Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tipki ben valla ne kadar kafam rahat ama zaten hic bi belirtimde yok aman efendim ne bir ksik agrisi nebir gigus haasasiyeti :)) sadece dun cok siddietli bi agri girdi geçti uslu dur kizim bikiykrum bu ayda kanican triplre girme dedim gecti
ahahahha çok güldüm cnm çok tatlısın:)

onlar bi gelsinde totoya totaya vurucam sen ne nazlısın beklettin bizi bukadar ağlattın beni dicem:)
Hehehehehe benimde bazi planlarim var seker mi istedi almicam kormu vaktinde gelseydin sipa yok sana seker dicem saka saka disleri curumesin hic seker çikolata cipse alistirmayi düşünmüyorum

Hehehehehe benimde bazi planlarim var seker mi istedi almicam kormu vaktinde gelseydin sipa yok sana seker dicem saka saka disleri curumesin hic seker çikolata cipse alistirmayi düşünmüyorum
çok tatlı anneler olacağız biz yaa daha olmadan neler düşünüyoruz onlar için değerlerini çok iyi bileceğiz :)

sen alıştırmasan da onlar öyle bir alışıyorki..bizimkinin şimdiden dişleri çürüdü valla...çok üzülüyorum....

sen alıştırmasan da onlar öyle bir alışıyorki..bizimkinin şimdiden dişleri çürüdü valla...çok üzülüyorum....
oda cnm marketlerdeki urunlerde hep cizGi film kahramanlari var cocuklari zapdetmek zor o konuda ama yinede elimden geleni yapicam

Bende öyle dıyorum ama zorr hatta imkansız aklını kullanmaya baslayınca sıkıysa alma yapmayacagım sey korkutmak dövmek Yalan yuksek ses !!
Ben cok guzel vazgecirrim eger cok zararli biseyse baba almis ondan dolapta vardi hemen gidelimde yiyelim tabi cocuk beni suya götürüp susuz getirmezse simdiki cocuklar bir harika

Bende öyle dıyorum ama zorr hatta imkansız aklını kullanmaya baslayınca sıkıysa alma yapmayacagım sey korkutmak dövmek Yalan yuksek ses !!
Bir tek arada yüksek ses oluyor o da yani ben de insanım hele bir de kadınım hormonlar falan bazen tavan yapıyor.sonra kızım hemen "anne kızma" diyor öyle bir diyor ki içinin yağları eriyor yok kızım yok kızmıyorum diyorum:)

Oyyyy kuzucukkk ne kadar sanslisin veson bir kizin var Allah saglikli sihattli uzun omur versin insalahh

Ben cok guzel vazgecirrim eger cok zararli biseyse baba almis ondan dolapta vardi hemen gidelimde yiyelim tabi cocuk beni suya götürüp susuz getirmezse simdiki cocuklar bir harika
Onu ben de yapıyorum evde aynısından var diyorum ama gerçekten varsa çünkü benim kız hiçbirşeyi unutmuyor eve gelip hani anne nerde diye kesin sorar unuttu ise ne ala

Onu ben de yapıyorum evde aynısından var diyorum ama gerçekten varsa çünkü benim kız hiçbirşeyi unutmuyor eve gelip hani anne nerde diye kesin sorar unuttu ise ne ala
Unutmazlar cnm dogru yalan soylemek doğru degil ama bazende gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…