Cnm ovulasyon tarihini biliyor musun yani ovulasyon takibi yapmışmıydınbat 17 kizlar demin test yaptim negatif bu ay da umudum yok
Erken degilmi cnm yaa ne bu acele dur bakalimbat 17 kizlar demin test yaptim negatif bu ay da umudum yok
Aminnn insalalh canimÂmin canım Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın bunu Yürekten istiyorumok zor ama bir o Kadar da güzel bir duygu
Tarihe hiç dikkat etmedim bak 17 si gerçekten çok erken değil mi yaErken degilmi cnm yaa ne bu acele dur bakalim
Ee yalancı anne oluyorsun işte :) eve gelip anne nerde derse .. Aa kızım bitmiş yada oğlum .. Oda ühü ühhüüü aglar gıder gerı tıpış tıpış alırsınBen cok guzel vazgecirrim eger cok zararli biseysebaba almis ondan dolapta vardi hemen gidelimde yiyelim tabi cocuk beni suya götürüp susuz getirmezse simdiki cocuklar bir harika
7 si mi demek istedi acaba test Yaptım negatif dedi ortadan kaybolduTarihe hiç dikkat etmedim bak 17 si gerçekten çok erken değil mi ya
Maşallah güzel anne örnek anneBir tek arada yüksek ses oluyor o da yani ben de insanım hele bir de kadınım hormonlar falan bazen tavan yapıyor.sonra kızım hemen "anne kızma" diyor öyle bir diyor ki içinin yağları eriyor yok kızım yok kızmıyorum diyorum:)
O bizden sonra olmıstu 17 sı bence cunku pınkle ben aynı gündü ebru bi gün önceydı O bızden bi kac gun sonraydı7 si mi demek istedi acaba test Yaptım negatif dedi ortadan kayboldu
8 aydr deniyoruz canim olmuyor doktorada gittim bisey yok bat 17 erken yaptim ama ne bilim yine olmicak gibiErken degilmi cnm yaa ne bu acele dur bakalim
Ben iki günde cıkartım kasınmaktan ölmüştün walla zaten ilk gün etkisi cok ertesı gun hafıf aksam kayboluyor .. Cıkar bugunKızlar benim bu yakı yapıştırdığım yar hala kaşınıyor çok fena tahriş oldu yara oldu resmen çıkartmalı 2 gün oldu ama hala kaşıntı var
Ben desinger yazdı sandım onu pardon :)O bizden sonra olmıstu 17 sı bence cunku pınkle ben aynı gündü ebru bi gün önceydı O bızden bi kac gun sonraydı
Yok cnm örnek anne olmadığım kesin bazen kendime iyi bir anne olmadığım olamadığım için kızıyorum şimdi iletişimimiz daha iyi dersini anlatmaya başlayınca işler daha kolay oluyor bebekken daha zordu o zaman daha bir tahammülsüz oluyorsunMaşallah güzel anne örnek annenormal o kadarda canım kıyamam hiç duymayıncs yuksek sesi korkuyordur
Strest yapma daha cok var cıkmaz zaten olsada iki gün sonra bi testi tekrarla bakalım8 aydr deniyoruz canim olmuyor doktorada gittim bisey yok bat 17 erken yaptim ama ne bilim yine olmicak gibi
Kız zaten ben de çıkarttım hala kaşınıyor onu diyorum işte ben de 2. Gün çıkarttım 34 saat falan kaldı yanlış hatırlamıyorsam. Çıkartmalı da iki gün olduBen iki günde cıkartım kasınmaktan ölmüştün walla zaten ilk gün etkisi cok ertesı gun hafıf aksam kayboluyor .. Cıkar bugun
Tabiki derdini anlamak cook buyuk bir etken bebekken neye agladıgını bilemezsın .. Calıştıgın için sen iyi bir anne olmadıgını cocugunu annesız bıraktıgını dusunebılırsın buda etkıler senıYok cnm örnek anne olmadığım kesin bazen kendime iyi bir anne olmadığım olamadığım için kızıyorum şimdi iletişimimiz daha iyi dersini anlatmaya başlayınca işler daha kolay oluyor bebekken daha zordu o zaman daha bir tahammülsüz oluyorsun
O hemen gecmıyor zaten bendede gecmedı kadınmaktan öldüm beyaz ve hassas bı tenın varsa ondan olmuşturKız zaten ben de çıkarttım hala kaşınıyor onu diyorum işte ben de 2. Gün çıkarttım 34 saat falan kaldı yanlış hatırlamıyorsam. Çıkartmalı da iki gün oldu
2 gun sonra mi tekrarliyim yani cikar mi kiStrest yapma daha cok var cıkmaz zaten olsada iki gün sonra bi testi tekrarla bakalım
Cnm ya stres yapma daha 8 gün var çok erken8 aydr deniyoruz canim olmuyor doktorada gittim bisey yok bat 17 erken yaptim ama ne bilim yine olmicak gibi
Ovulasyon Gününü biliyor musun2 gun sonra mi tekrarliyim yani cikar mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?