Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben cok guzel vazgecirrim eger cok zararli biseyse baba almis ondan dolapta vardi hemen gidelimde yiyelim tabi cocuk beni suya götürüp susuz getirmezse simdiki cocuklar bir harika
Ee yalancı anne oluyorsun işte :) eve gelip anne nerde derse .. Aa kızım bitmiş yada oğlum .. Oda ühü ühhüüü aglar gıder gerı tıpış tıpış alırsın

Maşallah güzel anne örnek anne normal o kadarda canım kıyamam hiç duymayıncs yuksek sesi korkuyordur

Kızlar benim bu yakı yapıştırdığım yar hala kaşınıyor çok fena tahriş oldu yara oldu resmen çıkartmalı 2 gün oldu ama hala kaşıntı var

Kızlar benim bu yakı yapıştırdığım yar hala kaşınıyor çok fena tahriş oldu yara oldu resmen çıkartmalı 2 gün oldu ama hala kaşıntı var
Ben iki günde cıkartım kasınmaktan ölmüştün walla zaten ilk gün etkisi cok ertesı gun hafıf aksam kayboluyor .. Cıkar bugun

Maşallah güzel anne örnek anne normal o kadarda canım kıyamam hiç duymayıncs yuksek sesi korkuyordur
Yok cnm örnek anne olmadığım kesin bazen kendime iyi bir anne olmadığım olamadığım için kızıyorum şimdi iletişimimiz daha iyi dersini anlatmaya başlayınca işler daha kolay oluyor bebekken daha zordu o zaman daha bir tahammülsüz oluyorsun

Ben iki günde cıkartım kasınmaktan ölmüştün walla zaten ilk gün etkisi cok ertesı gun hafıf aksam kayboluyor .. Cıkar bugun
Kız zaten ben de çıkarttım hala kaşınıyor onu diyorum işte ben de 2. Gün çıkarttım 34 saat falan kaldı yanlış hatırlamıyorsam. Çıkartmalı da iki gün oldu

Tabiki derdini anlamak cook buyuk bir etken bebekken neye agladıgını bilemezsın .. Calıştıgın için sen iyi bir anne olmadıgını cocugunu annesız bıraktıgını dusunebılırsın buda etkıler senı

Kız zaten ben de çıkarttım hala kaşınıyor onu diyorum işte ben de 2. Gün çıkarttım 34 saat falan kaldı yanlış hatırlamıyorsam. Çıkartmalı da iki gün oldu
O hemen gecmıyor zaten bendede gecmedı kadınmaktan öldüm beyaz ve hassas bı tenın varsa ondan olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…