Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne kadar su iciyorsun ki? Meshanede bir sorun da olabilir canim... Allah nasip eder de cocugumuz olursa nasil olur hic bilemiyorum. Simdiden bu kadar wc ye gidiyorsak dogumdan sonrasini (kaslar gevseyince) düsünmek bile istemiyorum.
Hayirlisi olsun bakalim... 1 yumurtam büyümüs 19 mm idi igne oldugum gün.

Cnm benim bat ı 23 Ekim diye değiştirir misin sana zahmet test de aynı gün inşallah

kızlar küçüklüğümm az önce gördüm resimlerin içinde sizle paylaşayım dedim ağza bakın ne aptal aval aval bakıorum:)

Eklentiler

• IMG_8519.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 44
Yaslılıkta hiç tutamıycaz :))) iyi yumurtan ama 20 ve üstü tutuyor dıyorlar zaten 20-21-22 fazlası kıst oluyor bu ay olmazsa igne isteyip yumurtaları hem cogaltıp hem buyutuyoruz

Kizlar diger dua topiginden @kelebek19 arkadasimin paylasimi: "Arkadaşlar bugün cuma evlat isteyenlerin bugün 707 ya varis semasını okuması çok iyiymis okuyalm insallah"... hepimizin niyetine okumaya calisacagim insallah.
Insallah canim benimnyapalim dedigim tesbihat buydu .ogle namazindan sonra yapicam

Bu ay hiç bir belirtiyi gebelige yormuyorum ne güzelmiş ya rahat rahat regl beklıyorum
Tipki ben valla ne kadar kafam rahat ama zaten hic bi belirtimde yok aman efendim ne bir ksik agrisi nebir gigus haasasiyeti :)) sadece dun cok siddietli bi agri girdi geçti uslu dur kizim bikiykrum bu ayda kanican triplre girme dedim gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…