyorlar .. Hiiiç sekere duskun biride degilim halbuki tuz vazgecılmezım cikolata coook nadir yerım .. Sende umudunu yuksek tut sayet olmazsa iğne isteyip iğneyle denersin .. Yumurtan kac milim di kac taneydı bu ay
tamam canım atarımBize foto at
pcos yok ki bende canımcnm pcosta insilün drenci oluyor bence bir seker yüklemesi yaptır
Ne kadar su iciyorsun ki? Meshanede bir sorun da olabilir canim... Allah nasip eder de cocugumuz olursa nasil olur hic bilemiyorum. Simdiden bu kadar wc ye gidiyorsak dogumdan sonrasini (kaslar gevseyince) düsünmek bile istemiyorum.
Hayirlisi olsun bakalim... 1 yumurtam büyümüs 19 mm idi igne oldugum gün.
allah allah cnm ama gece 1 den fazla tuvalete çıkıyorsan eğer doktorlar mutlaka şeker yüklemesi yaptırın diyorlarpcos yok ki bende canım
E-brulim benimde beklenen adet tarihim 19 ekim :) gerçi ben hiç bekliyorum adetimi gelmesin mümkünse 9 ayyy kalsın içerde çokta lazımdı yani allah allah:)
Amin ecmain gülümbencede güzel olurdu, herhalde 24 saat bebisimi izlerdim
Ay senin profilinde ki bebisi yesinler
Cok tatlisinkızlar küçüklüğümm az önce gördüm resimlerin içinde sizle paylaşayım dedim ağza bakın ne aptal aval aval bakıorum:)
Durduk yere yükletemem seker fılanallah allah cnm ama gece 1 den fazla tuvalete çıkıyorsan eğer doktorlar mutlaka şeker yüklemesi yaptırın diyorlar
Yaslılıkta hiç tutamıycaz :))) iyi yumurtan ama 20 ve üstü tutuyor dıyorlar zaten 20-21-22 fazlası kıst oluyor bu ay olmazsa igne isteyip yumurtaları hem cogaltıp hem buyutuyoruzNe kadar su iciyorsun ki? Meshanede bir sorun da olabilir canim... Allah nasip eder de cocugumuz olursa nasil olur hic bilemiyorum. Simdiden bu kadar wc ye gidiyorsak dogumdan sonrasini (kaslar gevseyince) düsünmek bile istemiyorum.
Hayirlisi olsun bakalim... 1 yumurtam büyümüs 19 mm idi igne oldugum gün.
Insallah canim benimnyapalim dedigim tesbihat buydu .ogle namazindan sonra yapicamKizlar diger dua topiginden @kelebek19 arkadasimin paylasimi: "Arkadaşlar bugün cuma evlat isteyenlerin bugün 707 ya varis semasını okuması çok iyiymis okuyalm insallah"... hepimizin niyetine okumaya calisacagim insallah.
sağoll cnmmm benimm:)Cok tatlisin
Sarı sarı ..kızlar küçüklüğümm az önce gördüm resimlerin içinde sizle paylaşayım dedim ağza bakın ne aptal aval aval bakıorum:)
eşimin de küçüklüğü sarı belki miniğim de sarı olur:)Sarı sarı ..
Tipki benBu ay hiç bir belirtiyi gebelige yormuyorum ne güzelmiş ya rahat rahat regl beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?