- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Benim sac yapma becerim sifir ya.. Bazi insanlar şekiller veriyor değişik değişik ..ben daha masayla kiviramiyorum bile yil olmuş 2014:)
Sac ve makyaj konusunda da bende çok yavasim.Benim sac yapma becerim sifir ya.. Bazi insanlar şekiller veriyor değişik değişik ..ben daha masayla kiviramiyorum bile yil olmuş 2014:)
Çok haklisin benim de çok beğendiğim ve hep guzel haliyle hatirladigim öğretmenlerim var..Kesinlikleeeeeeeeee,boyle..ay bi gun 23nisan senlikleri var.bir tane uzuuunnn boylu zayif bir ogretmen var.ama sadeceazicik top gibi gobegi var.sen kisa etegi cek gobegin ustune..boyle burnunu ucundan havaya haldirirsinya aynen oyleee.bende matrak biriyim ya.arkadas ogretmene bakti sonra ban ben koptummm.sanki sidikli kizlar olurya etegini cekistirmissss,ay olduk gulmekten...ay birtane var sanki millattan once yasiyor.ya o bizden once yasamis ruhunu teslim etmis.ya biz yasmiyoruzzzzz...ama bir gormeniz lazimmm...zaten cok kisa birii.tombikkk.ve hem kilos elbiseee giyer up uzunnnn...zaten kisa boylu ve kilolusunnn ama tarzida milattan once giyim tarzi....
Cici olun ogretmenlerrr.ogrenciler asla unutmaz.benim hir ogretmenim vardi halen gozumun onunde.siyah dizlerde kalem etek.beyaz orgu degaje yaka kazak.saclar lule lule ve havalii.cok ciciydi.
El çabukluğu önemli. Her gün yapinca Alisir insan..bende ise baslamadan once oyleydim okula giderken hic makyaj bile yapmazdim sevgilimde uzakta zaten bakimli olmak icin hic bi nedenim yoktu :) sadece bulusacagimiz zamanlar cok cok ozenirdim cok bakim yapardim :)
ama ise basladigimdan beri profesyonel gorunmek icin bakimli olmak zorundayim .. baslarda zor geliyordu ama simdi her sabah goz cevremi kapatiyorum eyeliner rimel hop hemen hazirim birde şık giyiniyorum yarim saate hazirim :) bakimli olmak genelde cok zamanimi alir diye olmuyoruz ama yarim saati gecirmezsen bakimli olmaktan sıkılmazsın üşenmezsin
asasaç-makyaj konusunda yapa yapa pratikleşirsiniz.benim makyaj max 10 dk; bakın neler yapıyorum; önce cilt bakımı,temizleme-tonik-serum-nemlendirici-göz kremi. arkasından bb krem, kapatıcı göz altı (morluk olmasa bile aydınlık veriyor), sivilcem varsa kapatıcı, üstüne toz pudra, ten tamamdır. kaşlarımı tarar, rimel sürer, aydınlatıcı ve allık bir de ruj tamam.çok nadir kalem yada far...uzun gibi oldu ama ben alıştım hem kısa sürüyor hem de herkes sende hiç makyaj yok mu,ne yapıyorsun falan diyorlar. doğru ürünleri buldunuz mu tamamdır
Vallahi maşallah. Bu kadar şeyi ben yarim saatte anca yaparim..saç-makyaj konusunda yapa yapa pratikleşirsiniz.benim makyaj max 10 dk; bakın neler yapıyorum; önce cilt bakımı,temizleme-tonik-serum-nemlendirici-göz kremi. arkasından bb krem, kapatıcı göz altı (morluk olmasa bile aydınlık veriyor), sivilcem varsa kapatıcı, üstüne toz pudra, ten tamamdır. kaşlarımı tarar, rimel sürer, aydınlatıcı ve allık bir de ruj tamam.çok nadir kalem yada far...uzun gibi oldu ama ben alıştım hem kısa sürüyor hem de herkes sende hiç makyaj yok mu,ne yapıyorsun falan diyorlar. doğru ürünleri buldunuz mu tamamdır
:) alışkanlık olsun bakın nasıl yaparsınız 5 dk da :) sizde gözde büyütme durumu var sanırım biraz yanılıyor muyum :)Vallahi
asa
Vallahi maşallah. Bu kadar şeyi ben yarim saatte anca yaparim..
Yarin okul yoookkkkkkk.hazirlanacagin tuttu senin o da tatile geldi.Yarin sabah saat tutucam. Bakalim ben de yarim saatte halledebilecek miyim hazirlanmayi.
Torenimiz var arkadasim. 9 da okulda olucaz :)Yarin okul yoookkkkkkk.hazirlanacagin tuttu senin o da tatile geldi.
Aynen her konuda var bu durum bende..:) alışkanlık olsun bakın nasıl yaparsınız 5 dk da :) sizde gözde büyütme durumu var sanırım biraz yanılıyor muyum :)
bunu kırmanın tek yolu üstüne gidip yapmak. bu söylediklerim aynen diş fırçalamak gibi benim için.Aynen her konuda var bu durum bende..
her yerde öyle. geçen sene eşimle araba bakmaya gidiyorduk, çizme kaban gayet normal gittim kimse bakmadı pek. ertesi gün şık şıkırdım gidince saatlerce ilgilendiler :) türkiyede böyle malesefBakim gerçekten insanları çok degistiriyo. İnsanlarin bize tepkilerini de degistiriyor. öğrencinin, idarenin herkesin saygisi da artıyor.
Düzenine hayran kaldim vallahi. Kendini seven birisin sanirim. Spor ve saglikli beslenme de çok onemli tabi. Bende spor yok. Ama beslenmeye dikkat ettiğim icin kilo sorunum yok.meraklı olmak da önemli. çok seviyorum mesela organik kozmetikler, bakım ürünleri...bakımlı tertemiz olmak inanılmaz rahatlık hissi veriyor insana. bir de rutin yapabilirsiniz mesela cuma benim epilasyon ve manikür-pedikür günüm, çarşamba-pazar banyoda vücut peelingi, haftada 3 kere gene banyoda yüz peelingi, pazar maske günümdür... hepsini toptan yapınca yoruluyorum bölüyorum o yüzden. ah ah bir de şu pilatesi düzenli yapabilsem
Ogretmen iseniz o zaman size soyluyeceklirimi dikkate alin.her zaman uyumluu ve sik giyinin.duzenli ve guzel bir tarz edininn.ben bazen ogretmenlere bakiyorum sanki komsuya tuz almaya gider gibi giyiniyorlarrr.cok kotu yaaa.bide soyle belde hirka giyip ellerini bagliyorlarya.usumus gibii.ayyy sinir oluyorumm..ben oglumu ilk gun goturdugumde ogretmeni bayan benimle yasit,genc biriydi.ilk gun velilerle tanisacaksiniz sik olur insan.siyah dizlerde etek.ustunede aci kahve gomlek....hic siyahla kahve giyilirmi yaaa.sac bas hic sormayin...
bana emanet verilen bedeni en iyi şekilde korumaya çalışıyorum :) bedenimiz mucizemiz onun iyi bakıma ihtiyacı var.Düzenine hayran kaldim vallahi. Kendini seven birisin sanirim. Spor ve saglikli beslenme de çok onemli tabi. Bende spor yok. Ama beslenmeye dikkat ettiğim icin kilo sorunum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?