- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Ewt simdi bakmicaz da ne zaman bakicaz kendimize. Bu yaşların kiymetini bilmek lazim.bana emanet verilen bedeni en iyi şekilde korumaya çalışıyorum :) bedenimiz mucizemiz onun iyi bakıma ihtiyacı var.
evet benim önümde annem örneği vardı o da beni çok etkiledi sanırım. asla kendine bakmazdı, oysa çok güzel bir kadındı. şimdi nasıl mı? düzensiz beslenmeden ötürü kemik erimesinden tut alerjiye,spor yapmamaktan omurga eğriliğinden bilumum fıtıklara, varislere, bölgesel yağlara,bakımsızlıktan tamamen leke ve çillerle kaplı bir cilde sahip. şimdi ne yapsada olmuyor. kendimize bakmamız lazım, güzellikten ziyade sağlık için. sağlık olursa güzellik de gelir...Ewt simdi bakmicaz da ne zaman bakicaz kendimize. Bu yaşların kiymetini bilmek lazim.
Tepemde 30cocuk derkeeennn,sizin seciminiz.birakin o zaman.ikinci olarak konu sahibi ogretmen sikayet ettigi icin bende izlenimlerimi yazdim.biraz eglenceli anlattim.yoksa seccim sizin.ayrica ben veliler icin degil kendim icin dikkat ederdim...bu ev kadinlari icinde gecerli.sabah okula geliyorlar.ayaginda terlik,kimisinin sac bas almis gidiyor,kimisi tulbent takmmis,kimisinin agzinda sakiz.bu hos degil.hangi mevkide olursaniz olun.Hayirdir bu tarz benime falan mi katiliyoruz? Sabahtan aksama kadar tepemde 30tane cocuk olacak aman velim gelicek kahveyle siyah uyumuma bakmam gerek diye dusunucem hi ? Cocugunuzun durumunu ogrenmeye mi geldiniz yoksa toplanti sonrasi diger cocuk anneleriyle giyimimi sacimi makyajimi cekistirmeye mi ?
bir tek evli değilim ve iki yaşında kızım yok gerisi tamamıyla benim malesef bende bakımsızımArkadaşlar her zaman bakimli ve şık gorunen insanlara imreniyorum. Bende bu konuda cook kararlar veriyorum. Bundan sonra ihmal etmemeliyim kendimi diye. Bir gun dikkat ediyorum herseyime. Ama ertesi sabah kalkinca en rahatima ne geliyorsa onu giyiyorum. Sacima ozensem makyaja zaman bulamiyorum. Sabahlari cok usengec oluyorum.ben ogretmenim . 29 yasindayim. 2 yasinda bi kizim var. Benim motive olmaya ihtiyacim var kizlar bu konuda. Siz neler yapiyosunuz. Her zaman bakimli olabilmek için tavsiyeler istiyorum.
Bakım sağlıktan geçiyor önce. Spor çok fark ettiriyor. Hiçbir şey yapmasanız bile evde 30 dakika yürüyebilirsiniz. Youtube'da böyle yürüyüş videoları var. Ter atmak cilde iyi gelir. Beslenmeye dikkat ediyormuşsunuz zaten, asitten kaçının. Bol su. Okulda ders aralarında yeşil çay için mesela. Sizi üzecek şeylerden kaçının. Neşeli şarkılar dinleyin.
Makyaja gelince; ben fondotenimi ya da bb kremimi süngerle sürerim. Kalıp gibi durmuyor o zaman. Azcık allık. Nude farlara bayılıyorum. Yine Youtube'da bunlarla ilgili videolar var. Dudak kalemiyle aynı renk ruj dudakları daha iyi gösteriyor mesela.
Saç konusunda da kesimiyle veya rengiyle oynayabilirsiniz. Nemliyken bigudiyle sarabilirsiniz, köpükle şekillendirebilirsiniz vs.
Ten rengi gibi :)Nude far ne oluyor cahilim bu konuda birazbi arkadas daha demiş güzel bişise bende aliyim
Doğal tonlar yani. Ben kahverengi gözlüyüm, doğal kahve tonlu farları seviyorum. Bebek pembesi, hafif şeftali tonları da uygun olabilir.Nude far ne oluyor cahilim bu konuda birazbi arkadas daha demiş güzel bişise bende aliyim
Tepemde 30cocuk derkeeennn,sizin seciminiz.birakin o zaman.ikinci olarak konu sahibi ogretmen sikayet ettigi icin bende izlenimlerimi yazdim.biraz eglenceli anlattim.yoksa seccim sizin.ayrica ben veliler icin degil kendim icin dikkat ederdim...bu ev kadinlari icinde gecerli.sabah okula geliyorlar.ayaginda terlik,kimisinin sac bas almis gidiyor,kimisi tulbent takmmis,kimisinin agzinda sakiz.bu hos degil.hangi mevkide olursaniz olun.
Doğal tonlar yani. Ben kahverengi gözlüyüm, doğal kahve tonlu farları seviyorum. Bebek pembesi, hafif şeftali tonları da uygun olabilir.
Sürdüğünüzde sizi canlı gösterecek ve belirli belirsiz duracak renkler. Rica ederim.Bende beğeniyorum o tonda farları demek nude oluyomus
Teşekkürler
Nude tonlar ten rengi tonlaridir diğer dedikleriniz toprak tonları diye geçer yada pastel tonlarDoğal tonlar yani. Ben kahverengi gözlüyüm, doğal kahve tonlu farları seviyorum. Bebek pembesi, hafif şeftali tonları da uygun olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?