Her zaman bakimli görünmek için

Kıyafetlerini kombinle o şekilde koy dolaba

Gece yatmadan ojelerini sür
Kaş bıyık ağda günün olsun
Yüzünü yıkar yıkamaz nemlendiriciyi sür
Giyin makyajını yap
Bikaç aksesuar oldu bitti

Saç kısmına bişey diyemiycem saçların nasıl bilmiyorum

Benim saçlarım dalgalı Sultan sonra köpük sürüyorum sabah kalkınca taramıyorum bile maşalı gibi oluyo

Eğer dalgalıysa öyle yapabilirsin
Düzse sıkı bi at kuyruğu yada balerin topuz 5 Dakika'nı alır

Sacin ne renk bilmiyorum.saclarini boyatabilirsin degisiklik olur..spora basla ...sonra yuzune yakışan renkleri kullan makyajinda.makyajin 5 dakika surer anca.temel seyleri yap....bunda birsey yok...vedw topuklu giy..topuklu ayakkabı kadini kadin gibi gosteriyor..

Iste benlik bir konu. Ben de ogretmenim, giyim konusunda sikayetim yok, her zaman sik giyindigim söylenir, renklere, uyuma cok onem veririm. Makyaji cok fazla yapmıyorum, kaslarim araliklidir ona kalem surerim, rimel mutlaka bir de allik vr dudal balmi. Yani sadece sabah 6da canlandiracak kadar beni. Eyelinera cok ozeniyorum ama her zaman pek beceremiyorum. Donem donem bana yüzümü anlatacak gundelik makyaj yapmama yardimci olacak birini istiyorum ama daha bulamadim :) buraya kadar bir sıkıntım yok ama gelelim benim sorunuma saclarim. Bir turlu soyle duzgun durmuyor ve bu da benim motivasyonumu düşürüyor. Saclarim uzun ve duz sayılır, gerci ordan burdan cikan kisa saclar ve asagi doğru kivrilanlari saymazsak. Genelde topuz ya da orgu yaparim. Gun icinde cok kosturdugum icin daginik birakamiyorum, rahat edemem. Ama su haliyle saclarimi sevemiyorum, emziriyorum boyamiyorum, percem istiyorum guvenecegim kuafir bulamıyorum, ay ne cok dertliymisim :)

Bence her gün her gün saç düzleştirme maşa derdine girmeyin derim saçı mahfefiyor ve doğal saçınız gibisi var mı size önerim saçınızı yıkarken şampuanınz dalgalı saçlar içinse kremi de aynı matka dalgalı saç kullanın sabah önüne uçlarına iki şekil (gerekirse) Tamamdır ama kıyafet makyaj konusunda benimde yardıma ihtiyacım var :)

Bu topil tam benlik olmus ben de ogretmenim bir yasinda kizim var ve ayni dertten ben de muzdaribim. Ne cok ortak noktamiz var konu sahibi cahilligimi mazur gorun de su bb cream ne ola ki bacilar beni bi aydinlatin ya

Öğretmenseniz okula gitmek için zaten illaki saç baş makyaj olayınızı yapıyorsunuzdur. O kısmı geçtim, evde hem rahat hem şık olabileceğiniz bir çok seçenek var. Mesela diz yapmış bir alt yerine tayt giyin, dışarı kullanmadığınız hafif deforme olmaya başlamış kıyafatelerinizi ev kıyafeti olarak kullanın.

Ben fikir veremicem ev hanimi olarak ama baska fikrim var herkes bole konu acicagina bi sabit topic olsun herkes orda cozum bulsun sorusu olan yazsin bilenlerde cevaplasin hep ayni konular acilmasin yani benmde kendime gelmem lazim ama reglm bitince toparlancm insl
fikrime katilan varmi ? Mune Kazen ve diger yoneticiler boyle bi yer olmalu bencr bende yazilan oldukca bakiyorum cunku
herkesdd ayni sorun nerdeyse haksizmiyim ?

Fikrime katilanlar alinti yaparlarsa sevinirim cnku bildirim gelmiyor bana bu konuda

Bence de hergun fon ya da masa yapmak zor ve yipratici. Doğal haliyle saci guzel gosterebilmek lazim. Benim sacim dalgali. Bazen çok güzel görünüyor kendiliğinden. Bazense biseye benzemiyor.

Arkadaslar beni bastan yaratin bolumune konuyu actim bekliyorum mesajlarinizi

Bence sürekli bakımlı olmak biraz düzenli ilgiyle daha kolaylaşıyor.
Misal ben eskiden her sabah makyaja çok zaman harcardım kapatıcı fondoten akmasın diye pudrası bilmem ne derken yarım saat sırf makyaja giderdi.
Sonra cilt bakımıma ağırlık vermeye başladım. Her gun cilt bakımımı yapa yapa cildim iyileşti ve sabahları fondoten filana gerek kalmadan sadece az bi göz makyajı beş dk yapıp çıkar oldum. Ne giyeceğimi akşamdan belirliyorum ve saçımı da uyumadan hazırlayıp yatıyorum, sabah hazırlanmam artık en fazla 15 dk alıyor. Saç olayı biraz saç kesimine de bağlı pratik modeller kullanmak lazım. Yani işin özeti, hazırlanmak eger bi saat surecekse üşeniyor insan evet, ama her şey hazır ve klaysa yapılıyor illa.

siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz acaba? ortaköy,sarıyer tarafı mı? 2-3 şehir değiştirdim hepsinde de terlikle tülbentle çocuk bırakmaya gelen veli potansiyeli vardı..ya ben çok kıyı mahallelere gidiyorum ya siz çok elit bir semttesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…