Her yere onlarla mı gideyim yani?

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Bulunduğum ilden yakın bir ile geçen yıl atandım, seminerler için haftaya atandığım ile gideceğim. Eşimin abisinin kızı ben seninle gelir kalırım dedi hatta annem (eltim) de gelir dedi. Bir şey diyemedim tamam bakarız dedim.
Eşimin yeğeni ve eltim iyiler onları seviyorum lakin ben her yere onlarla mı gitmek zorundayım? Her ne kadar aramiz iyi olsa da 2 hafta hergün kahvaltı ve en az 3 çeşit yemek çıkarmak zorundayım. Biraz kafamı da dinlemek istiyorum acıkçası... Sabah eşime söyledim kızdı bana niye gelmiyorlarmış gelecek dedi. Ben anlatmaya çalışıyorum 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun diyor. Ne yapayım ben şimdi haksız mıyım?

Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Bulunduğum ilden yakın bir ile geçen yıl atandım, seminerler için haftaya atandığım ile gideceğim. Eşimin abisinin kızı ben seninle gelir kalırım dedi hatta annem (eltim) de gelir dedi. Bir şey diyemedim tamam bakarız dedim.
Eşimin yeğeni ve eltim iyiler onları seviyorum lakin ben her yere onlarla mı gitmek zorundayım? Her ne kadar aramiz iyi olsa da 2 hafta hergün kahvaltı ve en az 3 çeşit yemek çıkarmak zorundayım. Biraz kafamı da dinlemek istiyorum acıkçası... Sabah eşime söyledim kızdı bana niye gelmiyorlarmış gelecek dedi. Ben anlatmaya çalışıyorum 2 çeşit yemek çıkartamıyor musun diyor. Ne yapayım ben şimdi haksız mıyım?
Yapmayın. Seminer 9.30-13.30 arası. Ve seminer 1 hafta. Okula gitmeden ayaküstü kahvaltı yapın. Gelince de ben tokum deyin. Onlar hazırlasın yesin. Yemek de yapmayın. Yatın boş boş. Kendileri yapsınlar madem çok meraklılar. Eşiniz de ne kadar fikirsiz. İşine geliyor sizi yalnız yollamamak. Başımıza ne geliyorsa diyemedim yapamadımlardan geliyor. Ben severim mesela kalabalık kalmayı ama iş yapmayacaksam. Evli iken eşimin ailesi ile bulunduğum zamanlarda her şeyi ben yapayım demedim hiç. Hizmetçi miyiz yahu

Siz iş için gidiyorsunuz ,onlar evde olacak neden siz hazırlayacaksınız ki kahvaltı,yemek vs.
Madem geliyorlar hazırlasınlar,hep beraber yiyip için.
Ayrıca istemiyorsanız eşinize hiç yansıtmadan,size söylediklerinde "ben tek gideceğim"diyip kestirip atmadınız ki?
Aklıma geldi ama kırmak istemedim. O an demeliydim ama şu anda iş işten geçti

Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Bence sen kocana söylemeden kendin halletmelisin.. Seminer deyince aklıma gelen tek şey öğretmen olduğun başka da bilmiyorum seminer alan var mı zaten de onlara direk seminerlerden sonra programlarımız olacak onlara katılacağım geç olacak bazen falan siz başka bir zaman gelirsiniz deyip geçiştirebilirsiniz onları.. Arkadaşlarla biraz takılacağız şeklinde vs ne bilim ya da başka birşey bulabilirsiniz ama onları kendiniz başınızdan atacaksınız eşinize söylerseniz size sinir oluyor işte anlamıyor bunlar kafaları herşeye çalışmıyor bazen onu hiç karıştırmadan bence çaktırmadan yapın bu işi :)) Ben olsam direk başka zamana inşallah.. Farklı programlarımız olacak bu seminer zamanı okul açılmadan biraz kafaları dağıtacağız arkaşalarla falan derdim.. Sabahları kahvaltılarımızı birlikte yapacağız akşamları birşeyler planlıyoruz falan dersiniz ne yani zorunda bırakamaz kimse sizi.. Eşiniz sizinle gelmiyor sanırım eğer tutturursa da çok biliyorsan gel hizmeti sen yap bende hazır yemek kahvaltı masasına otururum çok da güzel olur de.. Sonuçta kimseye hizmet etme zorunluluğunuz yok abartıyorlar bazen sinir oluyorum yaaa.. Ne olursa olsun evde misafir varken insan kasılıyor..

Seminerden sonra görev yerini terk etmeyeceğiz ve türlü çalışmalarda görevlendirileceğiz, covid teşhisi konmuş vatandaşların evde karantinaya uyup uymadıklarını kontrol eden ekipler kurulacak ve o ekiplerin başında yer alacağız. Okul açılma tarihine kadar memlekete geri dönmek yok yani. Sizinle ne yapmaya geliyor ki onlar başka işleri güçleri yok mu peşinizden ayrılmıyorlar. Covid çalışmalarında yer alacağız sizi de riske atmak istemiyorum gelmeseniz daha iyi olur deyin.

Eşinizin tavrı ne kadar sinir bozucu. Siz niye bu kadar sinik kalıyorsunuz, iki kap yemek çıkaramıyor musun dediğinde niye çıkaramıyorum, o kadar kolay birşeyse bundan sonra yemekleri sen yap niye diyemiyorsunuz. Çalışan, ekonomik özgürlüğü olan bir kadın kendini bu kadar ezdiriyorsa vay halimize.

Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,

Sizin ki biraz ikiyüzlülük gibi eğer bu denli düşünceleri sahipseniz aranızda onlarla hep mesafe olacak, mesafeli olduğum birinin evinde kalmak istemem kimse istemez. Yüz bulamaz.

Siz hem çok samimi davranıp hem kaç tabak hazırlayacamda onlarlamı gidicem de diye düşünmeniz bence doğru değil. Şuan onlar bu hesaplardan habersizler..

Sizin ki biraz ikiyüzlülük gibi eğer bu denli düşünceleri sahipseniz aranızda onlarla hep mesafe olacak, mesafeli olduğum birinin evinde kalmak istemem kimse istemez. Yüz bulamaz.

Siz hem çok samimi davranıp hem kaç tabak hazırlayacamda onlarlamı gidicem de diye düşünmeniz bence doğru değil. Şuan onlar bu hesaplardan habersizler..

Aram iyi konuda belirttiğim gibi... ama ben 2 hafta da olsa biraz kafa dinlemek kendimle başbaşa kalmak istiyorum, karşı tarafa bunu kirmamaak için bunu bu sekilde ıfade edemedim sadece

Aram iyi konuda belirttiğim gibi... ama ben 2 hafta da olsa biraz kafa dinlemek kendimle başbaşa kalmak istiyorum, karşı tarafa bunu kirmamaak için bunu bu sekilde ıfade edemedim sadece

Mesafe iyidir bacım. 🌹

Şuan kime ne söylesen bizi istemiyor ki olacak.

Merhabalar,
Hemen konuya giriyorum,
Iyide seminer 1 hafta degil ki sonrasindaki 3 hafra icin de egitim var yazi geldi okullara sonrasi icon ne yapacaksniz okul baslayinca yalniz mi kalacaksniz sadece 1 hafta icin plan yapmayin derim

Back
X