- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
ahahahha çok güldüm cnm çok tatlısın:)Tipki benvalla ne kadar kafam rahat ama zaten hic bi belirtimde yok aman efendim ne bir ksik agrisi nebir gigus haasasiyeti :)) sadece dun cok siddietli bi agri girdi geçti uslu dur kizim bikiykrum bu ayda kanican triplre girme dedim gecti
Kesin sari olureşimin de küçüklüğü sarı belki miniğim de sarı olur:)
onlar bi gelsinde totoya totaya vurucam sen ne nazlısın beklettin bizi bukadar ağlattın beni dicem:)Kesin sari olurbeyaz tenli bebekleri cok severim
Hehehehehe benimde bazi planlarim var seker mi istedi almicam kormu vaktinde gelseydin sipa yok sana seker dicemonlar bi gelsinde totoya totaya vurucam sen ne nazlısın beklettin bizi bukadar ağlattın beni dicem:)
çok tatlı anneler olacağız biz yaa daha olmadan neler düşünüyoruz onlar için değerlerini çok iyi bileceğiz :)Hehehehehe benimde bazi planlarim var seker mi istedi almicam kormu vaktinde gelseydin sipa yok sana seker dicemsaka saka disleri curumesin hic seker çikolata cipse alistirmayi düşünmüyorum
Bencedeeeeçok tatlı anneler olacağız biz yaa daha olmadan neler düşünüyoruz onlar için değerlerini çok iyi bileceğiz :)
bu ay doktora gittin mi canım?yoksa kendin mi deniyorsun....Cnm benim bat ı 23 Ekim diye değiştirir misin sana zahmet test de aynı gün inşallah
bende valla...........Bu ay hiç bir belirtiyi gebelige yormuyorum ne güzelmiş ya rahat rahat regl beklıyorum
sen alıştırmasan da onlar öyle bir alışıyorki..bizimkinin şimdiden dişleri çürüdü valla...çok üzülüyorum....Hehehehehe benimde bazi planlarim var seker mi istedi almicam kormu vaktinde gelseydin sipa yok sana seker dicemsaka saka disleri curumesin hic seker çikolata cipse alistirmayi düşünmüyorum
Cnm bu ay free yiz sadece Yağlı su ve yakı demedim Yum biraz erken Çatladı 10. Gün hadi Hayırlısı dpo3 teyimbu ay doktora gittin mi canım?yoksa kendin mi deniyorsun....
Dolgu yaptır cnm be dişlerini hergün sen fırçalasen alıştırmasan da onlar öyle bir alışıyorki..bizimkinin şimdiden dişleri çürüdü valla...çok üzülüyorum....
sen alıştırmasan da onlar öyle bir alışıyorki..bizimkinin şimdiden dişleri çürüdü valla...çok üzülüyorum....
Bende öyle dıyorum ama zorr hatta imkansız aklını kullanmaya baslayınca sıkıysa almaoda cnm marketlerdeki urunlerde hep cizGi film kahramanlari var cocuklari zapdetmek zor o konuda ama yinede elimden geleni yapicam
Ben cok guzel vazgecirrim eger cok zararli biseyseBende öyle dıyorum ama zorr hatta imkansız aklını kullanmaya baslayınca sıkıysa almayapmayacagım sey korkutmak dövmek Yalan yuksek ses !!
Bir tek arada yüksek ses oluyor o da yani ben de insanım hele bir de kadınım hormonlar falan bazen tavan yapıyor.sonra kızım hemen "anne kızma" diyor öyle bir diyor ki içinin yağları eriyor yok kızım yok kızmıyorum diyorum:)Bende öyle dıyorum ama zorr hatta imkansız aklını kullanmaya baslayınca sıkıysa almayapmayacagım sey korkutmak dövmek Yalan yuksek ses !!
Oyyyy kuzucukkk ne kadar sanslisin veson bir kizin var Allah saglikli sihattli uzun omur versin insalahhBir tek arada yüksek ses oluyor o da yani ben de insanım hele bir de kadınım hormonlar falan bazen tavan yapıyor.sonra kızım hemen "anne kızma" diyor öyle bir diyor ki içinin yağları eriyor yok kızım yok kızmıyorum diyorum:)
Onu ben de yapıyorum evde aynısından var diyorum ama gerçekten varsa çünkü benim kız hiçbirşeyi unutmuyor eve gelip hani anne nerde diye kesin sorar unuttu ise ne alaBen cok guzel vazgecirrim eger cok zararli biseysebaba almis ondan dolapta vardi hemen gidelimde yiyelim tabi cocuk beni suya götürüp susuz getirmezse simdiki cocuklar bir harika
Âmin canım Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın bunu Yürekten istiyorumok zor ama bir o Kadar da güzel bir duyguOyyyy kuzucukkk ne kadar sanslisin veson bir kizin var Allah saglikli sihattli uzun omur versin insalahh
Unutmazlar cnm dogru yalan soylemek doğru degil ama bazende gerekebilir.Onu ben de yapıyorum evde aynısından var diyorum ama gerçekten varsa çünkü benim kız hiçbirşeyi unutmuyor eve gelip hani anne nerde diye kesin sorar unuttu ise ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?