- 20 Ocak 2008
- 15.264
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi yagmur0007
-
siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz acaba? ortaköy,sarıyer tarafı mı? 2-3 şehir değiştirdim hepsinde de terlikle tülbentle çocuk bırakmaya gelen veli potansiyeli vardı..ya ben çok kıyı mahallelere gidiyorum ya siz çok elit bir semttesiniz?
yok o konuda haklısın tabii ki giyimden çok kafa önemli ama siz arkadaşa cennet mahallesi mi deyince kendi çevremden bahsetmek istedim..köyde tezek kokulu veliler geliyordur belki ama inanın özenerek geliyorlardır yanınıza.belki de o kokuya en yeni tülbentlerini takarak,çünkü köylerde öğretmenler kutsaldır bilirim ve bütün köy tarafından saygı gösterilir kendisine..Ben 6 senedir köyde görev yapıyorum.4 bucuk senesi 2. bölge 5.alan olan bir kırsal köy diyeyim.Ben öğretmenlerden bahsedıyordum bu şekilde velilerden değil.He benim kendi veli profilimi anlatmama gerek yok sanırım.Ama bir günden bir güne buna takılmadım ki velilerim çoğu ahırdan çıkıp gelen insanlar ne tezek kokmasına ne kafasındaki tülbente ne de ayağındaki lastiğe takıldım.Herkesten kendi görgü kurallarını ve estetik anlayışını beklemek ne derece doğru diyorum sadece.Ne giyerek gelirse gelsin.Altında son model arabasıyla gelip jılet gibi giyinip sizi zenginliğiyle döven aşağılayıcı bakışlarla cocugunun durumunu soran velileri de biliyoruz.Hangisini tercih edelim ?
Ben de her zaman bakımlı ve şık görünmeyi çok seviyorum içimden sürekli bakım yapmak geliyor çocukluğumdan beri böyleyim maskeler olsun makyaj saç. Bişey değil ki bu mesela üşengeçliğim tutuyor diyorum kalk ayağa bi makyaj yap insan kendine geliyor kendine güven geliyor aynaya daha rahat bakıyorsun. Bunun için özel bi çabaya gerek yok aslında yarın giyeceğiniz kombini akşamdan ayarlayın ütüleme takınızı ayarlayın saçını düşünün sabah da her zamankinden biraz daha erken kalkın saçını makyajınızı rahatlıkla yapın üstünüz zaten hazır giyinip çıkın hem evlisiniz yani özen göstermiyorum diyorsunuz yanlış anlamayın eşinizin de gözüne hoş görünmüş olursunuz Arkadaşlar her zaman bakimli ve şık gorunen insanlara imreniyorum. Bende bu konuda cook kararlar veriyorum. Bundan sonra ihmal etmemeliyim kendimi diye. Bir gun dikkat ediyorum herseyime. Ama ertesi sabah kalkinca en rahatima ne geliyorsa onu giyiyorum. Sacima ozensem makyaja zaman bulamiyorum. Sabahlari cok usengec oluyorum.ben ogretmenim . 29 yasindayim. 2 yasinda bi kizim var. Benim motive olmaya ihtiyacim var kizlar bu konuda. Siz neler yapiyosunuz. Her zaman bakimli olabilmek için tavsiyeler istiyorum.
Evet mesela bizim hoca doçent afedersiniz sütyeninden göğsü taşmış atlet de gitmemiş insan biraz özen gösterir yataktan kalkıp gelmiş gibi    Ogretmen iseniz o zaman size soyluyeceklirimi dikkate alin.her zaman uyumluu ve sik giyinin.duzenli ve guzel bir tarz edininn.ben bazen ogretmenlere bakiyorum sanki komsuya tuz almaya gider gibi giyiniyorlarrr.cok kotu yaaa.bide soyle belde hirka giyip ellerini bagliyorlarya.usumus gibii.ayyy sinir oluyorumm..ben oglumu ilk gun goturdugumde ogretmeni bayan benimle yasit,genc biriydi.ilk gun velilerle tanisacaksiniz sik olur insan.siyah dizlerde etek.ustunede aci kahve gomlek....hic siyahla kahve giyilirmi yaaa.sac bas hic sormayin...
Kesinlikleeeeeeeeee,boyle..ay bi gun 23nisan senlikleri var.bir tane uzuuunnn boylu zayif bir ogretmen var.ama sadeceazicik top gibi gobegi var.sen kisa etegi cek gobegin ustune..boyle burnunu ucundan havaya haldirirsinya aynen oyleee.bende matrak biriyim ya.arkadas ogretmene bakti sonra ban ben koptummm.sanki sidikli kizlar olurya etegini cekistirmissss,ay olduk gulmekten...ay birtane var sanki millattan once yasiyor.ya o bizden once yasamis ruhunu teslim etmis.ya biz yasmiyoruzzzzz...ama bir gormeniz lazimmm...zaten cok kisa birii.tombikkk.ve hem kilos elbiseee giyer up uzunnnn...zaten kisa boylu ve kilolusunnn ama tarzida milattan once giyim tarzi....
Cici olun ogretmenlerrr.ogrenciler asla unutmaz.benim hir ogretmenim vardi halen gozumun onunde.siyah dizlerde kalem etek.beyaz orgu degaje yaka kazak.saclar lule lule ve havalii.cok ciciydi.
Hayirdir bu tarz benime falan mi katiliyoruz? Sabahtan aksama kadar tepemde 30tane cocuk olacak aman velim gelicek kahveyle siyah uyumuma bakmam gerek diye dusunucem hi ? Cocugunuzun durumunu ogrenmeye mi geldiniz yoksa toplanti sonrasi diger cocuk anneleriyle giyimimi sacimi makyajimi cekistirmeye mi ?
Öğretmenseniz okula gitmek için zaten illaki saç baş makyaj olayınızı yapıyorsunuzdur. O kısmı geçtim, evde hem rahat hem şık olabileceğiniz bir çok seçenek var. Mesela diz yapmış bir alt yerine tayt giyin, dışarı kullanmadığınız hafif deforme olmaya başlamış kıyafatelerinizi ev kıyafeti olarak kullanın.
"Saç baş makyaj" derken aslında kalıp olarak kullandım ben. Tabi ki makyaj zorunluluk değil, hani bir aynanın karşınıza geçip kendimize çeki düzen veririz ya.. Ayrıca makyaj karşımızdakine saygı anlamı taşır diye söylemedim ben, onu nereden çıkardın kuzum.Canım illa ki derken? Makyaj bir zorunluluk mu ki? Makyaj yapınca bakımlı olunmuyor bence, karşındakine bir saygı anlamı taşıdığını da düşünmüyorum şahsen..
"Saç baş makyaj" derken aslında kalıp olarak kullandım ben. Tabi ki makyaj zorunluluk değil, hani bir aynanın karşınıza geçip kendimize çeki düzen veririz ya.. Ayrıca makyaj karşımızdakine saygı anlamı taşır diye söylemedim ben, onu nereden çıkardın kuzum.
Benim yaklaşık 45 dakikamı alıyor.Yarin sabah saat tutucam. Bakalim ben de yarim saatte halledebilecek miyim hazirlanmayi.
Biraz acsan nasil olur mesela vucut peelingi yuz peelingi nasil oluyor.neler yapiyorsunmeraklı olmak da önemli. çok seviyorum mesela organik kozmetikler, bakım ürünleri...bakımlı tertemiz olmak inanılmaz rahatlık hissi veriyor insana. bir de rutin yapabilirsiniz mesela cuma benim epilasyon ve manikür-pedikür günüm, çarşamba-pazar banyoda vücut peelingi, haftada 3 kere gene banyoda yüz peelingi, pazar maske günümdür... hepsini toptan yapınca yoruluyorum bölüyorum o yüzden. ah ah bir de şu pilatesi düzenli yapabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?