Her zaman bakimli görünmek için

Ewt simdi bakmicaz da ne zaman bakicaz kendimize. Bu yaşların kiymetini bilmek lazim.
evet benim önümde annem örneği vardı o da beni çok etkiledi sanırım. asla kendine bakmazdı, oysa çok güzel bir kadındı. şimdi nasıl mı? düzensiz beslenmeden ötürü kemik erimesinden tut alerjiye,spor yapmamaktan omurga eğriliğinden bilumum fıtıklara, varislere, bölgesel yağlara,bakımsızlıktan tamamen leke ve çillerle kaplı bir cilde sahip. şimdi ne yapsada olmuyor. kendimize bakmamız lazım, güzellikten ziyade sağlık için. sağlık olursa güzellik de gelir...

Kelin merhemi olsa kendi basina surermis bilen varsa bana da soylesin :) Bazen paspallik zehirlenmesi gecirip öleceğim gibime geliyor. Ama seviyorummmm

bende bi önceki mesajda arkadaşın yorumunu okuyunca aaa dedim bak böyle düşünen velilerde varmış ama
sonraki mesaj işi bozdu ve garipsedim bende
bi an için düşündüm veli gelmiş bana çocuğunun durumunu soracak bense ahh napsamda üzmeden anlatabilsem yaramazlıklarını diye vahlanıyorum sonra bide burdan baktım ben böle düşünürken veli kılık kıyafetime bakmış yanındaki veliyle kıyafetimle kendince eğleniyo....
tamam kılık kıyafet önemli tabi ama bu şekilde değil gerçekten bazen o kadar kafanız öğrencilerle dolu oluyoki eşinize ailenize bile zaman ayıramıyosunuz ve öğretmence kumaş pantolon gömlek uydurup kafanızda anlatacaklarınızla okula yol alıyorsunuz ve ben bunu yaparken saat sabahın altısı oluyor ,bu şekilde yok eteği kilosu boyu posu diye alay etmeye çalışan hiç kimse umrumda olmaz bu hakkı ona veremem ...
bu bir alışkanlık belki ,güzel giyinmek şık olmak ama şunu da bilin hiçbir öğretmen ,ne veli ne de öğrencisi ne de bir başkası kendisiyle ya da özel hayatıyla tiye alınmak istemez bu aklına bile gelmez önemli olan dersidir..
böyle düşünüldüğünü bilmek iyi oldu aslında kimse kusura bakmasın ama hem üzüldüm hem düşündürdü beni

Tepemde 30cocuk derkeeennn,sizin seciminiz.birakin o zaman.ikinci olarak konu sahibi ogretmen sikayet ettigi icin bende izlenimlerimi yazdim.biraz eglenceli anlattim.yoksa seccim sizin.ayrica ben veliler icin degil kendim icin dikkat ederdim...bu ev kadinlari icinde gecerli.sabah okula geliyorlar.ayaginda terlik,kimisinin sac bas almis gidiyor,kimisi tulbent takmmis,kimisinin agzinda sakiz.bu hos degil.hangi mevkide olursaniz olun.

Ah be bacim bende ayni dertten muzdaribim..
Bir gün öyle böyle ozenmiyorum kendime
Allahim sanki Victoria secret modeliyim..
Boyle bir cool yurumeler makyaj saç o biçim. .
Bir gün oluyor yataktan kalktigim gibi saca bi toka dersin ki abdurrahman cavus geliyor..
Varsa çaresi banada bi reçete yazin

Bakım sağlıktan geçiyor önce. Spor çok fark ettiriyor. Hiçbir şey yapmasanız bile evde 30 dakika yürüyebilirsiniz. Youtube'da böyle yürüyüş videoları var. Ter atmak cilde iyi gelir. Beslenmeye dikkat ediyormuşsunuz zaten, asitten kaçının. Bol su. Okulda ders aralarında yeşil çay için mesela. Sizi üzecek şeylerden kaçının. Neşeli şarkılar dinleyin.
Makyaja gelince; ben fondotenimi ya da bb kremimi süngerle sürerim. Kalıp gibi durmuyor o zaman. Azcık allık. Nude farlara bayılıyorum. Yine Youtube'da bunlarla ilgili videolar var. Dudak kalemiyle aynı renk ruj dudakları daha iyi gösteriyor mesela.
Saç konusunda da kesimiyle veya rengiyle oynayabilirsiniz. Nemliyken bigudiyle sarabilirsiniz, köpükle şekillendirebilirsiniz vs.

Giyecekleri ve (inatçı değilse saç tipiniz) saçlarınızı akşamdan hazırlayabilirsiniz. Göz altı sorununuz yoksa bir nemlendirici, bir bb krem, allık, rimel En fazla 5 dakika sürer ohH mis

Ben de guya kendime bakarim. Ruj kalem surmeden asla cikmam, kiyafetlerim temiz ve utuludur falan filan ama aksama o halimden eser kalmiyor.
bazen.maymuna donmus gibi hissediyorum kendimi.

bir tek evli değilim ve iki yaşında kızım yok gerisi tamamıyla benim malesef bende bakımsızım

Nude far ne oluyor cahilim bu konuda birazbi arkadas daha demiş güzel bişise bende aliyim

Siz bakimdan degil siyahla kahve gider mi yaaa diye lafa girdiniz.Kimsenin hangi renkle hangi rengi uyumlu giydigi kimseyi ilgilendirmez..Verdigim ornekte de genel olarak anlattim.Ayrica ayaginda terlik basinda tulbent,agzinda sakiz ? Hangi semtte bu okul ? Cennet mahallesi falan mi ? Gorev yaptigim sure boyunca en az 300 400 ogretmen,fakultede bunun daha fazlasina denk gelmistim sizin taniminiz gibisiyle hic karsilasmadim. Eglenceli bir anlatim tercih edeyim derken mubalagi fazla mi kacirdiniz ne :)

Bir de bu sira ne kadar cok süs,makyaj,bakim&bakimsizlik derdi konu olmaya basladi.Tesaduf mu bu kadar denk gelmesi bilemedim :)

Doğal tonlar yani. Ben kahverengi gözlüyüm, doğal kahve tonlu farları seviyorum. Bebek pembesi, hafif şeftali tonları da uygun olabilir.

Bende beğeniyorum o tonda farları demek nude oluyomus
Teşekkürler

Sahsen benim saçım fönlüyse hiç makyaja gerek kalmaz hatta sen yüzüne ne sürdün derler . Saçlarım iyi durumdaysa elimde olmadan iyi giyinirim.Çok dikkat çekici makyaj sevmem gözlerim yeşil rimel dışında bişey sürünce cok dikkat cektiğini düşünüp rahatsız olurum. Öğretmen lerde ise en sevdiğim sade şıklık. Yani abartılı makyaj cok ciddiyetsiz görünüyor bence. Cildiniz problemli değilse hiç boşuna pudra fondoten ile bozmayın. Toplu saç. Mesela kahkül size yakışıyorsa Balerin topuzu yapıp kahkülünüze evde för çekip gayet bakımlı görünebilirsiniz. Eibiselerinizi 1 haftalık olarak hafta sonu ayarlayıp gardroba koyabilirsiniz.

öncelikle kaliteli malzemeler edinin kendinize
kaliteli ürünler zamandan tasarruf sağlar , kalitesiz bir fondöten lekelerinizi kapatmaz kat kat sürmekle uğraşırsınız, bu yüzden kaliteli alın ki bir kere de halledin
ikinci tavsiyem ise , ben banyo aynasının karşısına liste yapıp yapışkanlı kağıtlarla astım
örneğin pazar günü yüz bakım maskeni yap , salı günü saç bakım yağını sür , her gece yatmadan yüzünü temizleyip kremini sür gibi , her gün aynanın karşısında yüzümü yıkarken dişimi fırçalarken yazdıklarım gözüme çarpıyor hemen yapıyorum o notlar beni motive ediyor
yine aynı şekilde motive edici notlar yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…