- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi pnrbstrk06
-
Bilmiyorum ne yapacaklar . Abim seni vermem diyip duruyor zatensen eğildiğin için herkes üste çıkıyor. annenle ve abinle bir daha konuş. özellikle annenle. nasıl yük altında ezildiğini anlat. ayrıca ne zamana kadar bu durum devam edecek böyle? ne zamana kadar çekmeni istiyorlar bu çileyi? sen evlenince ne yapacaklar?
onun demesiyle mi oluyormuş. 30 yaşına kadar abini mi bekliyeceksin. kader bu 2-3 sene sonrada karşına çıkabilir. bak tatlım 8 sene çekilmez bu dert. ayrıca abine söyle, cezaevinde olan erkekler, maket, çakmak, boncuk vs. bir sürü iş yapıp paralarını kazanıyorlar. hatta bazı cezaevleri var daha mükemmel işler bile veriyorlar. kendi parasını kendi kazansın.Bilmiy
Bilmiyorum ne yapacaklar . Abim seni vermem diyip duruyor zaten
Kendisi kazanıyor zaten ama üstüne daha istiyor . Aylık 150 alıyor oda sigarasina anca yetiyor . Herkes üstüme geliyor kimse düşünmüyor kendimi çok yalnız hissediyorumonun demesiyle mi oluyormuş. 30 yaşına kadar abini mi bekliyeceksin. kader bu 2-3 sene sonrada karşına çıkabilir. bak tatlım 8 sene çekilmez bu dert. ayrıca abine söyle, cezaevinde olan erkekler, maket, çakmak, boncuk vs. bir sürü iş yapıp paralarını kazanıyorlar. hatta bazı cezaevleri var daha mükemmel işler bile veriyorlar. kendi parasını kendi kazansın.
Benim annem elli yaşında çok da ağır bir işi var. Bir gün yoruluyorum dediğini duymadım.Bütün yük ,sorumluluk bende . Annemle ile babam ayrılalı çok oldu. Annem ile yaşıyorum . 48 yaşında . Bende 20 yaşındayım. Markette çalışıyorum. Abimde cezaevinde . Başka kardeşim yok. İşe gidiyorum . Eve geliyorum evi pis görünce çıldırıyorum resmen. Koltuğun örtüsü bozuk olsun hemen onu duzeltiyorum. Uzerinden yerleri siliveriyorum. Abimin bütün para kıyafet işlerini ben hallediyorum. Eve yeni pimapen yaptırdım. Her izin günümde evi elimden geldiğince temizlemeye calisiyorum. Bir yandan da abimin para ve kıyafet konusunda istekleri bitmiyor . Bu kadar sorumluluktan çok bunaldim artık ......
Bütün yük ,sorumluluk bende . Annemle ile babam ayrılalı çok oldu. Annem ile yaşıyorum . 48 yaşında . Bende 20 yaşındayım. Markette çalışıyorum. Abimde cezaevinde . Başka kardeşim yok. İşe gidiyorum . Eve geliyorum evi pis görünce çıldırıyorum resmen. Koltuğun örtüsü bozuk olsun hemen onu duzeltiyorum. Uzerinden yerleri siliveriyorum. Abimin bütün para kıyafet işlerini ben hallediyorum. Eve yeni pimapen yaptırdım. Her izin günümde evi elimden geldiğince temizlemeye calisiyorum. Bir yandan da abimin para ve kıyafet konusunda istekleri bitmiyor . Bu kadar sorumluluktan çok bunaldim artık ......
Kendim içinO birikimi niye yapıyorsun daha kötü günler içinmi
Yazık yaa canım benim, bu yaşta bukadar yük, inşallah abin çabuk çıkarda senin yükün azalır. Allah yardımcın olsunKendim için
Bütün yük ,sorumluluk bende . Annemle ile babam ayrılalı çok oldu. Annem ile yaşıyorum . 48 yaşında . Bende 20 yaşındayım. Markette çalışıyorum. Abimde cezaevinde . Başka kardeşim yok. İşe gidiyorum . Eve geliyorum evi pis görünce çıldırıyorum resmen. Koltuğun örtüsü bozuk olsun hemen onu duzeltiyorum. Uzerinden yerleri siliveriyorum. Abimin bütün para kıyafet işlerini ben hallediyorum. Eve yeni pimapen yaptırdım. Her izin günümde evi elimden geldiğince temizlemeye calisiyorum. Bir yandan da abimin para ve kıyafet konusunda istekleri bitmiyor . Bu kadar sorumluluktan çok bunaldim artık ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?