- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Foto at hemenGünaydın kızlarrrr ..benim ov. Testı bugunde iki çizgi ayy kafamı karıstırıyor ustelık bu ay hiç dogru duzgun calışmada olmadı kı :-/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto at hemenGünaydın kızlarrrr ..benim ov. Testı bugunde iki çizgi ayy kafamı karıstırıyor ustelık bu ay hiç dogru duzgun calışmada olmadı kı :-/
Benım kararım ya kenzul ars yada fetih ..Bu tur bitince ne yapmaya karar verdik ara vermeden devam edelim 2 güne kararlaştıralım sonra araya soğukluk girmesin
Yeni ay yeni Ümitler inşallah cnm bozma morelinigünaydınnnn kızlar ben adet oldum malesefff![]()
![]()
çoğunluk kenzül arş diyor sanırımBenım kararım ya kenzul ars yada fetih ..
Bende ayni düsüncedeyim canim, ara vermeden devam edelim.Bu tur bitince ne yapmaya karar verdik ara vermeden devam edelim 2 güne kararlaştıralım sonra araya soğukluk girmesin
Umutlar tükenmez canimgünaydınnnn kızlar ben adet oldum malesefff![]()
![]()
Bence tamamdırÇ
çoğunluk kenzül arş diyor sanırım
cnm 4 ay oldu 15 ay olacak adet bitince umutlarda bitiyo yavaş yavaş malesefffYeni ay yeni Ümitler inşallah cnm bozma morelini
Günaydın kızlarrrr ..benim ov. Testı bugunde iki çizgi ayy kafamı karıstırıyor ustelık bu ay hiç dogru duzgun calışmada olmadı kı :-/
Geliyor insallah melegin annesiEki Görüntüle 1655730 Ateste iki gundur olcuyorum 36.5
inşşş cnm bnm insan cok yoruluyo özellikle psikolojik olarakBende ayni düsüncedeyim canim, ara vermeden devam edelim.
Secenekler
1.Fetih suresi
2. Yasin-i serif
3. Kenzül ars
4. 1001 Fatiha
5. Ayetel kürsi
6. Ibrahim suresinin son iki sayfasi
Umutlar tükenmez canimyapacak bir sey yok, vakti gelmemis demek ki daha.
Önümüzde ki ay yeniden cicek acar umutlar, insallah tez zamanda kavusursun bebegine.
Hepimiz ayni sürecten geciyoruz canim, cok iyi anliyorum seni. Benimde suan her seyi birakmak geliyor icimden. Yoruldum ama pes etmekte cözüm degil ki. Rabbim bizi bos yere imtihan etmiyor. Bizim pes etmemizi degil bizim daha cok cabalamamizi istiyor.inşşş cnm bnm insan cok yoruluyo özellikle psikolojik olarak![]()
Geliyor insallah melegin annesigüzel haberler alacagiz senden
![]()
Yok canım ya ben cıft cızgıde gorsem yerım kırmızı kartı son dk daGeliyor insallah melegin annesigüzel haberler alacagiz senden
![]()
Bence hakem gol diyecekYok canım ya ben cıft cızgıde gorsem yerım kırmızı kartı son dk da![]()
Ateş'e bakma cnm düzenli Ölçüm olmadığı için iki değerle yorum yapmak doğru değil koyulaşma çok az var sanki hadi HayırlısıEki Görüntüle 1655730 Ateste iki gundur olcuyorum 36.5
VE tüm saha ayakta alkışlayacak .. Ama yan hakem hayır ofsayt bu dıycekBence hakem gol diyecek![]()
O yan hakemi döverimVE tüm saha ayakta alkışlayacak .. Ama yan hakem hayır ofsayt bu dıycek![]()
![]()
Hayırlısı artık bakalım mevlam neylerse güzel eylerAteş'e bakma cnm düzenli Ölçüm olmadığı için iki değerle yorum yapmak doğru değil koyulaşma çok az var sanki hadi Hayırlısı
4 ay mı 15 ay mı cnm anlamadımcnm 4 ay oldu 15 ay olacak adet bitince umutlarda bitiyo yavaş yavaş malesefffne yapsam olmuyo
![]()
Ofsayt bile değil bizim ki hep taca gidiyorVE tüm saha ayakta alkışlayacak .. Ama yan hakem hayır ofsayt bu dıycek![]()
![]()
nasıl yapıyorsunuzDERT etmiyoruz, DUA ediyoruz...
Rabbim meryem sûresinin hürmetine bizlere hayırlısıyla anne olmayı nasip eyle.
Dua listemiz:
05.10.: @deeploneliness (Özlem)
Rabbim kabul etsin
06.10.: @minnta (Fulya)
Rabbim kabul etsin
07.10.:Al_pi (Büşra)
Rabbim kabul etsin
08.10.: @pink love (Kübra)
Rabbim kabul etsin
09.10.: @10beybisi (Tuğba)
Rabbim kabul etsin
10.10.:Veson (Tuğba)
Rabbim kabul etsin
11.10.: @LeYLa_21 (Leyla)
Rabbim kabul etsin
12.10.:E-brulim (Ebru)
Rabbim kabul etsin
13.10.: @DESIGNER27 (Sema)
14.10.: @HLYELA (Hülya)
Avuçlarıma koydum seni meleğim, biliyorum verecek olan Rabbim'dir...