- 16 Haziran 2012
- 2.587
- 3.445
- 198
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Hayır Nude/Naturel olarak da geçiyor. Belli belirsiz renk veren türden.Nude tonlar ten rengi tonlaridir diğer dedikleriniz toprak tonları diye geçer yada pastel tonlar
Kahve ton nude degildir..nude ciplak demek..nude ton dedigin zaman makyajsiz gibi gozuken renkleri tanimlarsin..Doğal tonlar yani. Ben kahverengi gözlüyüm, doğal kahve tonlu farları seviyorum. Bebek pembesi, hafif şeftali tonları da uygun olabilir.
Öğretmenseniz okula gitmek için zaten illaki saç baş makyaj olayınızı yapıyorsunuzdur. O kısmı geçtim, evde hem rahat hem şık olabileceğiniz bir çok seçenek var. Mesela diz yapmış bir alt yerine tayt giyin, dışarı kullanmadığınız hafif deforme olmaya başlamış kıyafatelerinizi ev kıyafeti olarak kullanın.Arkadaşlar her zaman bakimli ve şık gorunen insanlara imreniyorum. Bende bu konuda cook kararlar veriyorum. Bundan sonra ihmal etmemeliyim kendimi diye. Bir gun dikkat ediyorum herseyime. Ama ertesi sabah kalkinca en rahatima ne geliyorsa onu giyiyorum. Sacima ozensem makyaja zaman bulamiyorum. Sabahlari cok usengec oluyorum.ben ogretmenim . 29 yasindayim. 2 yasinda bi kizim var. Benim motive olmaya ihtiyacim var kizlar bu konuda. Siz neler yapiyosunuz. Her zaman bakimli olabilmek için tavsiyeler istiyorum.
Ben katiliyorum.cunku buna cok ihtiyacim var :-(Fikrime katilanlar alinti yaparlarsa sevinirim cnku bildirim gelmiyor bana bu konuda
Kozmetik bakin kismina acabilirsiniz bu basliktada haber verin gelip bakalim:)Boyle bi topic acalim o zman soru cevap seklinde ilerlesin katilanlar ???
Actim konuu cnm beni bastan yaratin.bolumune :)Kozmetik bakin kismina acabilirsiniz bu basliktada haber verin gelip bakalim:)
siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz acaba? ortaköy,sarıyer tarafı mı? 2-3 şehir değiştirdim hepsinde de terlikle tülbentle çocuk bırakmaya gelen veli potansiyeli vardı..ya ben çok kıyı mahallelere gidiyorum ya siz çok elit bir semttesiniz?Siz bakimdan degil siyahla kahve gider mi yaaa diye lafa girdiniz.Kimsenin hangi renkle hangi rengi uyumlu giydigi kimseyi ilgilendirmez..Verdigim ornekte de genel olarak anlattim.Ayrica ayaginda terlik basinda tulbent,agzinda sakiz ? Hangi semtte bu okul ? Cennet mahallesi falan mi ? Gorev yaptigim sure boyunca en az 300 400 ogretmen,fakultede bunun daha fazlasina denk gelmistim sizin taniminiz gibisiyle hic karsilasmadim. Eglenceli bir anlatim tercih edeyim derken mubalagi fazla mi kacirdiniz ne :)
Bir de bu sira ne kadar cok süs,makyaj,bakim&bakimsizlik derdi konu olmaya basladi.Tesaduf mu bu kadar denk gelmesi bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?