Her zaman bakimli görünmek için

Benim sac yapma becerim sifir ya.. Bazi insanlar şekiller veriyor değişik değişik ..ben daha masayla kiviramiyorum bile yil olmuş 2014:)

Bende aşırı becerikli sayılmam ama yinede beceriyorum bir şekilde el alışkanlığı oluyor.
gel ben seninkini kıvırayım ayıp ettin kendimiki uzun sürüyorda başkasınınkini 5 dakikda hallediyorum

Çok haklisin benim de çok beğendiğim ve hep guzel haliyle hatirladigim öğretmenlerim var..

El çabukluğu önemli. Her gün yapinca Alisir insan..

saç-makyaj konusunda yapa yapa pratikleşirsiniz.benim makyaj max 10 dk; bakın neler yapıyorum; önce cilt bakımı,temizleme-tonik-serum-nemlendirici-göz kremi. arkasından bb krem, kapatıcı göz altı (morluk olmasa bile aydınlık veriyor), sivilcem varsa kapatıcı, üstüne toz pudra, ten tamamdır. kaşlarımı tarar, rimel sürer, aydınlatıcı ve allık bir de ruj tamam.çok nadir kalem yada far...uzun gibi oldu ama ben alıştım hem kısa sürüyor hem de herkes sende hiç makyaj yok mu,ne yapıyorsun falan diyorlar. doğru ürünleri buldunuz mu tamamdır

Vallahi
asa
Vallahi maşallah. Bu kadar şeyi ben yarim saatte anca yaparim..

Bakim gerçekten insanları çok degistiriyo. İnsanlarin bize tepkilerini de degistiriyor. öğrencinin, idarenin herkesin saygisi da artıyor.

meraklı olmak da önemli. çok seviyorum mesela organik kozmetikler, bakım ürünleri...bakımlı tertemiz olmak inanılmaz rahatlık hissi veriyor insana. bir de rutin yapabilirsiniz mesela cuma benim epilasyon ve manikür-pedikür günüm, çarşamba-pazar banyoda vücut peelingi, haftada 3 kere gene banyoda yüz peelingi, pazar maske günümdür... hepsini toptan yapınca yoruluyorum bölüyorum o yüzden. ah ah bir de şu pilatesi düzenli yapabilsem

Bende uni de hep bakımlı olurdum çok dikkat ederdim saç makyaj giyinme maximum 35 40dk alırdı insan alışiyo zamanla hızlanıyor gerçekten

Şimdi biraz saldim kendimi malesef insanın yürüyüşü bile değişiyor şık bakimli olunca

Bakim gerçekten insanları çok degistiriyo. İnsanlarin bize tepkilerini de degistiriyor. öğrencinin, idarenin herkesin saygisi da artıyor.
her yerde öyle. geçen sene eşimle araba bakmaya gidiyorduk, çizme kaban gayet normal gittim kimse bakmadı pek. ertesi gün şık şıkırdım gidince saatlerce ilgilendiler :) türkiyede böyle malesef

Düzenine hayran kaldim vallahi. Kendini seven birisin sanirim. Spor ve saglikli beslenme de çok onemli tabi. Bende spor yok. Ama beslenmeye dikkat ettiğim icin kilo sorunum yok.

Hayirdir bu tarz benime falan mi katiliyoruz? Sabahtan aksama kadar tepemde 30tane cocuk olacak aman velim gelicek kahveyle siyah uyumuma bakmam gerek diye dusunucem hi ? Cocugunuzun durumunu ogrenmeye mi geldiniz yoksa toplanti sonrasi diger cocuk anneleriyle giyimimi sacimi makyajimi cekistirmeye mi ?

Düzenine hayran kaldim vallahi. Kendini seven birisin sanirim. Spor ve saglikli beslenme de çok onemli tabi. Bende spor yok. Ama beslenmeye dikkat ettiğim icin kilo sorunum yok.
bana emanet verilen bedeni en iyi şekilde korumaya çalışıyorum :) bedenimiz mucizemiz onun iyi bakıma ihtiyacı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…